Σε ποιο τομέα θα μπορούσες να γίνεις διάσημος;

0
Δες εάν προβάλλεις σωστά τον εαυτό σου!

Το ήξερες πως ο αστεροειδής Δήμητρα ανάλογα με τον οίκο ή το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στο προσωπικό ωροσκόπιο σου δείχνει τον τομέα στον οποίο μπορείς να γίνεις διάσημος;

Σίγουρα ο ωροσκόπος μας είναι ο τρόπος που προβάλλουμε τον εαυτό μας προς τα έξω αλλά μπορεί και να αποτελεί και την πρώτη εικόνα που εισπράττει ο κάθε άνθρωπος που συναντάμε από μας. Μοιάζει ας πούμε σαν ένα σπίτι που διαφορετικά στέκει απέξω και διαφορετικά είναι δομημένο στο εσωτερικό του. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως περνάμε και θαυμάζουμε σε όλες του τις λεπτομέρειες ένα υπέροχο καλοδιατηρημένο νεοκλασικό κτήριο του προηγούμενου αιώνα, που όμως μέσα μπορεί να είναι υπερσύγχρονο και να λειτουργεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Θεωρητικά λοιπόν ο Ωροσκόπος είναι το περίβλημα και το ζώδιο, η πραγματική ουσία του κάθε ανθρώπου.

Υπάρχει όμως και ένας ξεχωριστός προσωπικός δείκτης στο ωροσκόπιό μας, που προέρχεται από τον αστεροειδή Δήμητρα που εκτός των άλλων του ιδιοτήτων, μπορεί να είναι και δείκτης «διασημότητας». Από παρατηρήσεις αστρολογικής έρευνας, η καλύτερη θέση της βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, αφού πολλοί διάσημοι αστέρες τυχαίνει στο ωροσκόπιό τους να την έχουν εκεί. Ενώ αξιοσημείωτο είναι, ότι σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν εθιστεί στις πλαστικές εγχειρήσεις νομίζοντας έτσι ότι θα βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση φτάνοντας να κάνουν ακρότητες, υπεύθυνη κι εδώ είναι όντως η Δήμητρα. Μιλάμε λοιπόν για μια φήμη ανεξάρτητα από το αν θα είναι καλή ή κακή.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Δήμητρα στο ζώδιο του Κριού

Το άνοιγμα του κοινωνικού σου κύκλου, θα φέρνει πάντοτε ευκαιρίες αλλά και γνωριμίες εξαιρετικών προδιαγραφών από άτομα ικανά να σου ανοίγουν πόρτες και να σε βάζουν σε πεδία που διαφορετικά θα είχες δύσκολη πρόσβαση. Σου προσδίδει μια κοσμοπολίτικη διάθεση κι αναζητάς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ατόμων που τυχαίνει να συναναστρέφεσαι. Δεν αποκλείεται να συναντηθείς με το διάσημο εαυτό σου με αφορμή ένα ταξίδι, μια νομική σου υπόθεση ή ένα αισθητικό ατύχημα, που να χρειάζεται μια κοσμετική επέμβαση για να διορθωθεί.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Δήμητρα στο ζώδιο του Ταύρου

Σίγουρα γνωρίζεις να διαπραγματεύεσαι πολύ καλά τον εαυτό σου, τα ταλέντα αλλά και τις ξεχωριστές σου δεξιότητες. Από αυτό και μόνο μπορείς να γοητεύεις τους άλλους και να τους κάνεις συμμάχους σου, ακόμα κι αν ξέρουν πως έχεις άδικο. Στα πόδια σου πολλοί θα είναι εκείνοι ή εκείνες, που θα απλώσουν όχι μονάχα την καρδιά τους αλλά και το εισόδημά τους αν χρειαστεί, για να σε κερδίσουν. Θα ταχτούν υπέρμαχοι των ονείρων σου και θα βάλουν πλάτες προκειμένου να κάνεις αληθινές, τις όποιες φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις διάσημη/ος επειδή κέρδισες μια κληρονομιά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Δήμητρα στο ζώδιο των Διδύμων

