Οι συνδυασμοί ζωδίων που οδηγούν σε αποτυχημένα ζευγάρια!

0
δεν ταιριάζουν… ούτε με σφαίρες.

Το ότι με κάποιους ανθρώπους ταιριάζεις περισσότερο σε σχέση με άλλους είναι σίγουρο. Είναι πολλοί οι λόγοι που οι άνθρωποι δένουν, ή, δε δένουν μεταξύ τους και οι αστρολογικοί παράγοντες επίσης. Πολύ συχνά ακούγονται ερωτήσεις του τύπου «ταιριάζουν οι Λέοντες με τους Αιγόκερους»; «Οι Κριοί με τους Ταύρους»; Αν το πάμε έτσι χονδρικά, πέραν του ότι ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας είναι ξεχωριστός, κάποια ζώδια μεταξύ τους ταυτίζονται λες σχεδόν απόλυτα, ενώ κάποια άλλα δεν ταιριάζουν… ούτε με σφαίρες.

Πάμε να δούμε κάποιους δύσκολους συνδυασμούς που αν είναι μαζί, αυτό συμβαίνει μονάχα σε επίπεδο εξαιρέσεων για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Κριός με Ταύρο

Εδώ έχουμε τον Κριό τον πλέον ανυπόμονο χαρακτήρα του ζωδιακού κι από την άλλη μεριά τον Ταύρο, που αν δεν υπάρχει βάση, σχέδιο και προϋποθέσεις, δεν σηκώνεται να πάει πουθενά.

Κριός με Σκορπιό

Δεν υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να συνεννοηθούνε αλλά και να επικρατήσει στο τέλος μεταξύ τους ειρήνη. Κανονικά ο αθώος είναι ο Κριός αλλά φωνάζει κι έτσι στο τέλος μάλλον χάνει το δίκιο του.

Ταύρος με Δίδυμο

Εδώ έχουμε τον Ταύρο που θέλει τη ζωή του σταθερή και τακτοποιημένη από τη μια μεριά και το Δίδυμο που όλο αυτό το βιώνει σα ρουτίνας που όχι μονάχα δεν αντέχει στιγμή αλλά το βιώνει και σα καταδίκη.

Ταύρος με Τοξότη

Η φράση «Στάσου μια στιγμή να συνεννοηθούμε», μάλλον από Ταύρο προέρχεται απέναντι σε Τοξότη, ο οποίος όχι μόνο δεν πιάνεται, αλλά έχει τον Ταύρο ακραία αμετακίνητο χαρακτήρα που τον βρίσκει πολύ βαρετό.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Πώς να κολλήσουν αυτοί οι δύο, όταν ο Δίδυμος είναι «όσα φάμε κι όσα πιούμε» και ο Αιγόκερως του «στρώσου τώρα για να φας αργότερα»; Και μόνο σαν ιδέα τον κουράζει και τη βαριέται όσο καμία άλλη.

Δίδυμος με Καρκίνο

Μην τρελαθούμε τώρα. Καρκίνος σημαίνει παιδί για σπίτι και ο Δίδυμος έχει για σπίτι του όλη τη γη. Έξω από κει μια χαρά περνάει και φωλιές μπορεί μια χαρά να χτίσει κι αλλού. Εξάλλου τα παραδοσιακά τον κουράζουν.

Καρκίνος με Υδροχόο

Πόσο να αντέξει τις τάσεις ελευθερίας και ανεξαρτησίας του Υδροχόου, ένα τρυφερό Καρκινάκι, που θέλει μια σίγουρη και γεμάτη αισθήματα φωλιά. Από την άλλη μεριά ο Υδροχόος κουράζεται και να λέει και να ακούει το «σ αγαπώ».

Καρκίνος με Κριό

Ένας Καρκίνος που σέβεται τον εαυτό του είναι ο πάτερ φαμίλιας που λειτουργεί συγκεντρωτικά στο σπιτικό του ή η κυρά του σπιτιού. Αρχηγούς πάνω από το κεφάλι του δε δέχεται στη φωλιά του κι αυτό πάει στον Κριό.

Λέων με Υδροχόο

Ενώ θα έλεγε κανείς ότι αυτοί οι δύο θα μπορούσαν κάλλιστα να αλληλοσυμπληρώνονται παρ’ όλα αυτά, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος δέχεται εύκολα να τον αμφισβητούν. Δυο βασιλιάδες στο ίδιο μέρος τελικά δύσκολα κολλάνε.

Λέων με Παρθένο

Ε δε θα κάνει ο ένας κουμάντο στον άλλο σε καμία περίπτωση. Πρώτα απ' όλα γιατί ένας Λέοντας ξέρει πολύ καλά και τι να κάνει και το πότε να πράξει τα ανάλογα κι ένας Παρθένος έχει το σύνδρομο του δούλου. Δούλος με βασιλιά πάει;

Παρθένος με Δίδυμο

Εδώ πάει η φράση, «λάδι-λάδι- και τηγανίτα τίποτα». Διότι καλό το μπλαμπλά αλλά έχουμε και δουλειές σου λέει ένας Παρθένος, όσο κι αν κάποια πράγματα έχουν πλάκα. Ένας Παρθένος για το Δίδυμο δεν έχει πλάκα.

