Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου για να σου πούμε την προσωπική σου κάρτα

0
Ποιο φύλλο της τράπουλας σου αντιστοιχεί;

Σε αυτό το σύντομο άρθρο, θα μάθουμε για την προσωπική κάρτα γέννησής μας και λίγα πράγματα για το τι σημαίνει.

Για να μάθουμε την κάρτα γέννησής μας, χρησιμοποιούμε τον παρακάτω τύπο:

Πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό του μήνα γέννησης μας (1-12) επί δυο. Αν έχουμε γεννηθεί το Σεπτέμβριο για παράδειγμα, θα κάνουμε την έξης πράξη πολλαπλασιασμού: 9 Χ 2 = 18. Μετά, προσθέτουμε την ημέρα του μήνα που γεννηθήκαμε σε αυτό. Αν έχουμε γεννηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, θα προσθέσουμε 15 στο 18, το οποίο μας δίνει 33. Τώρα αφαιρούμε το σύνολο από το 55. Στην περίπτωση αυτή: 55 - 33 = 22. Αυτός είναι ο τελικός αριθμός, που ονομάζεται Ηλιακή κάρτα γέννησης.

Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον παρακάτω πίνακα για να μάθουμε με τι μας προικίζει η κάρτα γέννησης μας:

1 = Άσσος Κούπα

2 = Δύο Κούπα

3 = Τρία Κούπα

4 = Τέσσερα Κούπα

5 = Πέντε Κούπα

6 = Έξι Κούπα

7 = Επτά Κούπα

8 = Οκτώ Κούπα

9 = Εννέα Κούπα

10 = Δέκα Κούπα

11 = Βαλές Κούπα

12 = Ντάμα Κούπα

13 = Ρήγας Κούπα

14 =Άσσος Σπαθί

15 = Δύο Σπαθί

16 = Τρία Σπαθί

17 = Τέσσερα Σπαθί

18 = Πέντε Σπαθί

19 = Έξι Σπαθί

20 = Επτά Σπαθί

21 = Οκτώ Σπαθί

22 = Εννέα Σπαθί

23 = Δέκα Σπαθί

24 = Βαλές Σπαθί

25 = Ντάμα Σπαθί

26 = Ρήγας Σπαθί

27 = Άσσος Καρό

28 = Δύο Καρό

29 = Τρία Καρό

30 = Τέσσερα Καρό

31 = Πέντε Καρό

32 = Έξι Καρό

33 = Επτά Καρό

34 = Οκτώ Καρό

35 = Εννέα Καρό

36 = Δέκα Καρό

37 = Βαλές Καρό

38 = Ντάμα Καρό

39 = Ρήγας Καρό

40 = Άσσος Μπαστούνι

41 = Δύο Μπαστούνι

42 = Τρία Μπαστούνι

43 = Τέσσερα Μπαστούνι

44 = Πέντε Μπαστούνι

45 = Έξι Μπαστούνι

46 = Επτά Μπαστούνι

47 = Οκτώ Μπαστούνι

48 = Εννέα Μπαστούνι

49 = Δέκα Μπαστούνι

50 = Βαλές Μπαστούνι

51 = Ντάμα Μπαστούνι

52 = Ρήγας Μπαστούνι

Εξαίρεση: Αν έχουμε γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου, θα είναι μια κάρτα Τζόκερ. Ο Τζόκερ δεν μπορεί να «διαβαστεί» από το σύστημα αυτό, επειδή «είναι ένα μυστήριο ως προς τον εαυτό του.» Ουσιαστικά, μπορεί να είναι οποιοδήποτε χαρτί στην τράπουλα που θα επιλέξουμε!

Εάν η κάρτα γέννησης είναι:

• Άσσος, είμαστε ηγέτες, εμπνευστές και οι άνθρωποι με δυνατά πάθη. Μπορεί ακόμη να είμαστε μοναχικοί και συχνά ανυπόμονοι.

• Δύο, οι σχέσεις και η συνεργασία είναι απαραίτητες στο σχέδιο της ψυχή μας. Χρειαζόμαστε συντρόφους και φίλους, καθώς και σχέσεις που θα μας βοηθήσουν να αισθανόμαστε πλήρεις και ισορροπημένοι.

• Τρία, θα είμαστε εξαιρετικά δημιουργικά και εκφραστικά άτομα. Δεν μας αρέσει η ρουτίνα και χρειαζόμαστε ποικιλία στην ζωή μας. Σύντομα ταξίδια είναι μέρος της ζωής μας και μπορεί να είμαστε αναποφάσιστοι κατά καιρούς.

• Τέσσερα, είμαστε σταθεροί και γειωμένοι. Έχουμε ένα ορισμένο ποσό ικανοποίησης στη ζωή μας, είμαστε ισχυροί και μερικές φορές σταθεροί και πεισματάρηδες.

• Πέντε, είμαστε άνθρωποι ανήσυχοι και θέλουμε αλλαγές. Θα απολαμβάνουμε τα ταξίδια και μπορεί να έχουμε πρόβλημα με τις δεσμεύσεις. Προπάντων, θέλουμε να ζήσουμε τα πάντα που η ζωή έχει να προσφέρει.

