Με τι ζηλεύει ο/η πρώην σας τώρα που δεν είστε μαζί, σύμφωνα με το ζώδιο του/της

0
Καμιά φορά η ζήλια είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας...

Όλοι έχουν βιώσει τη ζήλια κάποια στιγμή. Όλοι νιώθουν το τσίμπημα της ζήλιας βλέποντας το ταίρι τους να φλερτάρει με άλλους ή όταν κάποιος προσπαθεί να το κερδίσει. Είναι ένα κοινό συναίσθημα που είναι αποτέλεσμα έρωτα, αγάπης και κτητικότητας. Τι γίνεται όμως όταν έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους; Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν την επιτυχία του πρώην ως πηγή έμπνευσης, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να πάρουν τις αποστάσεις τους. Καμιά φορά η ζήλια είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας, δυσαρέσκειας και έλλειψης ευτυχίας ή ακόμη και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Τα συναισθήματά μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά των ζωδίων που μας λένε πολλά για το τι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Ας μάθουμε περισσότερα για τα ζώδια που είναι πιθανό να ζηλέψουν τον/την πρώην, και τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί είναι γνωστοί για την ανταγωνιστικότητά τους, πόσο ατρόμητοι και ενεργητικοί είναι και πόσο ορμητικά κινούνται στη ζωή. Θέλουν πάντα να είναι στην κορυφή, νικητές, καθώς είναι τολμηροί και φιλόδοξοι. Θα φρικάρουν με το γεγονός ότι o πρώην τους διασκεδάζει και περνάει καλά χωρίς αυτούς, αλλά θα νιώθουν επίσης το τσίμπημα της ζήλιας για το άτομο που έχει πάρει τη θέση τους. Δεν μπορούν να το παλέψουν, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και μισούν να χάνουν. Δεν τους αρέσει ούτε να τους αγνοούν ούτε να τους αντικαθιστούν. Αν λοιπόν εσείς βιώνετε νέες περιπέτειες, κάνοντας εκδρομές και περνώντας έντονες στιγμές χαράς με κάποιον άλλον, μπορεί να τους τρελάνει αυτή η σκέψη, γιατί τώρα που δεν είστε μαζί τα χέρια τους είναι δεμένα, δεν μπορούν να πολεμήσουν και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν γι’ αυτό.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ανεξάρτητα από το πόσο καλός μπορεί να είναι ο τρόπος ζωής τους, οι Ταύροι ζηλεύουν όταν ο πρώην τους περνάει καλά. Θα ζηλεύουν αν δείχνει ευτυχισμένος ή αν είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου κάπου μέσα τους θα ήθελαν ο πρώην σύντροφος να γονατίσει από τον χωρισμό και την ανασφάλεια. Ελπίζουν ότι η διάλυση θα τον άφηνε σε μια κατάσταση παραίτησης και παρακμής, ώστε να αισθανθούν δικαιωμένοι. Αλλά αν βλέπουν ότι τώρα περνάτε ακόμα καλύτερα, ντύνεστε, χτενίζεστε και βγαίνετε, ότι είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, το φέρουν βαρέως. Όταν κοινοί φίλοι ρωτάνε για σας, βγάζουν καπνούς από τα αυτιά. Δεν μπορούν να βρουν ηρεμία. Και δεδομένου ότι οι Ταύροι φημίζονται για το πείσμα τους, θα τους πάρει λίγο καιρό να καλμάρουν. Αλλά συνήθως δεν θα κάνουν κάτι γι’ αυτό, θα θυμώσουν, θα γκρινιάζουν, θα στεναχωρηθούν και τελικά θα το αποδεχτούν.