Τα Ζώδια στα Social Media

0
Πώς χρησιμοποιούν τα 12 ζώδια τα social media!

Το διαδίκτυο έχει μπει καλά στην ζωή μας και πλέον καθορίζει τον τρόπο επικοινωνίας, και γνωριμίας των ανθρώπων. Επίσης είναι γεγονός ότι οι επαφές γίνονται κυρίως από το instαgram, tiktok, ή το facebook, και ένα άτομο θεωρείται δημοφιλής, μόνο όταν έχει πολλούς ακόλουθους.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια και πως, σύμφωνα με την αστρολογικό τους προφίλ, χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται «πίσω» από τις εξελίξεις και να τον πούνε οπισθοδρομικό. Έτσι θα παίξει με τις εφαρμογές, αλλά δεν θα ξεπεράσει το μέτρο. Θέλει να έχει πολλούς ακόλουθους.
ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι γενικά οπισθοδρομικός και θέλει να γνωρίσει πρώτα καλά τον τρόπο που λειτουργεί το μέσο που θα χρησιμοποιήσει. Από την στιγμή που θα εξοικειωθεί , είναι αρκετά φανατικός και προωθεί τον εαυτό του ή την δουλειά του διαδικτυακά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι έχουν γεννηθεί για να ασχολούνται με το διαδίκτυο και είναι οι πρώτοι που γνωρίζουν τις εφαρμογές που εμφανίζονται. Εξοικειώνονται γρήγορα με την τεχνολογία και χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Θέλουν να συνδέονται με όλο τον κόσμο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι καχύποπτος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για αυτό θα κινηθεί ανάλογα. Θα έχει κλειστό προφίλ και δεν θα δέχεται εύκολα να κάνει νέους φίλους. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να προβάλλει την δουλειά του.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας θα κάνει την φιγούρα του, θα δείξει δηλαδή ποιος είναι και ίσως υπερβάλλει κιόλας, καθώς χρησιμοποιεί αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αρκετά φιγουρατζής και για αυτό έχει και πολλούς ακόλουθους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι είναι συμμαζεμένα παιδιά και θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής δικτύωσης ανάλογα με τα κέφια τους. Επίσης δεν τους αρέσει να χάνουν τον χρόνο τους μπροστά σε μια οθόνη, είναι αρκετά εργατικοί και της προσφοράς.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι αρκετά νάρκισσος, άρα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλει την εικόνα του, αλλά και για να βρει παρέα, σύντροφο. Όμως δεν θα κάνει υπερβολές, γιατί προτιμάει να βγαίνει βόλτες με την παρέα του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός ασχολείται αρκετά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πρέπει να έχει και ένα λόγο. Έτσι ή είναι ερωτευμένος και θέλει να τραβήξει την προσοχή του ανθρώπου που ενδιαφέρεται, ανεβάζοντας φωτογραφίες ή κατασκοπεύει το ταίρι του. Ξεπερνάει τα όρια.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως για να προβάλλει την δουλειά του ή τα ενδιαφέροντα του. Μερικοί επιλέγουν το διαδικτυακό φλερτ και γνωρίζουν κόσμο διαφορετικής κουλτούρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως έχει εμμονή με την καριέρα του και εργάζεται αρκετές ώρες για να πετύχει τους στόχους του. Έτσι βολεύεται να γνωρίζει κόσμο ή να προβάλλει την δουλειά του μέσα από τις εφαρμογές, μια που ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Δεν τρελαίνεται με την τεχνολογία, αλλά την χρησιμοποιεί μόνο για το συμφέρον του.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι λάτρης των εφαρμογών, γιατί πιστεύει ότι έτσι οι άνθρωποι ενώνονται και καταργούνται τα φυσικά εμπόδια. Αγαπάει λοιπόν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώνεται συνεχώς. Προβάλλει την δουλειά του, τα ιδανικά του μέσα από τις εφαρμογές και έχει πολλούς ακόλουθους.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες κυρίως χάνουν τον χρόνο τους με το να κοιτάνε το κινητό τους, ή να μιλάνε με άτομα, κυρίως μέσα από τις εφαρμογές γνωριμιών. Γενικά είναι επιρρεπής στο να χάνουν το μέτρο. Υπάρχουν όμως και ιχθύες που δεν θα ασχοληθούν καθόλου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λένε όχι στην διαδικτυακή πρόοδο.Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top