Τα Ταρώ Lenormand για τον Φεβρουάριο 2023

0
δες τώρα αναλυτικά όλα όσα θα ακολουθήσουν...

Τα Ταρώ Φεβρουαρίου 2023, μας δίνουν το μήνυμα ότι έχουμε μπροστά μας έναν τυχερό μήνα που θα φέρει «άνθιση», χαρά και ικανοποίηση σε αρκετό κόσμο. Το μπουκέτο, που είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει τον 2ο μήνα του 2023, συμβολίζει το ζώδιο του Τοξότη και τον πλανήτη Δία, σίγουρα λοιπόν έχουμε μπροστά μας έναν μήνα επεκτατικό, κοινωνικό, πρόσχαρο όπου θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες



ΚΡΙΟΣ - Το Δρεπάνι

«Κλεισίματα Κύκλων»

Αρκετοί προβληματισμοί και δοκιμασίες έρχονται κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, όπου είναι ένας μήνας που θα φέρει απροειδοποίητους τερματισμούς και κλεισίματα κύκλων. Το Δρεπάνι είναι μία από τις αρνητικές κάρτες των ταρώ Λένορμαν που συμβολίζει τον πλανήτη Πλούτωνα και το ζώδιο του Σκορπιού και στην ουσία δίνει το μήνυμα ότι διανύεις μία περίοδο «συγκομιδής» που ότι έσπειρες έχει έρθει η ώρα να θερίσεις. Είναι πολύ πιθανό όμως να χρειαστεί τώρα να πληρώσεις το τίμημα για λάθη του παρελθόντος. Σε αυτό το μήνα του έτους συγκρατήσου από βιαστικές αποφάσεις, διατήρησε στο μυαλό σου ότι σου δίνονται κάποια προειδοποιητικά σημάδια για να αποφύγεις τις κακοτοπιές, περιόρισε την βιασύνη σου είτε στις αποφάσεις σου, είτε στις κινήσεις και στην οδήγησή. Σε αυτό το μήνα του έτους, καλό είναι να συλλογιστείς τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις πίσω σου, τι μαθήματα σου έδωσε το παρελθόν, τι αλλαγές πρέπει να κάνεις για την πορεία σου και πώς μπορείς να προετοιμάσεις και να προφυλάξεις τον εαυτό σου απ΄τις κακοτοπιές.



ΤΑΥΡΟΣ - Το μαστίγιο

«Καβγάδες στο προσκήνιο»

Μήνας αντιπαραθέσεων είναι ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Ταύρε! Το μαστίγιο είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει το ζώδιο σου η οποία υποδηλώνει ότι οι μέρες αυτές του χειμώνα είναι γεμάτες από καβγάδες, αναμετρήσεις, αντιθέσεις και ισχυρό θυμό! Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι έχετε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, γιατί αυτό το μήνα μία μικρή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ομηρικό καβγά που θα πάρεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά. Αυτό το μήνα θα έλκεις σαν μαγνήτης και τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων και θα αναλαμβάνεις εσύ την υποστήριξη και την λύση τους, με αποτέλεσμα να θλίβεσαι ακόμα και από δυσκολίες τρίτων. Θυμήσου ότι τα αποθέματα υπομονής και ανοχής σου είναι περιορισμένα, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να προστατεύεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές. Φρόντισε να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις που σου προκαλούν πόνο! 



