Ποιο είναι το τυχερό χρώμα για κάθε ζώδιο το 2023 σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία και το Feng Shui

0
να χρησιμοποιούμε την τυχερή απόχρωση...

Το 2023 συμβολίζει τη μακροζωία, την ειρήνη, την ευημερία, την καλοσύνη και τη γονιμότητα. Είναι η κατάλληλη χρονιά για να εξερευνήσουμε την πνευματική μας πλευρά, καθώς το έτος του Υδάτινου Λαγού είναι το έτος της ελπίδας. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν και θα γεννηθούν με αυτό το ζώδιο έχουν το προνόμιο να είναι πάντα σε εγρήγορση, πνευματώδεις, καινοτόμοι και ευρηματικοί.

Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, το 2023, το έτος του Υδάτινου Λαγού, ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου 2023 και τελειώνει στις 24 Φεβρουαρίου 2024. Στην Κινεζική αστρολογία οι χρονιές του Λαγού θεωρούνται ευοίωνες, επειδή τα χαριτωμένα αυτά ζωάκια θεωρούνται ευγενικά και τυχερά. Τα άτομα που γεννήθηκαν στο έτος του Λαγού λέγεται ότι είναι ευφυή, ευπροσάρμοστα και ικανά για καριέρα στις τέχνες, τη λογοτεχνία ή την εκπαίδευση. Θεωρούνται επίσης φιλήσυχα, καλόκαρδα και είναι συχνά δημοφιλή μεταξύ των φίλων και των αγαπημένων τους.

Σύμφωνα ειδικούς του Feng Shui, για τη χρονιά του Υδάτινου Λαγού το τυχερό χρώμα του έτους 2023 είναι το πράσινο. Επιπλέον, άλλα τρία χρώματα συνιστώνται επίσης για το 2023 και είναι το κόκκινο, το ροζ και το μπλε. Οπότε οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, στη διακόσμηση, σε ρούχα και στα αξεσουάρ, και ειδικά να χρησιμοποιούμε την τυχερή απόχρωση ανάλογα με το ζώδιό που εκπροσωπούμε.

Αν δεν ξέρετε ποιο είναι το ζώδιο σας στην Κινέζικη αστρολογία πατήστε ΕΔΩ.

Τα τυχερά χρώματα των ζωδίων για το 2023

Αρουραίος: Φωτεινό ροζ

Βόδι: Ροζ φούξια

Τίγρης: Μπλε αζούρ

Κουνέλι (Λαγός): Κόκκινο της φωτιάς

Δράκος: Κόκκινο Βουργουνδίας

Φίδι: Σκούρο μπλε

Άλογο: Κόκκινο

Κατσίκα: Σμαραγδένιο πράσινο

Πίθηκος: Ματζέντα

Πετεινός: Πράσινο κυπαρισσί

Σκύλος: Γαλάζιο

Χοίρος (Κάπρος): Πορφυρό

Το χρώμα του χρήματος ξεκινάει από το πορτοφόλι

Για να μπουν περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε θετική ενέργεια μέσω των χρωμάτων για να τα προσελκύσετε. Άλλωστε η τσάντα ή το πορτοφόλι είναι κάτι που έχουμε μαζί μας διαρκώς στη δουλειά, στα ψώνια, ακόμη και στα ταξίδια. Για το 2023, όσον αφορά την επιτυχία, τη φήμη και τη δύναμη, το κόκκινο είναι το τυχερό χρώμα για τα γυναικεία πορτοφόλια, επειδή συνδέεται με την αφθονία στη χρονιά του Λαγού. Επίσης, το σκούρο μπλε ενδείκνυται για περισσότερα έσοδα και μια ευημερούσα επιχείρηση που φέρνει κέρδη το 2023. Το μπλε είναι το σύμβολο του νερού και το νερό αντιπροσωπεύει την ασταμάτητη ροή των χρημάτων. Για σταθερότητα και διαρκή ανάπτυξη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί το σκούρο πράσινο πορτοφόλι.

Οι ενέργειες των χρωμάτων του 2023

ΠΡΑΣΙΝΟ

Συνδέεται με τη φύση και το στοιχείο του ξύλου και συμβολίζει τη δημιουργία και την επέκταση. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για νέα ξεκινήματα, όπως η μετακόμιση σε ένα σπίτι ή η αρχή μιας νέας δουλειάς. Το πράσινο συνδέεται επίσης με την υγεία και τη θεραπεία και θεωρείται ότι έχει αναζωογονητική επίδραση στο μυαλό και στο σώμα. Η υπερβολική χρήση όμως του πράσινου θεωρείται ότι μπορεί να προκαλέσει αισθήματα φθόνου, παραλογισμού και αποτυχίας.

ΡΟΖ

Το ροζ συνδέεται με την αγάπη, την καλοσύνη και τη συμπόνια. Είναι ένα απαλό και καταπραϋντικό χρώμα που θεωρείται ότι έχει ηρεμιστική επίδραση στο μυαλό και το σώμα. Πιστεύεται ότι προσελκύει αγάπη, αρμονία και θετικές σχέσεις και χρησιμοποιείται στη διακόσμηση του για να δημιουργήσει ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Το ροζ συνδέεται επίσης με τη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό και πιστεύεται ότι ενισχύει τα συναισθήματα τρυφερότητας και στοργής. Η υπερβολική του χρήση όμως θεωρείται ότι μπορεί να οδηγήσει στην παθητικότητα και στην έλλειψη ορίων.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία συνδέεται με το πάθος, την ενέργεια και την καλή τύχη. Το κόκκινο είναι ένα δυναμικό χρώμα που έχει διεγερτική επίδραση σε μυαλό και σώμα. Πιστεύεται ότι προσελκύει καλή τύχη και ευημερία και έτσι χρησιμοποιείται συχνά στο Feng Shui για να ενισχύσει τον πλούτο και την αφθονία. Αυτό το χρώμα είναι επίσης πολύ σημαντικό για τη φήμη, την καριέρα και τις παθιασμένες αισθηματικές σχέσεις. Οι κίνδυνοι όμως αυτού του χρώματος περιλαμβάνουν την καταστροφή και τον θυμό. Έτσι σύμφωνα με τους ειδικούς του Feng Shui είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί με σύνεση και φειδώ για το 2023.

ΜΠΛΕ

Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία, τη σοφία και το στοιχείο του νερού. Θεωρείται ότι έχει χαλαρωτική και αναζωογονητική επίδραση, τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Πιστεύεται ότι προάγει τη σκέψη και την επικοινωνία και χρησιμοποιείται συχνά στο Feng Shui για να ενισχύσει την αυτοέκφραση. Το μπλε συνδέεται με την εμπιστοσύνη, την πίστη και θεωρείται ότι ενισχύει τα συναισθήματα ειλικρίνειας. Συμβολίζει επίσης την ελευθερία και την ειρήνη. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για να ενεργοποιήσει τα θετικά στοιχεία του νερού όπου χρειάζεται, αλλά η υπερβολική χρήση του μπορεί να ενεργοποιήσει επίσης αρνητικές σκέψεις, μελαγχολία και απραξία ή τεμπελιά.

Ελένη Τηλιακού
asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top