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ως το πιο κοινωνικό, εξωστρεφές ζώδιο, γοητεύονται με τη ζωή των άλλων ανθρώπων και τις ιστορίες τους. Οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται πάντα λίγο ζήλια για όλα εκείνα τα ζευγάρια που φαίνεται να έχουν την ιδανική σχέση. Αν και γνωρίζουν καλά ότι τίποτα δεν είναι τέλειο σ’ αυτή τη ζωή, εξακολουθούν λόγω της φύσης τους που αναζητά το άλλο της μισό, να αισθάνονται ζήλια για τα ζευγάρια που τα έχουν όλα ή που έχουν αυτή την προοπτική μπροστά τους. Δεν τους αρέσει λοιπόν καθόλου η ιδέα ότι το πρώην ταίρι τους μπορεί να είναι με κάποιον άλλο. Οι Δίδυμοι, αν και δεν είναι ανασφαλείς, όταν δεν εκτιμώνται ζηλεύουν όποιον δέχεται αυτή την εκτίμηση. Είναι πολύ κοινωνικοί, δεν τους αρέσει να είναι μόνοι και σίγουρα δεν τους αρέσει να αισθάνονται ότι δεν έχουν πια σημασία για εσάς. Είναι επίσης εξαιρετικά γοητευτικοί και αγαπούν να μοιράζονται τα πάντα με τον σύντροφό τους ανά πάσα στιγμή. Δεν θα σταματήσουν να σας σκέφτονται και αν τους αγνοείτε και δεν απαντάτε στα μηνύματα τους πιάνει τρέλα. Όταν κάποιος δεν τους μιλάει και δεν παίρνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν, ο θυμός και η ζήλια τους γιγαντώνονται.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Είναι γνωστό ότι ο Καρκίνος είναι ένα διαισθητικό και συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Φροντίζει για την οικοδόμηση βαθιών σχέσεων και μπορεί να είναι υπερπροστατευτικός. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι εκπρόσωποι του ζωδίου ζηλεύουν και μάλιστα πολύ. Αλλά είναι εξαιρετικά καλοί στο να κρύβουν όλα όσα αισθάνονται. Ποτέ δεν θα ξέρετε ότι υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια ή δυσφορία μέχρι να το κάνουν γνωστό. Όταν βρίσκονται σε σχέσεις, επιζητούν ασφάλεια από τον σύντροφό τους. Αν έχουν χωρίσει, είναι αυτή η ασφάλεια που τους στοιχειώνει είτε η συναισθηματική είτε η υλική. Αν ο πρώην σύντροφος μοιράζεται με κάποιον άλλον τον έρωτα και την οικειότητα, τις τρυφερές στιγμές, αλλά ακόμη και το αυτοκίνητο, τον μισθό ή το σπίτι, τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους. Η ιδέα και μόνο του να κάνετε μια σοβαρή σχέση ή έναν γάμο και να είστε με κάποιον άλλο για πάντα, τους τρομάζει περισσότερο από όσο μπορούν να παραδεχτούν. Μπορεί να μην το δείξουν, αλλά αν κάνουν κάτι ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα τους, θα είναι ενδεικτικό και θα έχετε βάσιμες υπόνοιες για το πόσο τους καίει.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δεν πρέπει κανείς να ασχοληθεί με κάποιον άλλο, τουλάχιστον όσο ένας Λέοντας παραμένει έστω και στο βάθος της σκηνής. Απλώς δεν μπορεί να το δεχτεί. Δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί θα ήθελε κάποιος να κοιτάξει ένα άλλο άτομο, και αν το κάνει, θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Οι Λέοντες είναι από το πιο ζηλιάρικα ζώδια. Αν βιώνουν μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούν στο επίκεντρο, μπορεί να ζηλέψουν όποιον έχει την κεντρική σκηνή. Αν δουν τον πρώην σύντροφό τους με κάποιον άλλο, ο χωρισμός δεν τους εμποδίζει να αισθανθούν ζήλια. Στους Λέοντες αρέσει να είναι στην κορυφή και αν δουν ότι βγαίνετε ραντεβού με κάποιον που είναι ή φαίνεται καλύτερος από αυτούς, πιο όμορφος ή πιο ευκατάστατος, σίγουρα θα τραυματιστεί ο εγωισμός τους. Δεν αντέχουν να νιώθουν λιγότεροι ή κατώτεροι. Θέλουν να παραμένουν ξεχωριστοί και μετά τον χωρισμό και θα κάνουν τα πάντα για να μην αντιληφθείτε τη δυσφορία τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Δεν αισθάνονται συνήθως ότι απειλούνται από την οικονομική δυνατότητα, την εμφάνιση των άλλων, ούτε ενδιαφέρονται για την ερωτική ζωή κανενός. Οι Παρθένοι ζηλεύουν μόνο το ταλέντο και τις ικανότητες. Θέλουν να είναι οι καλύτεροι στη δουλειά τους ή στις ασχολίες τους και δεν θέλουν δράματα και