ΔΙΔΥΜΟΣ - Τα πουλιά

Μήνας δραστήριος και επικοινωνιακός

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας υπερκινητικότητας, με πολλές δραστηριότητες αλλά και πολλές πληροφορίες. Η κάρτα των πουλιών που αντιπροσωπεύει τον πλανήτη Ουρανό και το ζώδιο του Υδροχόου, φανερώνει ότι διανύεις μέρες κοινωνικής δικτύωσης και επαφής με τον κόσμο, μέρες όμως έντονες, χωρίς πολλά περιθώρια για ξεκούραση ή χαλαρότητα. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός, θα διαδέχεται το έντονο στρες, γιατί η πορεία του μήνα φέρνει και αρκετές αλλαγές. Σημαντικό είναι να παραμείνεις μακριά από εστίες κουτσομπολιών, να προσέξεις τι πληροφορίες δίνεις και πού, για να μην διαρρεύσουν μυστικά σου ή για να μην σου ξεφύγει κάποια πληροφορία που θα θελες ή θα έπρεπε να παραμείνει μυστική! Προσπάθησε να παραμείνεις ανεπηρέαστος τόσο από την γνώμη, όσο και από τις διαθέσεις των άλλων. Κάποιες στιγμές θα σου είναι πολύ δύσκολο να επικεντρώσεις το μυαλό σου στον στόχο (πχ στην δουλειά, πχ σε μία κουβέντα) , θα πετάς από το ένα θέμα στο άλλο με αποτέλεσμα να γίνεσαι και αρκετά αναποφάσιστος ή και ασυνεπής. Ο μήνας είναι εξαιρετικό για νέες γνωριμίες, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις αλλά και για ειδήσεις που περίμενες καιρό!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Το παιδί

«Ώρα για ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό»

Τον Φεβρουάριο όλο και κάποιο νέο ξεκίνημα θα κάνεις στην ζωή σου! Η κάρτα του Παιδιού αντιπροσωπεύει τον Ήλιο και το ζώδιο του Λέοντα και είναι μία από τις θετικές κάρτες των Ταρώ Λένορμαν η οποία φέρνει άμεσες και γρήγορες εξελίξεις που προσφέρουν ανανέωση! Δοκιμάζεις νέα πράγματα, νέες τακτικές, ή παίρνεις νέες αποφάσεις, γυρίζεις μία νέα σελίδα που σε γεμίζει με ενθουσιασμό, αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις με αθωότητα, αγνότητα ίσως και ανωριμότητα … Έχεις περισσότερη ανάγκη για ψυχαγωγία και χαρά. Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι υπάρχει η προοπτική για μία νέα εργασία, που θα είναι είτε εποχιακή , είτε για περιορισμένο διάστημα! Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό το φλερτ, ή κάποια νέα ερωτική εξέλιξη που θα σου δώσει χαρά, ωστόσο είναι με άτομο που είναι λίγο πιο ανώριμο ή που δεν ξέρει τι θέλει!



ΛΕΩΝ - Η αλεπού

«Σκληρή δουλειά»

Τον Φεβρουάριο κάνεις τα πάντα για να περιφρουρήσεις, να προστατέψεις αλλά και να υπερασπιστείς εσένα, την οικογένειά σου αλλά και την εργασία σου. Είναι μήνας σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας, αρκετές στιγμές μπορεί να λειτουργήσεις εγωιστικά, καχύποπτα, κρυφά, ή και πονηρά προκειμένου, είτε για να προστατευτείς από μία απειλή, είτε και από φόβο μην απειλήσει κάτι τα σταθερά και τα κεκτημένα σου! Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και αυτοπροστασίας είναι πολύ τονισμένο αυτό το μήνα, ενώ σε θέματα που αφορούν την προσωπική – αισθηματική ζωή, είναι πολύ πιθανό αυτή η Πλουτώνια κάρτα να φανερώνει ότι έχεις και την επιθυμία να «πάρεις το αίμα σου» πίσω από κάποιο άτομο που σε πρόδωσε! Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την ζήλεια και θυμήσου ότι κανένας δεσμός δεν μπορεί να έχει σταθερότητα αν υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Η αρκούδα

Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου

Ένας δυναμικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου, η κάρτα της Αρκούδας αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Κριού και τον πλανήτη Άρη, έτσι λοιπόν ο Φεβρουάριος είναι μήνας διεκδικήσεων, κατακτήσεων όπου δίνεις τον δικό σου αγώνα για να μπορείς να έχεις τα πρωτεία! Καταφέρνεις και έχεις έναν ηγετικό ρόλο στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην δουλειά, αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις τα εμπόδια αλλά και για να προστατέψεις ότι περισσότερο αγαπάς. Τα γεγονότα του μήνα ωστόσο, μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν να λειτουργήσεις και αρκετά εγωιστικά! Η κάρτα της Αρκούδας ωστόσο ανήκει στις θετικές κάρτες των Λένορμαν επομένως αυτό το μήνα μπορείς να έχεις προστασία και βοήθεια (αν είναι κάτι που το έχεις ανάγκη) αλλά θα καταφέρεις και μέσω της αυτοκυριαρχίας σου να ισχυροποιηθείς σε όποιο τομέα βάλεις στόχο. Αξιοποίησε προς όφελός σου τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σου και αποδέξου την βοήθεια και την καθοδήγηση που θα λάβεις από ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να σε υποστηρίξει.



ΖΥΓΟΣ - Το άστρο

Εκπλήρωση στόχων

Ένας τυχερός και αισιόδοξος μήνας ανοίγεται μπροστά σου. Η κάρτα του Άστρου αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Ιχθύ και τον πλανήτη Ποσειδώνα και υποδηλώνει ότι μέσα στην πορεία του μήνα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου! Το άστρο καταδεικνύει ότι έχεις πρόοδο στους στόχους σου και ότι λαμβάνεις και καθοδήγηση για να μπορέσεις να φτάσεις στον προορισμό που έχεις επιλέξει. Μετά από ένα διάστημα αμφιβολίας και ανησυχίας έχει έρθει η στιγμή να ανακτήσεις την πίστη σου και να δεις την τύχη ξαφνικά να σου δίνει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν. Στα αισθηματικά σου ένας νέος έρωτα ξεκινά αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι σε σχέση μπαίνεις σε μία νέα ευχάριστη τροπή! Στα επαγγελματικά θα λάβεις την αναγνώριση που περιμένεις!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ο Πελαργός

Ένας νέος κύκλος ανοίγει

Η κάρτα του Πελαργού φανερώνει ότι το Φεβρουάριο έρχονται σπουδαίες αλλαγές στην ζωή σου! Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν τα σχέδιά σου, την διαμονή σου, την εργασία σου, η ακόμα και την εμφάνισή σου! Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό το μήνα θα γυρίσεις μία νέα σελίδα και θα πας μπροστά ανοίγοντας έναν νέο κύκλο. Η κάρτα του Πελαργού ανήκει στις ουδέτερες κάρτες των Ταρώ Λένορμαν και αντιπροσωπεύει τον Ερμή και το ζώδιο των Διδύμων. Σε όλη την πορεία του μήνα θα είσαι σε κίνηση, είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιο σύντομο ταξιδάκι, έχεις πολλές επικοινωνίες. Στην πορεία του μήνα επαναπροσδιορίζεις αρκετές πτυχές του εαυτό σου και κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική μεταμόρφωση. Γρήγορες εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα. Οι αλλαγές δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο και τον επαγγελματικό τομέα, θα έιναι όμως για καλό!



ΤΟΞΟΤΗΣ - Ο Σκύλος

«Στήριξη από φιλικό πρόσωπο»

Η κάρτα του Σκύλου υποδηλώνει ότι στην πορεία του Φεβρουαρίου θα υπάρξει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που θα σου σταθεί και θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Η κάρτα του Σκύλου αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Υδροχόου και τον Πλανήτη Ουρανό και συμβολίζει την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη! Πολλές φορές μπορεί να υποδηλώνει και τον άνθρωπο που κάνει ιατρικό επάγγελμα, για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό το Φεβρουάριο να κάνεις μία σημαντική γνωριμία με άτομο του ιατρικού κλάδου! Το σημαντικό για σένα λοιπόν στην πορεία του Φεβρουαρίου είναι να κατανοήσεις ότι κάποιες ευκαιρίες θα σου δοθούν από πρόσωπο που είναι φιλικά προσκείμενο σε σένα και θα πρέπει να αφήσεις περισσότερο χώρο στις φιλίες σου! Σε κάποιες περιπτώσεις η κάρτα του Σκύλου φανερώνει ότι και κάποιο άτομο είναι εξαρτημένο από τις γνώμες και τις διαθέσεις των άλλων και αδυνατεί μόνο του να πάρεις πρωτοβουλίες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Πύργος

