Χαρακτηριστικά ζωδίων: Μύθοι και αλήθειες!

0
Μύθοι και αλήθειες για τα παρεξηγημένα ζώδια!

Κάποια χαρακτηριστικά που έχουν τα ζώδια, τα κάνουν τελικά να είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένα, καθώς βγάζουν στη φορά κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά. Όμως τα κοινά τους σημεία, είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν και θα μας βάλουν στην ψυχολογία τους, ώστε να τα κατανοήσουμε και να μάθουμε τι πραγματικά πρέπει να αποφύγουμε μαζί τους, ώστε να μην παρεξηγηθούμε.  

Φωνές, ακούω φωνές!

Ο Κριός έχει την φήμη ότι είναι ένα ζώδιο που για να τα έχει όλα στην εντέλεια, καταπιέζει αρκετά το περιβάλλον του, είτε αυτό είναι επαγγελματικό είτε οικογενειακό. Φαίνεται ο Κριός ότι έχει ένταση μέσα του μεγάλη, αλλά στην ουσία αυτό είναι σαν άμυνα του, να προστατευτεί από διαφορές καταστάσεις.

Στο ίδιο σχήμα λειτουργεί και ο Σκορπιός, μόνο που σε αυτή την περίπτωση για να πετύχει το σκοπό του, είναι σε θέση να κάνει τα πάντα. Αλλά σε τελείως αντίθετη πλευρά. Λένε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εκδικηθεί για την αδικία που γίνεται στο πρόσωπο του, όμως δεν διστάζει να δείξει συναισθήματα, που πολλοί άλλοι προτιμούν να καταπιέσουν, προκειμένου να το παίξουν… υπεράνω.

Θαύμασε με, το έχω ανάγκη…

Ο Ταύρος έχει την φήμη του μεγάλου εραστή στο κρεβάτι και θέλει πάντα στον ερωτικό του τομέα να περνάει τέλεια. Αφήνει εντελώς το εαυτό του πάνω στην ερωτική πράξη και δίνεται με μεγάλο πάθος την ιερή εκείνη στιγμή. Είναι όμως μια αλήθεια αυτό ή απλά το κάνει για να περάσει εκείνος καλά;

Κολλημένος με το σεξ είναι επίσης και ο Παρθένος, παρόλο που θεωρείται σεμνότυφος και… καθωσπρέπει. Μπορεί να νομίζουμε πως είναι κολλημένος με την τάξη και την καθαριότητα, όμως στο κρεββάτι μπορεί να αφήσει τον εαυτό του να πάρει… άλλους δρόμους. Μήπως τελικά, άδικα τον παρεξηγούμε;

Αν μπορείς, κάν’ το εσύ καλύτερα!

Ένας Δίδυμος τα ψάχνει όλα και εξονυχιστικά για να βγάλει το τελικό του πόρισμα. Μπορεί να κάνει υποθέσεις και να αργεί λίγο να καταλήξει σε μια απόφαση, αλλά όταν το κάνει, θα είναι και η σωστή. Από την άλλη, όταν θα πάρει την τελική του απόφαση, είναι πολύ δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη.

Από την άλλη ο Υδροχόος ένα ζώδιο ανεξάρτητο και ελεύθερο, θέλει να τα κάνει όλα και η επιθυμία του είναι να αλλάξει ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι όμως σε θέση να το κάνει; Μάλλον όχι, τελικά… Αυτός ανοίγει απλά τον δρόμο σε άλλους, να εκτελέσουν και να πραγματοποιήσουν τις δικές του απόψεις.

Ο Ζυγός μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της δικαιοσύνης, της εξωστρέφειας και της κοινωνικότητας, μπορεί να του χρεώνουν ότι δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνες λόγω της αναποφασιστικότητας του, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο Ζυγός μπορεί να χρειάζεται δεκανίκια για να τον υποστηρίξουν και να τον ενθαρρύνουν, αλλά άμα πέσει στα βαθιά, κολυμπά καλύτερα και από ναυαγοσώστη. Τσέκαρέ τον και θα το διαπιστώσεις!

Σοβαρότης… μηδέν!

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο εκείνο που μπαίνει μέσα στη δουλεία και… ξεχνά να βγει. Κυριολεκτικά όμως. Αφήνει όλα τα αλλά απ’ έξω και ασχολείται μόνο με την επαγγελματική του ζωή. Αυτό τον κάνει πολλές φορές να μην ανταποκρίνεται σε καθημερινές, ανθρώπινες απολαύσεις. Δεν είναι έτσι όμως! Αν υπάρχει καλή αφορμή, πετά την σκούφια του για καλή παρέα ή μια αξιόλογη ερωτική συντροφιά.

Ο Τοξότης από την άλλη, ενώ μπορεί να δείχνει ότι είναι ανοιχτό βιβλίο και σε πείθει ότι τον έχεις μάθει καλά, όμως όταν θέλει, κλείνει πόρτες και παράθυρα ξαφνικά και… άντε να τα άνοιξες μετά. Μπορεί ακόμα να γίνει γκρινιάρης και τότε… μάλλον δεν θέλεις να βρεθείς δίπλα του.

Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου…

Ο Καρκίνος μπορεί να δείχνει ότι συμπάσχει με τον άλλο και θέλει να βοηθήσει, αλλά αυτό θα το κάνει μόνο όταν εκείνος θα το επιθυμεί. Η ανασφάλειά του ότι μπορεί να τον αδικούν γενικά, το κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στις συναναστροφές του, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι στο μυαλό του και τίποτα άλλο.

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της… αγκαλίτσας και της ευαισθησίας, όμως βρίσκονται συνέχεια σε μια κατάσταση αμφιβολίας. Ο φόβος του ότι μπορεί να πληγωθεί, τον κάνει να αναζητά όλο και μεγαλύτερη προστασία και επιβεβαίωση… Μερικές φορές όμως αυτό καταντά κάπως βαρετό και γίνεται ένα παρεξηγημένο άτομο.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top