Τι τον εμποδίζει να πει το Σ' αγαπώ;

0
Ποια Ζώδια δυσκολεύονται να ξεστομίσουν τη φράση Σ' αγαπώ;

Ζούμε πλέον σε μια ρεαλιστική καθημερινότητα και πολλές φορές οι άνθρωποι υποβιβάζουν την δύναμη μιας προσωπικής σχέσης και αποφεύγουν τις δεσμεύσεις ή και τα μεγάλα λόγια.

Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούνται σχέσεις που βασίζονται μόνο στην ερωτική έλξη και οι άνθρωποι αρνούνται να εκφράσουν συναισθήματα και να ομολογήσουν τη λέξη σ’ αγαπώ.

Πάμε να δούμε όμως και σύμφωνα με την αστρολογία, τι εμποδίζει τα ζώδια να πούνε το σ΄αγαπώ, τι κρύβεται δηλαδή πίσω από την άρνηση να εκφράσουν λεκτικά, αυτό που αισθάνονται.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός αποφεύγει να πει το σ’ αγαπώ, γιατί εκφράζει περισσότερα τα συναισθήματα του με πάθος και παρορμητικές κινήσεις. Είναι περισσότερο της δράσης άτομο και αποφεύγει τα λόγια. Επίσης, μπορεί να μην το αισθάνεται.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος αποφεύγει να πει το σ΄αγαπώ, γιατί δεν είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του και δεν θέλει να τρέφει ψεύτικες ελπίδες. Είναι επίσης και αρκετά ωμός, αργεί να πάρει μπρος. Αποφεύγει, τουλάχιστον στην αρχή, τα μεγάλα λόγια.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τα Διδυμάκια θα αποφύγουν το σ΄αγαπώ, γιατί πιθανόν δεν θα είναι έτοιμα συναισθηματικά για δέσμευση ή απλά δεν αισθάνονται ακόμα την αγάπη. Δεν είναι θέμα άμυνας, πολλές φορές ανωριμότητας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος αποφεύγει να πει το σ΄αγαπώ, γιατί φοβάται ότι θα δεσμευτεί, και δεν αισθάνεται έτοιμος ή η επιλογή του δεν είναι αποδεκτή από το περιβάλλον του. Γενικά αργεί πολύ να πει το σ΄αγαπώ. Κρύβει συναισθήματα.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων σπάνια αποφεύγει το σ΄αγαπώ και όταν το κάνει, πρέπει να πιστέψεις ή ότι σε βλέπει σοβαρά και δεν θέλει να σε κοροιδέψει ή απλά δεν έχει ακόμα συναισθήματα. Το σ’ αγαπώ το λέει συχνά γενικά, γιατί του αρέσει να υπερβάλλει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος αποφεύγει να πει το σ΄αγαπώ, απλά γιατί θεωρεί ότι τα λόγια είναι περιττά και αυτό που μετράει περισσότερο, είναι οι πράξεις. Έτσι δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι, δεν σημαίνει τίποτα αυτό.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός δεν λέει σ΄αγαπώ. γιατί είναι βασικά νάρκισος και περιμένει να του πεις εσύ πρώτος/η. Επίσης είναι και λίγο αναξιόπιστος έτσι, δεν έχει σημασία εάν σου το πει ή όχι.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός αποφεύγει το σ΄αγαπώ, στην περίπτωση που θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις και φυσικά να τρέχεις από πίσω του. Καθαρά σε χειραγωγεί , γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαζί σου και να μην σε αγαπάει..



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξοτης γενικά λέει πολλά λόγια και για να σε πείσει και να σε φέρει κοντά του, για αυτό, όταν δεν λέει σ’ αγαπώ , να ξέρεις ότι του τελείωσε το ενδιαφέρον, πιθανόν βρίσκεται με άλλο πρόσωπο.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως αποφεύγει να πει το σ’ αγαπώ, μόνο όταν αμφισβητεί τα συναισθήματά του ή ακόμα και σένα. Δεν είναι δηλαδή σίγουρος για την επιλογή του και εάν θέλει να προχωρήσει σε δέσμευση. Μόνο τότε λέει σ’ αγαπώ, με το δαχτυλίδι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος αποφεύγει το σ΄αγαπώ, όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα, απλά είναι τόσο απασχολημένος με τη ζωή του, που ξεχνάει ότι πρέπει να το πει, να το ομολογήσει. Είναι αρκετά απρόσωπος.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τα Ψαράκια λένε το σ΄αγαπώ πολύ εύκολα, για αυτό δεν έχει σημασία εάν στο λέει ή όχι. Γενικά όμως δύσκολα να βρεις εκπρόσωπο τους που να μην το ομολογεί. Έαν δεν σου το λέει , να ξέρεις ότι είναι αφηρημένος και γενικά στον κόσμο του. Εννοείται ..θα σου πει..όταν τον ρωτήσεις.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top