Τί είναι το Ρέικι και ποια είναι τα οφέλη του;

0
Αγαπάμε τις Εναλλακτικές Θεραπείες και το Ρέικι είναι μία από αυτές!

Το Ρέικι είναι μία μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας, η οποία και αποκαθιστά την φυσική ενέργεια του σώματος, μέσω της αφής σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος, τα οποία και αποτελούν “ενεργειακά κέντρα”. Το Ρέικι έχει μία σειρά απο πολλές θετικές ιδιότητες τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα, πάμε να δούμε λοιπόν να μάθουμε μερικά από αυτά ....

Το Ρέϊκι σε βοηθά να....

● Μειώσεις τα επίπεδα του στρες
● Να καταλαγιάσαεις τον πόνο
● Να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου
● Να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα
● Να χαλαρώσεις
● Να καταπολεμήσεις τα συμπτώματα της κατάθλιψης
● Να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου

Πάμε να δούμε όμως και πιο συγκεκριμένα...

Ο θεραπευτής Ρέϊκι δημιουργεί ένα θεραπευτή κανάλι με τον θεραπευομένο και μέσω των χεριών του προσφέρει την θεραπεία του. Η ενέργεια που μεταφέρει στον θεραπευομενο, τον βοηθά στην εξισορρόπηση και αποκατάσταση της φυσικής σωματικής ροής της ενέργειας. Με την μέθοδο αυτή, το άγχος και η ένταση μειώνονται, το άτομο νιώθει πιο χαλαρώ και μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και απόδοση της ζωής του!

Το Ρέικι ωστόσο έχει πολύ θετική επίδραση και στο ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην τόνωση του σώματος αλλά και στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού .

Καταπληκτική είναι η θετική επίδραση του Ρέικι στην ανακούφιση του πόνου είτε επρόκειτο για πόνο χρόνιο , είτε για πόνο οξύ. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την καθοδήγηση της ενέργειας στην περιοχή που εντοπίζεται ο πόνος. Έτσι λοιπόν μπορεί να καταπολεμηθεί μία φλεγμονή και το άτομο να θεραπευθεί άμεσα και γρήγορα.

Το Ρέικι ωστόσο βοηθά και στην αποκατάσταση της συναισθηματικής ισορροπίας του ανθρώπου, αφού περιορίζονται τα δυσάρεστα συναισθηματα του άγχους, της κατάθλιψης , το σώμα αποκτά πλέον την φυσική του ενέργεια, και βελτιώνεται η διάθεση.

Το Ρέικι είναι μία μη – επεμβατική, φυσική θεραπεία, η οποία γενικά θεωρείται ασφαλής και είναι γνωστή για τις θετικές της επιδράσεις. Δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παρενέργειας από ανθρώπους που δοκίμασαν αυτή την μέθοδο, ενώ τις περισσότερες φορές συνδυάζεται και με άλλες μορφές θεραπείας.

Οι συνεδρίες Ρέικι γίνονται δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως κάνοντας πολύ εύκολα προσβάσιμη αυτή την θεραπεία σε όλους.

Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι είναι περιορισμένες οι επιστημενικές έρευνες για τις επιδράσεις του Ρέικι, παρόλα αυτά οι άνθρωπο που έχουν δοκιμάσει αυτή την μέθοδο, την έχουν παρουσιάσει ως μία θετική εμπειρία, που τους βοήθησε στην ολοκλήρωση του εαυτού τους!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top