Ο ενδεδειγμένος τρόπος για να χωρίσετε κάποιον σύμφωνα με το ζώδιο του

0
κάποια συγκεκριμένη προσέγγιση μπορεί να λειάνει κάπως τον πόνο.

Αν και ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, κάποια συγκεκριμένη προσέγγιση μπορεί να λειάνει κάπως τον πόνο. Οι άνθρωποι εκτιμούν κάποιες συμπεριφορές ανάλογα με τον χαρακτήρα τους. Άλλοι χρειάζονται περισσότερη ειλικρίνεια, άλλοι πιο πολύ συναίσθημα, άλλοι λογική και κατανόηση. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που είναι πιο κοντά σε αυτό που επιζητά ο καθένας σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή, σύμφωνα με το ζώδιο του.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί μπορούν να διαχειριστούν έναν χωρισμό, αλλά είναι καλύτερα να γίνει με φιλικό τρόπο. Θέλουν να υπάρχει ειλικρίνεια στις εξηγήσεις και να μάθουν γιατί πρέπει να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Δεν τους αρέσουν τα μισόλογα ούτε τα παιχνίδια. Τα συναισθήματά τους είναι δυνατά, έχουν πάθος, έτσι δεν θα διστάσουν να θυμώσουν ή να γίνουν συναισθηματικοί. Όπως και να έχει, είναι πολύ ανεξάρτητες προσωπικότητες και θα προσπαθήσουν να το ξεπεράσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Οι Κριοί που τους έχουν φερθεί φιλικά και αληθινά μπορεί να ξεχάσουν και πιθανότατα θα παραμείνουν φίλοι με κάποιον πρώην.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Στους Ταύρους δεν αρέσουν καθόλου οι άσχημες εκπλήξεις, γι’ αυτό είναι καλό να υπάρχει χρόνος ώστε να μπορέσουν να το δουλέψουν μέσα τους. Συχνά ίσως να θέλουν να δώσουν χρόνο και στη σχέση, ώστε να ξέρετε και οι δύο αν αυτή είναι η τελική επιλογή. Επιθυμούν να τους παρουσιάσετε τη δική σας αλήθεια δείχνοντας εκτίμηση και αγάπη. Επειδή έχουν ισχυρή προσωπικότητα, θα δυσκολευτούν να δουν τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά και θα έχουν πολλές αντιρρήσεις ή ενστάσεις σε πολλά σημεία, γι’ αυτό πάντα με σεβασμό θα χρειαστεί να επαναλάβετε αρκετές φορές τις θέσεις και τις επιθυμίες σας. Έχουν ανάγκη να ακούσουν επίσης ότι ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αν όχι το σημαντικότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι θα χρειαστεί να καταλάβουν τι συνέβη, γι’ αυτό θα χρειαστούν συζητήσεις και πολλές εξηγήσεις. Να είστε έτοιμοι να μιλήσετε για οτιδήποτε αισθάνεστε όταν πρόκειται να χωρίσετε με ένα Δίδυμο. Αντιλαμβάνονται πολύ καλά συνήθως τη φθορά και την πλήξη που μπορεί να φέρει ο χρόνος και την ανάγκη κάποιου για νέες εμπειρίες. Σε γενικές γραμμές όμως, εφόσον έχουν όλες τις πληροφορίες και καταλάβουν γιατί θέλετε να αφήσετε τη σχέση, θα είναι αρκετά άνετοι, δεν θα κρατήσουν κακίες και μπορεί να μείνουν στη ζωή σας σαν φίλοι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να αποχωρίζονται σημαντικά άτομα από τη ζωή τους, διότι δένονται πολύ μαζί τους συναισθηματικά. Ο χωρισμός είναι καλύτερα να γίνει με τρυφερότητα και αγάπη και να μην κρατήσει πολύ η «διαδικασία», διότι έτσι παρατείνεται και η αγωνία τους. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο, όμως είναι καλό να πείτε τίμια τους λόγους που φτάσατε εκεί. Ταυτόχρονα καλό είναι να πείτε πόσο τους εκτιμάτε για όλα όσα αισθανθήκατε μαζί, και για τη νοσταλγία με την οποία θα τους θυμάστε. Το πιθανότερο είναι ότι θα τους ξαναδείτε όταν δεν θα είναι πια τόσο φορτισμένοι.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Μία εξομολόγηση από τα βάθη της καρδιάς ίσως να ήταν η καλύτερη προσέγγιση, αν ήταν εκείνοι που ήθελαν τον χωρισμό. Στην άλλη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να πληγωθεί ο ευαίσθητος εγωισμός τους, οπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε τις ευθύνες πάνω σας, ζητώντας την κατανόηση τους που δεν είχατε τη δύναμη και την αντοχή να σταθείτε επάξια δίπλα τους. Μοιραστείτε μαζί τους το πόσο ξεχωριστοί ήταν για εσάς και δηλώστε ότι πάντα θα έχουν μία θέση στην καρδιά σας όσα χρόνια κι αν περάσουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι δεν καταλαβαίνουν τα πάντα για το συναίσθημα, όμως είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, γι’ αυτό θα χρειαστούν όλες τις πληροφορίες. Αν κάποιος θέλει να τελειώσει τη σχέση μαζί τους πρέπει να αφιερώσει χρόνο να τους εξηγήσει τι πήγε καλά και τι δεν πήγε και γιατί πιστεύει ότι δεν λειτουργεί για εκείνον. Χρειάζονται μία λογική προσέγγιση με ένα λογικό συμπέρασμα. Ταυτόχρονα, επειδή θεωρούν τον χωρισμό ως προσωπική ήττα που ρίχνει την αυτοπεποίθησή τους, είναι καλό ο πρώην σύντροφος να τονίσει τα καλά τους στοιχεία και πόσο εκτίμησε την προσφορά τους στη σχέση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είναι δύσκολο να χωρίσει κάποιος με έναν Ζυγό, διότι συνήθως κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν τη σχέση. Είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν ένα βήμα πίσω, να βρουν μια συμβιβαστική λύση ώστε να διατηρήσουν την αρμονία. Ίσως η λέξη κλειδί που θα τους κάνει να ακούσουν είναι η ισορροπία. Μια ισορροπία που δεν αισθάνεστε πια μαζί τους, μαζί με την ηρεμία που σας έχει εγκαταλείψει καθώς δεν νιώθετε πια τα ίδια συναισθήματα. Ίσως πρέπει να προτείνετε να περάσετε ένα διάστημα χωριστά για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Οι Ζυγοί κάθε άλλο παρά πιεστικοί είναι, όμως δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να αποδεχθούν ένα χωρισμό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Συνήθως είναι οι Σκορπιοί εκείνοι που εγκαταλείπουν το πλοίο πρώτοι πριν βουλιάξει, λόγω ενστίκτου, αλλά αν συμβεί να πρέπει να τους χωρίσει ο άλλος θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Είναι καλό να μην υπάρξουν παιχνίδια δύναμης ούτε προδοσία, διότι αυτό μπορεί να προκαλέσει τα εκδικητικά τους ένστικτα. Οι ευαισθησίες οφείλονται στον συναισθηματισμό τους, γι’ αυτό χρειάζονται ευθύτητα, ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, όταν πρέπει να τους εξηγήσετε γιατί πρέπει να διακόψετε. Καταλαβαίνουν την ανάγκη για ριζικές αλλαγές όταν κάποιος έχει φτάσει σε ένα τέλμα και ίσως αυτός να είναι ο καλύτερος τρόπος να τους δώσετε να καταλάβουν γιατί θέλετε να αποχωρήσετε από τη σχέση. Δείξτε κατανόηση ακόμη και αν θυμώσουν, διότι είναι φυσικό για εκείνους να έχουν μια τέτοια αντίδραση.