Πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι για να σε ερωτευτεί;

0
έτσι δεν πρόκειται να σας ξεφύγει απολύτως τίποτα.

Όλοι μας διαθέτουμε αρκετά χαρακτηριστικά που διεγείρουν μια καινούρια γνωριμία ή ένα νεογέννητο ειδύλλιο και την τραβάμε σαν μαγνήτες, για να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Ακόμα όμως κι αν ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση, διαβάστε τι αγαπάει στο ερωτικό του ταίρι το κάθε ζώδιο για να μαγνητίσετε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας. Για καλύτερο αποτέλεσμα διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου, έτσι δεν πρόκειται να σας ξεφύγει απολύτως τίποτα.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Τρελαίνεται για δυναμισμό, για αυτό που λέμε «τσαμπουκά», για το τσαγανό μας, για την μπέσα μας, για την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας. Αν διαθέτεις τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε ο Κριός σου ανήκει ολοκληρωτικά.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αγαπάει την αλήθεια της ψυχής, την εντιμότητα της καρδιάς, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία, λατρεύει ότι μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη για οτιδήποτε συμβαίνει, ένας Ταύρος είναι δικός σου αν είσαι και φίλος/η και φλογερός εραστής μαζί του, και είναι ένας έρωτας που μπορεί να κρατήσει για πάντα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Μαγνήτισε πρώτα τις σκέψεις και το νου και μετά θα κάνεις δικά σου και την καρδιά ενός Διδύμου, κάνε τον να ερωτευτεί το μυαλό σου, τις έξυπνες ατάκες σου, την επικοινωνιακή σου διπλωματία, και μετά θα σου ανήκει ψυχή και σώμα και μάλιστα με ιδιαίτερα καυτές, αισθησιακές στιγμές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Θέλει γλυκύτητα και τρυφερότητα, ερωτεύεται το νάζι και την χάρη του ερωτικού παρτενέρ, άνοιξε σε έναν Καρκίνο την καρδιά σου και πάρε για πάντα τη δική του, αρκεί να μην τον τσιγκλήσεις και πολύ για να δεις πώς θα αντιδράσει, γιατί θα αμυνθεί, δώσε απλόχερα αγάπη και πάρε ότι έχει και δεν έχει.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ερωτεύεται τον/την κυνηγό, που θα το κάνει να νοιώθει βασιλιάς της καρδιάς και του κορμιού, αγαπάει το ταίρι που με επιμονή θα διεκδικήσει το πάθος και τον έρωτα του και θα κρατήσει μια σχέση σε εγρήγορση, χωρίς να βαλτώσει από τη λήθη και την ανία, αλλά να ανθίζει πάντα σε παθιασμένους ρυθμούς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Άσε τα νάζια και τα χάδια, γιατί εδώ έχεις να κάνεις με έναν έρωτα που πρυτανεύει ο ορθολογισμός και η πρακτικότητα και όχι τόσο τα φιλιά και οι ρομαντικές συζητήσεις, ερωτεύεται το έξυπνο μυαλό σου, τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, την διαλλακτικότητά σου. Βάλε κάτω τη λογική και τον ρεαλισμό σου και έχεις τον έρωτα ενός Παρθένου στο τσεπάκι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ερωτεύεται περισσότερο το φαίνεσθε και λιγότερο την ουσιαστική σου πλευρά, δηλαδή τη φινέτσα σου, το χαμόγελο, την καλαισθησία, την εξωτερική σου εμφάνιση, και μπορεί να πιστεύεις ότι είναι επιφανειακά όλα αυτά, αλλά αέρινο Ζυγό ήθελες, είναι όλος δικός σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Διψάει για μυστήριο και γοητεία, για σεμνή σεξουαλικότητα και συναισθηματική σοβαρότητα, για αυτό άσε έναν/μία Σκορπιό να αναρωτιέται συνεχώς τι ζητάει ένα τόσο καυτό πλάσμα σαν εσένα, μην ανοίγεσαι εύκολα, επίτρεψε του να σε ψάξει εσωτερικά, να απολαύσει τη μαγεία του πάθους μαζί σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Αγαπάει την ειλικρίνεια, τα έντιμα τα λόγια και τις ξεκάθαρες συζητήσεις, αρέσκεται στις ξεχωριστές στιγμές, στον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό ενός ερωτικού συντρόφου, λατρεύει τις γκάφες σου και αγκαλιάζει με χιούμορ ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις. Αν πληροίς τις προϋποθέσεις, τότε θα σε ερωτευτεί για πάντα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Λατρεύει το αξιοσέβαστο και το αξιοθαύμαστο, αγαπά την άριστη φήμη στην κοινωνική ζωή του ερωτικού συντρόφου, αρκεί να σε αγαπάει ο κόσμος και τότε έχεις κατακτήσεις και έναν/μια Αιγόκερω για πάντα. Αν έχεις τα παραπάνω προσόντα, έχεις εξασφαλίσει μια παντοτινή σχέση μαζί του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αγαπά το ελεύθερο πνεύμα, το ανοιχτό μυαλό, το ερωτικό ταίρι εκείνο, που δεν κολλάει στα στερεότυπα και τη σοβαροφάνεια, που δεν έχει ταμπού στην αγάπη, που είναι έτοιμο να δώσει ένα χέρι βοήθειας στο συνάνθρωπο, που επαναστατεί κάθε φορά που θέλει να διεκδικήσει κάτι.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ανιδιοτέλεια και ευαισθησία, αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο και καλή καρδιά, είναι τα σημαντικά στοιχεία που ερωτεύεται ένα ψαράκι, δεν αρέσκεται στην πονηριά, λατρεύει την αθωότητα και την καλοσύνη, αν πιστεύεις λοιπόν ότι διαθέτεις τα προσόντα και τις αρετές που αγαπάει, τότε είναι για πάνα δικό σου.



Βάσια Βέρτη
zwdia24


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top