2023: Αυτός ο μήνας είναι ο καλύτερος για το ζώδιό σου

0
σε ευνοεί περισσότερο μέσα στο 2023 και κάνε από τώρα τα σχέδιά σου.

Το 2023 θα είναι μια νέα χρονιά, με νέα ξεκινήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρει πολλά, άλλοτε καλά και άλλοτε όχι τόσο... καλά. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να περιμένουμε τα θετικά που μας επιφυλάσσει το νέο έτος για να χαρούμε. Λίγο πιο κάτω μπορείς να διαβάσεις τον μήνα κατά τον οποίο ευνοείσαι περισσότερο και αν θέλεις, μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου από τώρα. Ξεκίνα να οργανώνεσαι!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Κριοί και Ζυγοί ο Ιανουάριος για εσάς πραγματικά θα είναι ένας μήνας… όνειρο! Γιατί; Μα επειδή θα είστε τα αγαπημένα παιδιά του Δία. Ο μεν Κριός θα τον έχει στον πρώτο οίκο του και ο Ζυγός στον έβδομο. Χαρές και πανηγύρια, τύχη και έρωτας και… λίγα λέμε. Φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο γιατί Δίας είναι αυτός και δεν θα μείνει για πάντα στον Κριό.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο μήνας των ερωτευμένων θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για του Παρθένους και τους Ιχθύς. Και εσείς τον Δία θα πρέπει να ευχαριστείτε. Οι μεν Παρθένοι επειδή θα τον έχετε στον 8ο οίκο σας που έχει να κάνει και με χρήματα, αλλά και σεξ και οι δε Ιχθύς επειδή θα τον έχετε στον 2ο οίκο που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, αλλά και τον ερωτικό σας τομέα. Είναι που είναι μικρός ο Φλεβάρης, φροντίστε να τον «ξεζουμίσετε»!

ΜΑΪΟΣ

Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι πάρτε σαμπάνιες και ετοιμάστε το μεγαλύτερο και πιο έξαλλο πάρτι της ζωής σας τον Μάιο. Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και θα σας έχει υπό την προστασία του, ενώ παράλληλα θα σας δίνει «δώρα» με το τσουβάλι. Σεξ, αυτοπεποίθηση, έρωτες, φλερτ, διασκέδαση, επισημοποίηση σχέσης. Τι θέλετε και δεν θα το έχετε…

ΙΟΥΛΙΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε ο Ιούλιος σου ανήκει! Θα κάνεις… θραύση! Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν από τη μια, ο Ιούλιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και από την άλλη θα έχεις και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις τεράστια εύνοια και στα οικονομικά σου, αλλά και στα ερωτικά σου. Μήπως να έκλεινες καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο φέτος;

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Λέοντες και Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για τον καλύτερο Σεπτέμβριο που έχετε ζήσει τα τελευταία χρόνια. «Ευγενικός χορηγός» για την τόση τύχη και ευτυχία σας δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σας δίνει όλα τα καλά! Θα σας φέρει έρωτες, φλερτ, αυτοπεποίθηση, σεξ, αλλά και επισημοποίηση σχέσης αν αυτό επιθυμείτε. Enjoy! Και να τον χαρείτε τον Σεπτέμβρη όσο περισσότερο μπορείτε!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Δίδυμοι και Τοξότες, ο Νοέμβριος για σας ντύνεται Άγιος Βασίλης και έχει… πολλά να σας φέρει. Καταρχάς η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό και αυτό για τους Διδύμους σημαίνει φλερτ, έρωτες, διασκέδαση, καλοπέραση, χαρές, αυτοπεποίθηση ή μια νέα ερωτική σχέση. Για τους Τοξότες, ο Νοέμβρης εν μέρει είναι και μήνας των γενεθλίων τους, αλλά η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα τους κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς, χαρούμενους, party animals, εξωστρεφείς και… full flirty. Καλά να περάσετε!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top