Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάρτιος

0
Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου.

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Μάρτιο του 2023, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, μάλιστα, αν είσαι ανήκεις στο δυναμικό κάποιας εταιρίας, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς να αποχωρήσεις είτε γιατί θα σου προταθεί μια πιο υποσχόμενη θέση με περισσότερα χρήματα είτε για να κάνεις κάτι δικό σου. Το τελευταίο θα σε αναγκάσει να προσλάβεις κάποιο άτομο, γιατί μόνος σου δεν μπορείς να υποστηρίξεις το συγκεκριμένο άνοιγμα. Δεν αποκλείεται, ως εργαζόμενος να συμμετέχεις σε ένα νέο project, κάτι που θα έχει και τα ανάλογα οφέλη. Γενικά, θα πρέπει να είσαι ήρεμος, συγκρατημένος και σταθερός. Προς την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια πολύ καλή συμφωνία. Όσον αφορά στην υγεία σου, η αϋπνία ίσως σε προβληματίσει, αλλά είναι λογικό, αφού θα έχεις αρκετό άγχος. Απόφυγε την κατανάλωση πρόχειρων γευμάτων και των γλυκών. Αντίθετα, εφοδιάσου με πολλά φρούτα, χυμούς και λαχανικά.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Τον Μάρτιο σκέψεις και ιδέες σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται και μάλιστα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σου ή θα σου επιφέρουν κέρδος, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Εκμεταλλεύσου τις προοπτικές που σου ανοίγονται, όχι μόνο για να βελτιώσεις τη θέση σου ή να αποκτήσεις φήμη, αλλά και να κρατηθείς στην κορυφή για πολύ καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις υποστήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους. Από την άλλη, χρειάζεται να τα βρεις και με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις την ψυχική γαλήνη που σου είναι απαραίτητη. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα έντονα συναισθήματά σου, μην ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου και απόφυγε το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό, έτσι ώστε να παραμείνεις υγιής.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Κάποια σχόλια ή διαφορετικές γνώμες, τον Μάρτιο, καλό θα ήταν να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου, για να μπορέσεις να βελτιωθείς. Η κριτική που θα σου ασκηθεί έχει ως στόχο το να διορθωθούν λάθη ή παραλείψεις, έτσι ώστε να φτάσεις σε υψηλότερο στάδιο. Βάλ' τα όλα κάτω και φτιάξε ένα σωστό και οργανωμένο σχέδιο δράσης και κινήσου πάνω σε αυτό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, με παράπονα και γκρίνιες ή εγωισμούς δε θα πας μπροστά. Για να παραμείνεις παραγωγικός, υγιής και χαρούμενος αυτόν τον μήνα, εκτός από όλα τα άλλα, πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου. Περιόρισε όσο μπορείς τα αναψυκτικά και τους πολλούς καφέδες, που προκαλούν νευρικότητα και ευερεθιστότητα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Ο Μάρτιος απαιτεί από σένα να βγάλεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Να κατανοήσεις αυτό που είσαι και τις ικανότητές σου και να αποδεχτείς αυτό που δεν είσαι ή δεν μπορείς να κάνεις. Επιπλέον, είναι η ιδανική περίοδος για να προβείς σε μια έρευνα αγοράς ή να δημιουργήσεις ένα πλάνο, που θα σε φέρει πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Δείξε λίγη ευγνωμοσύνη στο σύμπαν και στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και σε στηρίζουν. Απομονώσου, αν χρειάζεται, κάποιες ώρες της ημέρας, για να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Κοιμήσου περισσότερο και μην αγχώνεσαι τόσο για τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Αρκετά παθήματά σου πρέπει να γίνουν μαθήματα τον Μάρτιο, ώστε να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη, σχετικά με τα επαγγελματικά και τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Προσπάθησε να εφαρμόσεις νέες στρατηγικές, που θα στοχεύουν στην άνοδο της καριέρας ή της δουλειάς σου. Είναι ο μήνας όπου θα σκεφτείς τη μεγάλη εικόνα, θα αφοσιωθείς στους στόχους σου και θα κάνεις αποφασιστικές ενέργειες τόσο για τη δουλειά, όσο και την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, το στρεσάρισμα αυτό, ίσως προκαλέσει κάποιες ενοχλήσεις στο πεπτικό σου, οπότε θα χρειαστεί να πίνεις αρκετό νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο, να αποφύγεις, όσο μπορείς, το κόκκινο κρέας και να περπατάς συχνότερα.