Ανεργία και Ζώδια

0
Η σχέση των 12 Ζωδίων, με την ανεργία.

Η δυσκολία ανεύρεσης εργασίας και κυρίως τώρα με την πανδημία είναι πλέον αναγκαίο κακό και παρά την οικονομική κρίση που έχουμε αντιμετωπίσει, είναι κάτι που δεν μπορούμε να συνηθίσουμε.

Έτσι η ανεργία επιδρά όχι μόνο την τσέπη μας αλλά και στην ψυχολογία μας.

Έτσι λοιπόν πάμε να δούμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια ζώδια επηρεάζονται καταλυτικά και ποια αντιστέκονται και βρίσκουν άμεσα λύσεις εν περίοδο ανεργίας.Ο Κριός αντιμετωπίζει την ανεργία σαν εχθρό και αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει κερδισμένος, κυνηγώντας την «τύχη» του. Θα περάσει όμως από κρίση ταυτότητας, ωστόσο θα προσαρμοστεί, κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Αντιμετωπίζει την κρίση.Ο Ταύρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και πέφτει σίγουρα σε κατάθλιψη, καθώς δυσκολεύεται να αντέξει τις οικονομικές πιέσεις. Μετά όμως το πρώτο, δεύτερο σοκ θα καταφέρει να βρει άλλες πηγές εσόδων.
Ο Δίδυμος δύσκολα μένει άνεργος γιατί έχει αναζητήσεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε δύσκολες ή άγνωστες συνθήκες. Μαθαίνει εύκολα μια νέα τέχνη και γενικά είναι πολυμήχανος. Διώχνει την ανασφάλεια, καθώς μοιράζεται τα προβλήματα του.Ο Καρκίνος νιώθει πως το Σύμπαν τον πολεμά και για αυτό θα κλειστεί στον εαυτό του, έχοντας τάσεις μελαγχολίας. Δεν μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει μια οικονομική κρίση και νιώθει άμεσα ευάλωτος. Δυσκολεύεται να βρει λύσεις και ζητά βοήθεια από την οικογένεια του.Το Λιοντάρι αρχικά θα νιώσει θυμό και μάλλον εξαγριώνεται, όταν χάνει το βασίλειο –τη δουλειά του. Για αυτό και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να βρει μια καλύτερη δουλειά, απλά και για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα, για αυτό και η ανεργία μπορεί να έχει διάρκεια.Ο Παρθένος δύσκολα χάνει τη δουλειά του καθώς προσαρμόζεται άμεσα σε νέες συνθήκες και είναι πολύ εργατικός. Όμως και εφόσον συμβεί αυτό, προσπαθεί να βρει τι έφταιξε και προχωρά σε νέες επιλογές που θα τον αναβαθμίσουν. Είναι τελειομανής και δεν το βάζει κάτω.Ο Ζυγός αντιμετωπίζει πολλές φορές την ανεργία σαν αναγκαίο κακό και εάν συμβεί θα πάρει το χρόνο του και θα ξεκουραστεί. Δεν αγχώνεται ιδιαίτερα και ίσως περιμένει και από το περιβάλλον του να βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.Ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερη σχέση με τη δουλειά του, όπως και με τον «έρωτα» και για αυτό νιώθει πως έχει προδοθεί και ψυχολογικά χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Θα ψάξει να βρει άμεσα μια πρόχειρη λύση, αλλά τελικά δεν θα την υποστηρίξει. Το χρήμα είναι η δύναμη του.Ο Τοξότης έχει άσσο στο μανίκι του και δεν μένει εύκολα χωρίς δουλειά. Θα ρισκάρει αμέσως κάτι άλλο και πιθανόν να κάνει και άλλα οικονομικά λάθη μέχρι να κατασταλάξει . Δεν το βάζει κάτω και ψάχνει άμεσα για λύσεις. Διατηρεί την αισιοδοξία του.Ο Αιγόκερως δεν διανοείται να χάσει την δουλειά του και ένα σταθερό εισόδημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Συνήθως περνάει χρόνος μέχρι να πάρει τα πάνω του και δεν προσαρμόζεται.
Ο Υδροχόος από τη φύση του αλλάζει συχνά δουλειές, γιατί πειραματίζεται και ψάχνει το ιδεατό. Έτσι μπορεί να περνάει φάσεις ανεργίας, τις οποίες όμως δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες. Δεν ενδιαφέρεται για το χρήμα.Ο Ιχθύς είναι δύσκολη περίπτωση και πέφτει σε μελαγχολία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κατάσταση του. Αργεί να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα.
Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top