Να τι πρέπει να κάνεις για να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου την καινούργια χρονιά

0

Ήρθε ο καιρός να αναλάβεις δράση!

Μπορείς να δεις το 2023 σαν μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Για μια νέα ζωή που θα σου αρέσει περισσότερο και θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο/η. Μπορείς να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου και με τις συμβουλές, που θα σου δώσουμε, με βάση το ζώδιό σου, να την ανατρέψεις και να καταφέρεις να εξελιχθείς προς το καλύτερο! Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου για περισσότερες πληροφορίες και μεγαλύτερη ακρίβεια.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν η δουλειά που έχεις δεν σε ικανοποιεί, τότε προσπάθησε να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Μην καταπιέζεσαι άλλο και μην ανέχεσαι να βρίσκεσαι σε έναν χώρο, που μπορεί να είναι τοξικός για σένα. Θα δεις ότι μια αλλαγή στα εργασιακά σου θα σου φέρει μια ανανέωση και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να είσαι πολύ πιο αποδοτικός/η.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Μην αφήνεις τις ανησυχίες σου να καθορίζουν την ζωή σου. Να ξέρεις ότι αν διστάζεις να κάνεις κάτι, τότε ίσως τελικά να πρέπει να το τολμήσεις. Αυτό το αίσθημα μέσα σου που νομίζεις ότι είναι ανησυχία, μπορεί να είναι το ακριβώς αντίθετο και να θέλει απλά να σου πει «τόλμησε και μην φοβάσαι». Οπότε, το 2023 ρίσκαρε και κάνε όσα δεν τολμούσες να κάνεις παλιότερα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Το 2023 είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για σένα για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σου κύκλο. Οι άνθρωποι που θα κρατήσεις κοντά σου θα είναι και αυτοί που θα καθορίσουν την επιτυχία ή την αποτυχία σου σε διάφορους τομείς. Διώξε κάθε τοξικό άτομο από κοντά σου και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Πάρε περισσότερα ρίσκα μέσα στο 2023. Γίνει πιο τολμηρός/η. Προσπάθησε να μην δίνεις δεκάρα για το τι λένε οι άλλοι για σένα και να μην σε νοιάζει καν η γνώμη τους. Ζήσε την ζωή που εσύ θέλεις, για την οποία θα είσαι περήφανος/η και που θα τους κάνει να σκάσουν από τη ζήλια τους.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Πολλές φορές νομίζεις ότι το να υψώνεις τοίχους και να κρατάς κάποιους ανθρώπους μακριά σου κάνει καλό και νιώθεις προστατευμένος/η. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Οι σχέσεις χτίζονται με βάση το πόσο κοντά μπορεί να έρθει ο ένας με τον άλλο και κάποιοι άνθρωποι στην ζωή μας είναι σημαντικοί. Μην τους αποκλείεις από την δική σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Έχεις βάλει τον πήχη τόσο ψηλά που ακόμα κι εσύ ο/η ίδιος/α δεν μπορείς να τον φτάσεις. Χαμήλωσέ τον λίγο. Μην πληγώνεις τον εαυτό σου άδικα για κάτι για το οποίο ουσιαστικά δεν φταις. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν είναι υπεράνθρωπος. Να το θυμάσαι αυτό!




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ήρθε η στιγμή για σένα να γίνεις επιτέλους λίγο εγωκεντρικός/η και να βάλεις -ίσως και για πρώτη φορά- τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Πάντα σκέφτεσαι τους άλλους και είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η, ωστόσο, πλέον είναι καιρός να καλομάθεις και τον εαυτό σου και να του δώσεις χαρές.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Άλλαξε λίγο τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα και την ζωή γενικότερα. Καλό το dark στοιχείο σου, αλλά πρόσθεσε και λίγη αισιοδοξία στην μέρα σου. Δες για μια φορά επιτέλους το ποτήρι μισογεμάτο και μην τους κοιτάζεις όλους με μισό μάτι, έτοιμος/η να επιτεθείς ή να αμυνθείς. Δεν είναι όλα «πόλεμος». Υπάρχει και η «ειρήνη».



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Το 2023 είναι μια καλή ευκαιρία για σένα για να αναγνωρίσεις επιτέλους στον εαυτό σου ότι κάτι κάνει κι αυτός καλά. Πες του ένα «μπράβο» και προσπάθησε να τον ανταμείψεις για την καλή δουλειά που κάνει. Δεν είναι κακό να είσαι ικανοποιημένος/η με αυτό που είσαι και με τις επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Πιέζεις πάρα πολύ τον εαυτό σου στο εργασιακό κομμάτι. Θέτεις τόσο μεγάλους στόχους και μετά «σκίζεσαι» για να τους πετύχεις. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λίγο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα για να ανασάνει. Δεν είναι μόνο δική σου η ευθύνη να προσφέρεις πολλά σε όσους αγαπάς. Ας προσφέρουν και οι άλλοι κάτι περισσότερο για μια φορά για να μην τραβάς εσύ όλο το κουπί.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Σταμάτα να κοιτάζεις πίσω και να μετανιώνεις για τα λάθη που έκανες και που θα μπορούσες να είχες αποφύγει. Δεν μπορείς να αλλάξεις όσα έγιναν. Μπορείς όμως να κάνεις κάτι για όσα γίνονται τώρα και όσα θα γίνουν στο μέλλον. Οπότε κοίτα μπροστά και ποτέ πίσω!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τόπο διαμονής; Μπορεί να ακούγεται κάπως τρομακτικό το να κάνεις μια τόσο μεγάλη αλλαγή, ωστόσο αυτή μπορεί να είναι και προς όφελός σου, στο τέλος. Θα είναι μια νέα αρχή, σε ένα καινούργιο περιβάλλον, στο οποίο μάλιστα μπορεί και να «ανθίσεις» γιατί θα νιώθεις ότι ταιριάζεις περισσότερο και ότι σε ευνοεί.



astrology


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top