Βάζοντας όρια και αποστάσεις

Η κάρτα του Πύργου φανερώνει ότι τον Φεβρουάριο είσαι αρκετά εσωστρεφής, επιφυλακτικός, περνάς στιγμές απομόνωσης και μοναχικότητας και έχεις την ανάγκη να κάνεις σημαντικές οριοθετήσεις στην ζωή σου! Βάζεις όρια στα συναισθήματά σου, στις σχέσεις σου, σε μία παρελθοντική ερωτική ιστορία που φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο επηρεάζει το παρόν σου! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση υπάρχει κάποια απομάκρυνση με το σύντροφο σου και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι παγερή. Τα επαγγελματικά σου θα είναι η βασική προτεραιότητά σου αυτό το μήνα και υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και επαφές με άτομο που κατέχει υψηλότερη θέση από εσένα. Έγγραφα που έχουν να κάνουν με δημόσιους φορείς είναι πολύ πιθανό να έχουν μία εξέλιξη αυτό το μήνα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Το πάρκο

Ώρα για κοινωνική δικτύωση

Η κάρτα του Πάρκου που σε αντιπροσωπεύει για τον Φεβρουάριο συμβολίζει το ζώδιο σου αλλά και τον κυβερνήτη πλανήτη σου τον Ουρανό, επομένως ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί απελευθερωτικός, ανανεωτικός και ιδιαίτερα κοινωνικός για σένα. Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σου ζωή, έρχεσαι σε πολλές επαφές με κόσμο, κάνεις νέες φιλίες, ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου και περνάς όμορφα! Στα επαγγελματικά σου, συνεργάζεσαι πιο ομαδικά και μπορείς να φέρεις καλά αποτελέσματα. Εύρεση εργασίας μέσω στήριξης από γνωριμία σου είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είναι ο ιδανικός μήνας για να αξιοποιήσεις τα κοινωνικά δίκτυα προς όφελος της εργασίας σου! Στα αισθηματικά, η κάρτα του κήπου φανερώνει κάποιον που δεν έχει «νοικοκυρευτεί» και που προτιμά να κάνει νέες γνωριμίες, να ζει περιπέτειες ή και που είναι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες! Βρίσκεσαι λοιπόν σε μήνα που έχει φλερτ, όχι όμως αποκατάσταση!



ΙΧΘΥΣ - Το βουνό

Καθυστερήσεις και εμπόδια

Η κάρτα του Βουνού φανερώνει ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στην ζωή σου κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που θα πρέπει να διαχειριστείς και να λύσεις! Εσύ θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή, πειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση για να μην ξεφύγεις από τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα πρέπει να θυμάσαι ποιος είναι ο τελικός σου στόχος και έστω αν οι συνθήκες τώρα σε αναγκάζουν να μειώσεις ταχύτητες και να είσαι σε μία φάση αναμονής, να θυμάσαι ότι σύντομα θα ξεμπλοκάρεις! Κάποιες στιγμές μπορεί να σου φαίνονται όλα … «βουνό» δηλαδή ότι τα προβλήματα και οι αναποδιές έχουν τον ασταμάτητο. Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν έχεις εμπιστοσύνη, διατήρησε κατά νου ότι υπάρχει κάποιος εχθρός δίπλα σου. Στα αισθηματικά θα υπάρχει παγερή ατμόσφαιρα και η σχέση σου θα σου φαίνεται κάπως στάσιμη. Στα επαγγελματικά για την ώρα εμποδίζεται η υλοποίηση ενός στόχου!



της Άννας Μπελίτση
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top