• Έξι, μας αρέσει τα πράγματα να παραμένουν ως έχουν. Δεν είναι εύκολο να παρασυρθούμε ή να μετακινηθούμε από μια θέση. Θα είμαστε είτε πολύ υπεύθυνοι ή θα μαθαίνουμε για την ευθύνη. Πηγαίνουμε με τους νόμους. Ξέρουμε τι δίνουμε και τι είναι αυτό που παίρνουμε πίσω. Πάνω απ' όλα είμαστε ειρηνοποιοί.

• Επτά, θα είμαστε βασικά πνευματικοί άνθρωποι. Προσφέρουμε αρκετά στους συνάνθρωπος μας και θα μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα σε αυτό το θέμα. Συχνά μπορεί να έχουμε έμπνευση και διαίσθηση.

• Οκτώ, είμαστε πρόσωπα που κατέχουν εξουσία. Ξέρουμε ότι έχουμε αυτήν την δύναμη, γι' αυτό έχουμε μια μεγάλη ευθύνη να την χρησιμοποιούμε με σύνεση. Να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην παρενοχλούμε τους άλλους με αυτό.

• Εννέα, είμαστε σημαντικά άτομα, από αυτά που μπορούν να κάνουν πολλά καλά για την ανθρωπότητα ή τουλάχιστον για μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Είμαστε σε αυτή τη ζωή για να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, ακόμη κι αν μερικές φόρες κάποιες από αυτές τις αποπερατώσεις, μπορεί να φαίνονται σαν απώλειες.

• Δέκα, είμαστε άτομα της προσωπικής ολοκλήρωσης και θα επικροτηθούμε από πολλούς για την εργασία μας. Έχουμε την τάση να το παρακάνουμε, ιδίως σε σχέση με τον τομέα που υποδεικνύει το φύλλο. Είμαστε φιλόδοξοι όπως ο Άσσος, αλλά έχουμε περισσότερη εμπειρία για να μετατρέψουμε την ανυπομονησία μας σε επιτυχία.

• Βαλές, είμαστε νεανικοί, δημιουργικοί και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Είμαστε πολύ έξυπνοι και ισχυροί και μας αρέσει να παίζουμε. Μερικές φορές μπορεί να είμαστε ανώριμα και δύσκολα άτομα.

• Ντάμα, θα είμαστε εξπέρ πάνω στα πράγματα που εκπροσωπούνται από το φύλλο μας και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, για να τα υπηρετούμε καλύτερα. Είμαστε σαν μητέρες και είμαστε εδώ για να γαλουχήσουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά μας (σε πολλές μορφές).

• Ρήγας, είμαστε αρχηγοί πάνω στα θέματα που αντιπροσωπεύονται από το φύλλο μας και οι άλλοι το αναγνωρίζουν. Ζούμε με τους δικούς μας κανόνες και συνδυάζουμε την ισχύ των οκτώ, με τη σοφία μας για την επιτυχία στους τομείς που διέπονται από το φύλλο μας. Είμαστε ηγέτες και μπορούμε να αναλάβουμε μεγάλες ευθύνες.

Ομοίως, το φύλλο της κάρτας γέννησής μας, μας δίνει το υπόλοιπο της ιστορίας. Μας λέει συγκεκριμένα τι είδους πράγματα είναι πιο σημαντικά για εμάς και πως ο αριθμός της κάρτας μας εκδηλώνεται στη ζωή μας. Συνδυάζουμε τον αριθμό της κάρτας μας λοιπόν με το φύλλο για να πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικότητάς μας, όπως περιγράφεται από αυτό το αρχαίο σύστημα.

Εάν η κάρτα γέννησης είναι:

• Κούπα: Οι σχέσεις μας και οι άνθρωποι στην ζωή μας είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εμάς και είναι η αρένα όπου μπορούμε να μάθουμε για τη ζωή. Αγαπάμε τα παιδιά και διατηρούμε την νεανικότητα μας, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Είμαστε κατά βάθος παιδιά και οι ίδιοι στην καρδιά. Πολλοί άνθρωποι -Κούπα είναι καλλιτέχνες και μουσικοί.

• Σπαθί: Η ζωή μας σχετίζεται με τις γνώσεις, τις επικοινωνίες, την ανταλλαγή ιδεών, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Προσέχουμε τις λεπτομέρειες και τις έννοιες. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις δημιουργούν καταστάσεις. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα συναισθηματικά προβλήματα με την τήρηση και την εφαρμογή της αλήθειας.

• Καρό: Είμαστε εδώ για να μάθουμε τα πάντα για τις αξίες και τα χρήματα. Θέλουμε να γνωρίζουμε τι αξίζουν όλα. Ενδιαφερόμαστε και συνήθως τα πάμε αρκετά καλά στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά θέματα, αν και μπορεί συχνά να ξεπερνούν τις δυνατότητές μας.

• Μπαστούνι: Οι πιο σημαντικοί τομείς για εμάς είναι η εργασία, η υγεία και σε πολλές περιπτώσεις η πνευματικότητα. Σαν μπαστουνιά, είμαστε σκληρά εργαζόμενοι και πρέπει να μάθουμε να εξισορροπούμε τη σταδιοδρομία μας και να εργαστούμε με την πνευματικότητά μας, η οποία θα ισορροπήσει όλη μας την ζωή. Είμαστε ώριμοι, δυνατοί, σοφοί και στενά συνδεδεμένοι με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top