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Καθώς είναι πολύ ευθείς, οι Τοξότες περιμένουν ειλικρίνεια τόσο στον έρωτα όσο και στον χωρισμό. Όταν κάποιος θέλει να διακόψει μαζί τους, θα πρέπει να μην μασάει τα λόγια του και να πει αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται, χωρίς όμως να τους κατηγορήσει για ό,τι δεν πήγε καλά. Καταλαβαίνουν πολύ καλά την ανάγκη που έχει κάποιος για ελευθερία, γι’ αυτό δεν το παίρνουν συνήθως προσωπικά. Μιλήστε τους για κάποιες κοινές αναμνήσεις που έχουν μείνει στην καρδιά σας και όλες τις υπέροχες εμπειρίες που μοιραστήκατε και άλλαξαν τη ζωή σας. Μπορεί να μη μείνουν στη ζωή σας σαν σταθεροί φίλοι, αλλά θα κερδίσετε τον σεβασμό τους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Παρά το γεγονός ότι φαίνονται πολύ συντεταγμένοι και ότι τίποτα δεν τους πτοεί εύκολα, οι Αιγόκεροι κρύβουν μέσα τους μια ευαίσθητη καρδιά, γι’ αυτό χρειάζονται καλοσύνη και σεβασμό όταν κάποιος θέλει να διακόψει μαζί τους. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να μοιραστείτε αυτή την απόφαση είναι με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Το να χάσουν το ταίρι τους είναι οδυνηρή εμπειρία, διότι έχουν επενδύσει σε αυτό και θα τους πάρει χρόνο να το ξεπεράσουν. Πείτε τους ότι άξιζε κάθε λεπτό της ζωής που μοιραστήκατε και έπειτα αφήστε τους λίγο μόνους για να θρηνήσουν με το δικό τους τρόπο αυτό που έχασαν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Όσο κάποιος είναι διατεθειμένος να τους μιλήσει λογικά και ξεκάθαρα για τους λόγους του χωρισμού, οι Υδροχόοι μπορούν να δεχτούν σχεδόν τα πάντα. Είναι πανέξυπνοι και δεν τους ξενίζει τίποτα, ακόμη κι αν ο αποχωρισμός τους πονάει. Αν τους εξηγήσετε και τους δώσετε να καταλάβουν πώς βλέπετε τα πράγματα και πώς αντιμετωπίζετε τη σχέση, δεν μπορούν παρά να το δεχτούν, καθώς μέσα τους σέβονται και έχουν χώρο για κάθε διαφορετική άποψη. Όμως μην παραλείψετε να τους πείτε πόσο ιδιαίτεροι και μοναδικοί ήταν για εσάς. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε έναν καλό φίλο για όλη σας τη ζωή.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες βλέπουν τις σχέσεις πολύ ρομαντικά και προσδοκούν ότι θα κρατήσουν για πάντα. Είναι πρόθυμοι να δώσουν και να θυσιάσουν πολλά για τον έρωτα. Ένας χωρισμός που δεν επέλεξαν είναι ένα ισχυρό πλήγμα στην καρδιά τους. Έχουν ανάγκη από πολύ κατανόηση και φυσικά τρυφερότητα όταν πρέπει να τους επικοινωνήσετε κάτι τέτοιο. Είναι πιθανόν να ταραχθούν, να φωνάξουν, να κλάψουν, να θυμώσουν, ακόμη και να παραμείνουν αμέτοχοι όταν είναι συντετριμμένοι. Θα χρειαστούν πολλές επιβεβαιώσεις αγάπης και πολύ επικοινωνία, ώστε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον τις δύσκολες στιγμές και να μιλήσετε για όλα τα συναισθήματα που σας φορτίζουν.



Ελένη Τηλιακού
asibiliou


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top