Παρθένος με Ιχθύ

Το «Κατέβα λίγο από το συννεφάκι σου κι έλα στην πραγματικότητα» είναι σίγουρα μία φράση ενός προσγειωμένου Παρθένου προς έναν Ιχθύ. Απ' την άλλη μεριά για ένα Ψαράκι φαντάζουν όλα άνυδρα με τόση πραγματικότητα.

Ζυγός με Κριό

Αν και από κάποιους θεωρείται ένα αρκετά καλό δίπολο που αλληλοσυμπληρώνεται, αυτό πιθανόν να ισχύει κυρίως όταν λένε το μακριά κι αγαπημένοι. Από τη μια μεριά έχουμε την προσωποποίηση της ευγένειας και της ιπποσύνης κι απ' την άλλη το πίσω και σας έφαγα.

Ζυγός με Σκορπιό

Καταπιέζεται που καταπιέζεται από μόνος του ένας Ζυγός για να κάνει τα χατίρια των άλλων, αν έχει συνεχώς επάνω στο κεφάλι του κι έναν τόσο χειριστικό χαρακτήρα όπως ο Σκορπιός, μάλλον την έχει άσχημα.

Σκορπιός με Δίδυμο

Ο ένας απίστευτα σταθερός κι ο άλλο όπου γης και πατρίς, δύσκολα θα βρουν σύμπνοια οι σχέσεις τους. Ο Σκορπιός θεωρεί πολύ επιδερμικό το Δίδυμο και ο Δίδυμος κατά βάθος επικίνδυνο το Σκορπιό.

Σκορπιός με Υδροχόο

Ναι τους λες σα χαρακτήρες σταθερούς κι άρα με μια πρώτη σκέψη θα ταίριαζαν, είναι όμως ταυτόχρονα και τόσο ισχυρογνώμονες, που μεταξύ τους θα στέκονταν ο ένας ανυποχώρητα απέναντι στον άλλο.

Τοξότης με Καρκίνο

Μια χαρά φίλοι μπορούν να είναι, μόνο και μόνο γιατί ο Τοξότης βρίσκει κάποιον να βάζει πλάτες στις υποχρεώσεις του. Αλλά να τον κλείσεις μαζί του στους τέσσερεις τοίχους ενός σπιτιού αποκλείεται.

Τοξότης με Ζυγό

Δεν έχει υπομονή ένας τόσο άμεσος χαρακτήρας σαν τον Τοξότη να περιμένει να μαντέψει τι εννοεί ένας αναποφάσιστος Ζυγός. Ακολουθούν εντελώς διαφορετικές τακτικές και βαριούνται ο ένας τον άλλο.

Αιγόκερως με Υδροχόο

Ένας Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό του, δε θα μπει καν στη διαδικασία να ακούσει τις αμπελοφιλοσοφίες ενός Υδροχόου, που υπάρχουν μονάχα σε θεωρητικό επίπεδο και σπάνια γίνονται πράξη.

Αιγόκερως με Κριό

Ο Αιγόκερως μπορεί να αναγνωρίζει του Κριού τη γενναιότητα να τα βάζει με τα δύσκολα, όμως μάλλον αντιδρά με την κακή έξωθεν φήμη που ακολουθεί το φωνακλά Κριό, γιατί η δημόσια εικόνα και η αποδοχή είναι το Α και το Ω για τον Αιγόκερω.

Υδροχόος με Καρκίνο

Δεν ξέρω αν ένας Υδροχόος που συχνά πυκνά δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης, αν θα ταυτιζόταν με το πρότυπο της μαμάς του, ή, του μπαμπά του που του πέφτει συντηρητικό γιατί ο Καρκίνος αυτό του βγάζει.

Υδροχόος με Παρθένο

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη ζει με έναν Παρθένο, που το πιο σημαντικό στη ζωή του είναι η δουλειά και το φιλοσοφείν το βρίσκει περιττό, όταν δεν έχει λύσει άλλα βασικά θέματα στη ζωή του.

Ιχθύες με Κριό

Μάλλον ένας Κριός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το Ψαράκι του ζωδιακού, κάνει τα πάντα «τέχνη» στη ζωή του κι αυτό από στάση. Εξάλλου το ρομαντισμό και την υπομονή ο Κριός τα λογαριάζει σαν ελαττώματα.

Ιχθύες με Αιγόκερω

Κάποια πράγματα για ένα Ψαράκι, πρέπει να έρχονται από μόνα τους όσο χαοτικό κι αν ακούγεται. Είναι μάλιστα υπέρμαχος του ευχήσου το και θα γίνει. Πόσο να αντέξει κάτι τέτοιο ένας καλά οργανωμένος Αιγόκερως;

Από την Μελίνα Φώφη
zwdia.gr
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top