Μια πολύ καλή πρόταση από κάποιο εργασιακό περιβάλλον θα σε βάλει στη διαδικασία να αναδείξεις τα τάλαντα που διαθέτεις, δίνοντάς σου παράλληλα το ελεύθερο να αφήσεις τη δημιουργικότητα του πνεύματός σου να κάνει θαύματα. Κάπως έτσι αναλαμβάνεις πόστα που η παρουσία σου τους γίνεται απαραίτητη για να λειτουργήσουν ώστε να φανεί με τον καλύτερο τρόπο η δουλειά σου και να ξεχωρίσεις απ' το πλήθος. Παράλληλα θα κάνεις σπουδαίες δημόσιες σχέσεις που θα βοηθήσουν την ανέλιξή σου. Ως άτομο ξεχωριστό, αποκτάς αναγνωρισιμότητα κυρίως μέσα από ομάδες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Δήμητρα στο ζώδιο των Καρκίνου

Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να φαίνεσαι αρκεί η δουλειά σου να γίνεται σωστά. Έτσι όμως με τον καιρό η φήμη σου προηγείται, η οποία εκ των έργων σου σε χρίζει αξιόπιστο άνθρωπο σε ότι κι αν αναλάβεις. Το ομαδικό σου πνεύμα και το ταλέντο σου να δημιουργείς το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας στους άλλους, δε θα δυσκολευτείς να είσαι η ψυχή της παρέας ή το άτομο που σέβονται περισσότερο. Από αυτή τη θέση στο ωροσκόπιό σου η Δήμητρα, σου προσδίδει μια ιερότητα και μια γενική αποδοχή. Επειδή όμως χειρίζεσαι συναισθηματικά τους άλλους, να το προσέξεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δήμητρα στο ζώδιο του Λέοντα

Η αγάπη σου για τη δημιουργικότητα, την έμπνευση αλλά και ο τρόπος που τη μεταδίδεις σε κάνει άτομο ξεχωριστό. Η γνώση και η τέχνη είναι δώρο, είναι χάρισμα που πρέπει να μεταδίδεται κι αυτό είναι αρχή σου. Δεν αποκλείεται να ξεχωρίζεις για την αγάπη σου για τα παιδιά ή για τα παιδαγωγικά σου τάλαντα. Ο Έρως ανήκει στα πιο υψηλά σου ιδανικά, ιδίως αν τα κίνητρά του είναι ποιοτικά και όχι μόνο σαρκικά. Θα ξεχωρίσεις από την πλούσια κοινωνική σου ζωή, το σπουδαίο σου έργο αλλά και την αγάπη σου να ξέρεις να προσφέρεις απ' ότι καλύτερο έχει σου δίνει η ίδια η ζωή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Δήμητρα στο ζώδιο της Παρθένου

Όπου κινείσαι ή δραστηριοποιείσαι γίνεται σημείο ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να μαζεύονται όπως λέμε τα καλύτερα μυαλά και να παράγουν σπουδαίο έργο. Μπορεί μάλιστα να παραχθούν καινοτομίες όπου να γίνουν οι αφορμές να αναδειχθείς στο κοινό, υλικά και πνευματικά. Σε μια άλλη περίπτωση μπορεί να αναλάβεις μια οικογενειακή επιχείρηση και να την αναδείξεις ή να την κάνεις να αποκτήσει φήμη ως τα πέρατα. Ο τομέας της φιλοξενίας αλλά και της υγείας ανήκει στα πεδία που θα μπορούσες όχι μόνο να λειτουργήσεις, μα και να κάνεις εκεί πραγματικά θαύματα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Δήμητρα στο ζώδιο του Ζυγού

Είναι η καλύτερη θέση της Δήμητρας στο ζώδιό σου. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί διάσημοι την έχουν εκεί ή άνθρωποι που μπορεί να έχουν φύγει απ' τη ζωή να εξακολουθεί η φήμη τους να δουλεύει. Μπορείς να κάνεις άριστες διαπραγματεύσεις και να έχεις επιτυχίες σε οποιονδήποτε τομέα που μπορεί θεωρείς σημαντικό για τη ζωή αλλά και την ανέλιξή σου. Είσαι πλάσμα που δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να γίνει αγαπητό κι αποδεκτό ακόμα και σε δύσκολα περιβάλλοντα. Επιτυχίες θα έχεις εάν σχετιστείς με τη διαφήμιση ή με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με πλήθος κόσμου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δήμητρα στο ζώδιο του Σκορπιού

