Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια αν τελειώσει ξαφνικά μια σχέση;

0
και μας βάζουν συνεχώς στην πρίζα...

Και ποιος δεν πιστεύει ότι ο έρωτας, το πάθος, ο αισθησιασμός, η αγάπη δεν είναι συναισθήματα που συμπληρώνουν με καυτές πινελιές την καθημερινότητα μας και μας βάζουν συνεχώς στην πρίζα, ώστε να έχουμε όρεξη για πάσης φύσεως παιχνίδια και να είμαστε δραστήριοι σε όλο το φάσμα της ζωής μας. Τι γίνεται όμως όταν ο φτερωτός θεός, ίσως και από την μια στιγμή στην άλλη, αντιστρέψει τους όρους της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης και τελειώσει απότομα από τη σχέση μας, στέλνοντας μας άλλοτε στην κόλαση των αναμνήσεων και άλλοτε στον παράδεισο της ανεξαρτησίας;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Πιστεύει ότι μπορεί να πείσει το αντικείμενο του πόθου του πως δεν πρόκειται να δεθεί ποτέ συναισθηματικά μαζί του. Αλλά αν τολμήσεις να απορρίψεις έναν Κριό, τότε δημιουργείς μέσα του τεράστια πληγή, τέτοια που δεν πρόκειται να την ομολογήσει ποτέ, ούτε να επιτρέψει στον εαυτό του να λιγοψυχήσει μπροστά σου. Αντίθετα ίσως κάνει άλλη σχέση άμεσα, αλλά ουδέποτε θα ξεχάσει την ερωτική σου απόρριψη.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δεχτεί την ερωτική απογοήτευση ήπια και λογικά, αφού πρώτα κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη στο ταίρι του. Θεωρεί ότι είναι μια νορμάλ κατάσταση, και πιστεύει πως είναι προσωπικό του θέμα να ξεπεράσει τα όποια αισθήματα νιώθει για το ταίρι που αποχωρίζεται. Δεν θα δημιουργήσει άμεσα κάτι άλλο, γιατί γίνεται επιφυλακτικός και υποψιασμένος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η πολυλογία και η επικοινωνιακή βιασύνη ενός Διδύμου, ίσως δεν του επιτρέπει να καταλάβει από την αρχή την ερωτική απόρριψη, δεδομένου ότι μιλάει συνεχώς για το ταίρι του, δικαιολογεί τις καταστάσεις, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επαφή με την πραγματικότητα. Ακόμα κι αν δημιουργήσει έναν καινούριο δεσμό, παραμένει στις αναμνήσεις του παρελθόντος και είναι ανοιχτός σε μια επανασύνδεση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο αρκετά ρομαντικό, ευαίσθητο και κυρίως προσκολλημένο στο παρελθόν και στις αναμνήσεις, έναν άνθρωπο που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει μια ερωτική απογοήτευση, που κλείνεται στον εαυτό του και στους χώρους που θυμίζουν το ταίρι που έφυγε, που δεν θέλει να σηκώσει κεφάλι, που ίσως παρακαλέσει γοερά για μια επανασύνδεση.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Αρνείται να παραδεχτεί ότι έχει απορριφθεί από το αντικείμενο του πόθου του, ενδεχομένως γιατί η περηφάνια του δεν επιτρέπει να δει την πραγματικότητα ή να διαχειριστεί το όχι και τόσο θετικό γεγονός. Βιάζεται να περάσει σε άλλη σχέση, μόνο και μόνο για να αποδείξει πρωτίστως στον εαυτό του και κατόπιν στο μέχρι πρότινος ταίρι του ότι περνά η μπογιά του, πως είναι επιθυμητός από το άλλο φύλο και δεν ξόφλησε ερωτικά, ενώ παράλληλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να πάρει το αίμα του πίσω.