Τα ιδανικά ταίρια των ζωδίων για το 2023

0
για τα μονοπάτια που ακολουθούμε σε θέματα καρδιάς.

Καθώς τ’ αστέρια και οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται, τα ζώδια ξεκινούν ένα ταξίδι στην πολυπλοκότητα της αγάπης και των σχέσεων.

Κάθε ζώδιο φέρνει τις δικές του μοναδικές δυνάμεις και προκλήσεις στο τραπέζι κι η κατανόηση των ατομικών τους χαρακτηριστικών μπορεί να βοηθήσει να φωτιστούν οι ρομαντικές τους προσπάθειες.

Από τον παθιασμένο και τολμηρό Κριό μέχρι τον συναισθηματικό και διαισθητικό Ιχθύ, ο ζωδιακός κύκλος έχει πολλά να αποκαλύψει για τα μονοπάτια που ακολουθούμε σε θέματα καρδιάς.

Καθώς εμβαθύνουμε στην ερωτική ζωή κάθε ζωδίου για το 2023, ας μάθουμε ν’ αγκαλιάζουμε τις δικές μας ιδιορρυθμίες κι ατέλειες και ας βρούμε την αγάπη και τη σύνδεση που όλοι επιθυμούμε.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως ο Λέων και ο Τοξότης. Αυτά τα ζώδια είναι τολμηρά, περιπετειώδη κι ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια ενέργεια και πάθος για τη ζωή. Για το 2023 θα είναι επίσης συμβατοί με τα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι, που φέρνουν μια αίσθηση πνευματικής περιέργειας κι ανεξαρτησίας στη σχέση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Ταύροι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια της γης, όπως η Παρθένος και ο Αιγόκερως. Αυτά τα ζώδια είναι πρακτικά, αξιόπιστα και προσγειωμένα και μοιράζονται μια παρόμοια προσέγγιση στη ζωή και μια ισχυρή εργασιακή ηθική. Είναι επίσης συμβατοί με ζώδια του νερού, όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, που φέρνουν μια αίσθηση συναισθηματικού βάθους και διαίσθησης στη σχέση.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός. Αυτά τα ζώδια είναι διανοούμενα, ανοιχτόμυαλα και ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια δίψα για γνώση και αγάπη για επικοινωνία. Για το 2023 θα είναι επίσης συμβατοί με ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Λέων, που φέρνουν μια αίσθηση ενέργειας και πάθους στη σχέση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Καρκίνοι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός και οι Ιχθείς. Αυτά τα ζώδια είναι συναισθηματικά, διαισθητικά και ευαίσθητα και μοιράζονται μια βαθιά σύνδεση και κατανόηση των συναισθημάτων του άλλου. Για το 2023 θα είναι σε ερωτική σύμπραξη με ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως, που φέρνουν μια αίσθηση σταθερότητας και πρακτικότητας στη σχέση.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Οι Λέοντες ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Τοξότης. Αυτά τα ζώδια είναι ενεργητικά, παθιασμένα και ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια όρεξη για ζωή και αγάπη για την περιπέτεια. Για το 2023 θα είναι σε ερωτικό κυνήγι με τα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός, που φέρνουν στη σχέση μια αίσθηση πνευματικής περιέργειας και ανοιχτόμυαλης σκέψης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως. Αυτά τα ζώδια είναι πρακτικά, αξιόπιστα και προσγειωμένα και μοιράζονται μια παρόμοια προσέγγιση στη ζωή και μια ισχυρή εργασιακή ηθική. Το 2023, ο έρωτας θα τους βρει με ζώδια του νερού, όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, που φέρνουν μια αίσθηση συναισθηματικού βάθους και διαίσθησης στη σχέση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Οι Ζυγοί ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι. Αυτά τα ζώδια είναι διανοούμενα, ανοιχτόμυαλα και ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια δίψα για γνώση και αγάπη για επικοινωνία. Το 2023, ο έρωτας θα τους βρει με ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Λέων, που φέρνουν μια αίσθηση ενέργειας και πάθους στη σχέση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Σκορπιοί ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του νερού, όπως ο Καρκίνος και οι Ιχθείς. Αυτά τα ζώδια είναι συναισθηματικά, διαισθητικά και ευαίσθητα και μοιράζονται μια βαθιά σύνδεση και κατανόηση των συναισθημάτων του άλλου. Το 2023, όμως, θα ερωτευτούν ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως, που φέρνουν μια αίσθηση σταθερότητας και πρακτικότητας στη σχέση.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Λέων. Αυτά τα ζώδια είναι ενεργητικά, παθιασμένα και ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια όρεξη για ζωή και αγάπη για την περιπέτεια. Το 2023 η καρδιά τους θα χτυπήσει δυνατά για τα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός, που φέρνουν στη σχέση μια αίσθηση διανοητικής περιέργειας και ανοιχτό μυαλό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Αιγόκεροι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα γήινα ζώδια, όπως ο Ταύρος και η Παρθένος. Αυτά τα ζώδια είναι πρακτικά, αξιόπιστα και προσγειωμένα και μοιράζονται μια παρόμοια προσέγγιση στη ζωή και μια ισχυρή εργασιακή ηθική. Το 2023 θα ερωτευτούν ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός και ο Καρκίνος, που φέρνουν μια αίσθηση συναισθηματικού βάθους και διαίσθησης στη σχέση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του αέρα, όπως οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Αυτά τα ζώδια είναι διανοούμενα, ανοιχτόμυαλα και ανεξάρτητα και μοιράζονται παρόμοια δίψα για γνώση και αγάπη για επικοινωνία. Το 2023 θα ερωτευτούν ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Λέων, που φέρνουν μια αίσθηση ενέργειας και πάθους στη σχέση.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθείς ταιριάζουν καλύτερα με άλλα ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός και ο Καρκίνος. Αυτά τα ζώδια είναι συναισθηματικά, διαισθητικά και ευαίσθητα και μοιράζονται μια βαθιά σύνδεση και κατανόηση των συναισθημάτων του άλλου. Για το 2023 θα παίξουν με τη φωτιά και τη γη με ζώδια, όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως, που φέρνουν μια αίσθηση σταθερότητας και πρακτικότητας στη σχέση.



Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top