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Ο Μάρτιος αναμένεται αρκετά παραγωγικός και σε ωθεί να θέσεις ή να επικοινωνήσεις στόχους και σχέδια στα επαγγελματικά σου, ώστε συνεργάτες και συνάδελφοί σου να κατανοήσουν πλήρως τι έχεις ή τι έχουν οι ανώτεροί σου στο μυαλό τους ή τι προσπαθεί να πετύχει η εταιρεία σας και να το εκτελέσουν, με τη βοήθειά σου και τα κατάλληλα μέσα. Θα εμπνεύσεις αρκετούς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη σου, αλλά και καλώντας τους να μοιραστούν τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Όσον αφορά στην υγεία σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα λιπαρά και πικάντικα φαγητά. Μην τρως πολύ και γρήγορα και πίνε αρκετό νερό.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ο Μάρτιος είναι ο ιδανικόςμήνας για σένα, όσον αφορά στην επαγγελματική σου βελτίωση. Το να επιχειρήσεις να ανοίξεις μια δική σου δουλειά είναι σίγουρα ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης, αλλά πέρα ​​από αυτό, υπάρχουν πολλά που μπορούν να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα εργασία σου. Επιπλέον, κάποιος/α υπεύθυνος/η ή ανώτερος/η σου είναι πιθανό να εισάγει μια πιο σύγχρονη στρατηγική για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, οπότε θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο πλαίσιο, που θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες και εμπνεύσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε το άγχος, σκέψου θετικά και βρες τρόπους να χαλαρώνεις. Το να θρέφεσαι υγιεινά και να κοιμάσαι 6 με 8 ώρες θα σε βοηθήσει αρκετά.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Είναι καιρός να γίνεις πιο ευέλικτος, εν μέσω μιας ασταθούς γενικότερα κατάστασης, που επιφέρει προβλήματα και αβεβαιότητα. Η ευελιξία είναι απαραίτητη, καθώς το να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή να έχεις δική σου επιχείρηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Θα πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, ακόμα και να αλλάξεις πορεία, αν δεις ότι κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά σου και, ως εκ τούτου αυτό πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι, γενικά στη ζωή σου, όχι μόνο στη δουλειά σου, αν θέλεις να έχεις επιτυχία, αφού τίποτα δεν παραμένει ίδιο και για πάντα. Τέλος, έχε ένα εναλλακτικό σχέδιο για ό,τι φοβάσαι ότι μπορεί να πάει στραβά και αν είσαι υπάλληλος, σταμάτα να αντιδράς σε κάθε τι νέο και ξένο για σένα.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Είναι καιρός να αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον και να έχεις πάντα στο μυαλό σου το τελικό αποτέλεσμα κι όχι το τώρα, καθώς είναι πιθανές αλλαγές στα πλάνα σου. Γι' αυτόν τον λόγο, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για ό,τι συμβεί στην πορεία και με γρήγορα αντανακλαστικά. Ο Μάρτιος θα επιφέρει την ενίσχυση της ομάδας, με την οποία συνεργάζεσαι, θα υπάρχει υποστήριξη και αξιοποίηση στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας για το καλό της δουλειάς σας. Επιπλέον, ένας συνεργάτης θα φανεί πολύτιμος, αν έχεις δική σου δουλειά, αφού οι ιδέες και οι προτάσεις του θα σας εξελίξουν. Όσον αφορά στην υγεία σου, ξεκίνα μια υγιεινή διατροφή και άσκηση -τουλάχιστον- για 30 λεπτά την ημέρα, ακόμα και το περπάτημα, ώστε να αποκτήσεις καλή φυσική και πνευματική κατάσταση.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top