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Μοιάζει να είναι προετοιμασμένος για μια ερωτική απόρριψη, σα να είναι στο πεπρωμένο του να αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις και αντιδρά με λογική, με ρεαλισμό, με το «πάμε παρακάτω» και ότι «βρέξει ας κατεβάσει», σίγουρα όμως δεν θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει το πρώην αντικείμενο του πόθου του, αντιθέτως θα επιρρίψει ευθύνες ακόμα κι αν δεν υπάρχουν.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Δεδομένου ότι δεν αντέχει την συναισθηματική απογοήτευση και την ερωτική απόρριψη, ένας Ζυγός φροντίζει πάντα για να έχει. Δημιουργεί δηλαδή και μια παράλληλη σχέση είτε ελεύθερη, είτε πιο κλειστή, έτσι ώστε να μην ξεμένει ποτέ από συντροφικότητα. Παράλληλα προσαρμόζεται εύκολα με την αλλαγή της κατάστασης, δεν παρακαλά, δεν δραματοποιεί τα πράγματα, αλλά παραμένει γλυκός και ευγενικός σα να μη συμβαίνει τίποτα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Είναι το ζώδιο που αγαπά να ζει τα πάντα σα να είναι η τελευταία φορά, και θεωρείται πως κάποιες φορές κυνηγάει την ερωτική απόρριψη για να φτάσει στα άκρα συναισθηματικά, για να έχει λόγο να εκδικηθεί, για να τιμωρήσει τον εαυτό του για το «κακό που τον βρήκε». Μην περιμένεις συζητήσεις και λόγια όταν βρίσκεται στην άσχημη κατάσταση της απογοήτευσης, αλλά ερμητικά κλεισμένο στόμα, σώμα και καρδιά, μέχρι να μπορέσει να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Δεδομένου ότι ένας Τοξότης φιλοσοφεί τον εαυτό του, τη στάση των άλλων και τα πράγματα που τον περιβάλλουν, ανέχεται το ζήτημα της ερωτικής απόρριψης πιο βατά, πιο εύκολα και πιο ανώδυνα, αφού θα προγραμματίσει το επόμενο ταξίδι του, θα διαβάσει αμέσως το αγαπημένο του βιβλίο για να ξεφύγει από τις σκέψεις και την πραγματικότητα. Δεν το βάζει εύκολα κάτω, αναζητά το επόμενο αντικείμενο του πόθου του, που θα ταιριάζει περισσότερο στα δικά του πρότυπα ζωής.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Προσπαθεί από την πρώτη στιγμή που θα ακούσει ή θα αισθανθεί την ερωτική απόρριψη, να μεταπείσει τον άνθρωπο που αγαπάει, και να αλλάξει αμέσως τα δεδομένα που επικρατούν. Ξεβολεύεται εύκολα, απογοητεύεται οικτρά, μπορεί ακόμα και να θεωρεί την σχέση που τελείωσε ή εκείνη που τον απέρριψε, σαν μια συναλλαγή που δεν είχε ευχάριστο τέλος. Πολλές φορές φτάνει στα όρια της επιθετικότητας και της εκδικητικότητας για να πάρει και πάλι τα ηνία στα χέρια του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ένας Υδροχόος έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει το θέμα της ερωτικής απογοήτευσης αρκετά ψύχραιμα και ψυχρά, με το λογική και το ρεαλισμό του, σε σημείο να δημιουργήσει και φιλική σχέση με τον άνθρωπο που μόλις τον απέρριψε ερωτικά. Δεδομένου ότι μπορεί να σε πονέσει μόνο και μόνο με την αδιαφορία του, χρειάζεται προσοχή γιατί τα φαινόμενα πολλές φορές εξαπατούν.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Θα πονέσει και θα κλάψει, θα αισθανθεί ότι πενθεί γοερά μια κατάσταση, θα απομονωθεί χωρίς να θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν, κυρίως δεν επιθυμεί να ανοίξει την καρδιά του για το θέμα της απόρριψης και της καθολικής απογοήτευσης που βιώνει. Μπορεί να θεωρηθεί πως παίζει θέατρο, μπορεί πάλι να δραματοποιήσει τόσο έντονα τα γεγονότα, που θα πιστέψεις πως ήρθε το τέλος, το καλό είναι πως αλλάζει εύκολα διάθεση και πάει παρακάτω.



Βενετία Αποστόλου
zwdiasimera


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top