Έχεις τον τρόπο να βάζεις τους άλλους να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά αλλά και να τους εμπνέεις από τη στάση που κρατάς στα πράγματα. Ξέρεις να παίζεις με το συναίσθημα και τη λογική του οποιουδήποτε και δεν αποκλείεται να αναδειχθείς από την οικονομική και υλική υποστήριξη τρίτων προσώπων. Η ανθεκτικότητά και το τσαγανό σου να μη φοβάσαι κάτι να το μηδενίσεις για να το ξανά αρχίσεις από την αρχή, σε κάνουν ικανό άνθρωπο. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τις δουλειές σου πάντοτε στο φανερό για να έχουν επιτυχία. Η εχεμύθεια σε χρίζει σπουδαίο φίλο και συνεργάτη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Δήμητρα στο ζώδιο του Τοξότη

Έχεις τον τρόπο να σε ξεχωρίζουν οι άνθρωποι για τη συνέπειά σου. Πολλές φορές θα σε προτείνουν να αναλάβεις επικεφαλής των πραγμάτων γιατί εκτός των γνώσεων και της εμπειρίας σου, διαθέτεις κι ένα κατά παραδοχή, κοφτερό μυαλό. Τον πλούτο της γνώσης θα τον αποκτήσεις μέσα από τα ταξίδια σου, τη συναναστροφή σου με άλλους διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικούς πολιτισμούς. Η πνευματική σου εμπειρία, το ανοικτό σου μυαλό, το θετικό σου πνεύμα, το εύστροφο χιούμορ σου, γίνονται κίνητρα να σε γνωρίσουν πολλοί και να προηγηθεί η φήμη σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Δήμητρα στο ζώδιο του Αιγόκερω

Από τη θέση της αυτή η Δήμητρα θα σου χαρίσει το ένστικτο να βρίσκεις τρόπους και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους κλειδιά. Θα προβάλλεις την εικόνα της ζωής σου όπως θέλεις να την ξέρουν οι άλλοι κι όχι σίγουρα, όπως πραγματικά μπορεί να είναι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους αφορά. Φήμη και χρήματα δεν αποκλείεται να αποκτήσεις από την υποστήριξη που θα λάβεις μέσω τρίτων προσώπων. Η αξιοπιστία σου θα κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτη/ος ως προς την κρίση σου για τους άλλους. Επιτυχία έρχεται από την αφοσίωσή στο στόχο σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Δήμητρα στο ζώδιο του Υδροχόου

Το άνοιγμα των πνευματικών και κοινωνικών σου οριζόντων, σε φέρνουν σε επαφή με κουλτούρες και ανθρώπους άλλων νοοτροπιών και τρόπου ζωής. Πιθανόν να σε γοητεύει η διαφορετικότητά τους ή ο περίεργος κατά άλλους τρόπος, που διαλέγεις εσύ να έρθεις μαζί τους σε επαφή. Θα αναδειχθείς μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Θα γίνεσαι εύκολα η ψυχή της παρέας, μα κι εκείνο το τόσο αντισυμβατικό πρόσωπο, που κάτι αδιευκρίνιστο έχει, που το κάνει γοητευτικό. Το ομαδικό σου πνεύμα και η σύνθεση των αντιθέτων, σε χρίζουν δικαιωματικά αρχηγό όπου κι αν σταθείς.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Δήμητρα στο ζώδιο των Ιχθύων

Πάντα θα ξέρεις να επιβιώνεις σε οποιαδήποτε συνθήκη ή κατάσταση. Θα διαθέτεις το ένστικτο να μπορείς να ξεχωρίζεις ποιος μπορεί να σου φανεί χρήσιμος και ποιος θα ήταν άσκοπο να ασχοληθείς μαζί του. Θα έχεις τον τρόπο να αγαπιέσαι, ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να γίνεσαι «ζημιάρης». Οι στόχοι σου σε άλλους μπορεί και να φαίνονται ουτοπικοί. Θα τη βρεις όμως την άκρη για να τους επιτύχεις με τον καλύτερο ακόμα κι αδύνατο τρόπο. Το ανθρωπιστικό σου προφίλ θα γίνεται εγγύηση που θα σου ανοίγει πόρτες, εκεί που κάποιοι άλλοι θα ψάχνουν καιρό να βρουν τον τρόπο.



Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top