φασαρίες. Είναι πολύ πιστοί στον έρωτα, αλλά αυτή τους η ιδιότητα είναι και η πιο επικίνδυνη. Γίνονται πολύ κτητικοί ως συνέπεια της αφοσίωσης τους, με αποτέλεσμα να ζηλεύουν πολύ κάποιον που έχασαν, ιδίως αν συνέβη παρά τη θέληση τους. Ό,τι όμως και να έγινε, αν αντιληφθούν ότι είστε σε καλύτερη κατάσταση από εκείνους, διότι συνήθως πληγώνονται βαθιά, η ζήλια τούς καταλαμβάνει και μπορεί να αρχίσουν να σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Αν παραμείνετε φίλοι με τους φίλους τους, μπορεί να γίνουν παρανοϊκοί που οι δικοί του άνθρωποι συμπαθούν εσάς περισσότερο. Πιθανότατα θα γίνουν παράξενα κτητικοί με μικροπράγματα που είχατε και μέρη που πηγαίνατε. Μην εκπλαγείτε αν προσπαθήσουν να ανακτήσουν την κυριότητα σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό που κάποτε σας πλαισίωνε ως ζευγάρι. Η καθημερινότητα και όλα τα απλά πράγματα που κάνατε μαζί και τώρα τα έχουν χάσει, είναι το αγκάθι στο πλευρό τους. Αν δείχνετε χαρούμενοι χωρίς εκείνους και η ζωή σας κυλάει ομαλά και δημιουργικά τους πειράζει και τους πληγώνει αφάνταστα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είναι από τα ζώδια με τη μεγαλύτερη κατανόηση. Οι Ζυγοί ξέρουν ότι όλα στη ζωή είναι αμφίρροπα, οπότε όταν τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν είναι έτοιμοι να το δεχτούν. Ο φθόνος δεν είναι στη φύση τους. Αν ζηλεύουν δεν θα το δείξουν, γιατί απεχθάνονται τις σκηνές. Ζηλεύουν, ή μάλλον νιώθουν αδικημένοι όταν κάνουν ακριβώς το ίδιο, ή και περισσότερο με κάποιον άλλον και στο τέλος ο άλλος κερδίζει. Ζηλεύουν αν συναντήσουν σε κάποια κοσμική έξοδο τον πρώην τυχαία και φαίνεται πιο εμφανίσιμος και προσεγμένος από ποτέ. Αν συνοδεύεται και από μια γοητευτική παρουσία ακόμη χειρότερα. Ο Ζυγός αποφεύγει πάση θυσία τη σύγκρουση και όταν σας δει κάπου μετά τον χωρισμό, πιθανότατα θα θέλει ή να εξαφανιστεί ή να κάνει μια πολιτισμένη συζήτηση μαζί σας σαν να είστε παλιοί φίλοι. Εάν φαίνεστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, θα του είναι πολύ δύσκολο. Θέλει να είναι φιλικός, γιατί έτσι είναι με όλο τον κόσμο, αλλά όταν φαίνεστε τόσο συναρπαστικά όμορφοι ή λαμπεροί, δεν θα μπορεί παρά να εύχεται να ήσασταν ακόμη μαζί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Σκορπιοί είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και θα αισθανθούν ότι απειλούνται από οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη ζωή του πρώην τους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για σχέση, καριέρα ή εμφάνιση. Δεν θα ησυχάσουν μέχρι να ξεπεράσουν τον χωρισμό τελείως. Δεν έχει σημασία ποιος χώρισε με ποιον, ο Σκορπιός θα νιώθει πάντα κάπως περίεργα για τον νέο σύντροφο του πρώην τους. Μπορεί να έχουν τελειώσει τη σχέση, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι μέσα τους που πιστεύει ότι ο άλλος ακόμα τους ανήκει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να ζηλέψει ένας Σκορπιός, γίνεται απλά και μόνο επειδή υπάρχετε. Θα τρώγεται με το τι κάνετε, πού πηγαίνετε και ποιον βλέπετε, και δεν έχει να κάνει με το πόσο συναρπαστική φαίνεται η ζωή σας. Θα προτιμούσαν ο χωρισμός να σας είχε κάνει ψυχικό ράκος και τη σκιά του εαυτού σας. Θα ζηλέψει ακόμη χειρότερα αν δει ότι ο χωρισμός σας δεν σας έχει νικήσει. Ότι είστε ακόμα ο δυνατός και υπέροχος εαυτός σας, είτε είστε με κάποιον άλλο είτε μόνοι και χαρούμενοι.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους για να παραδοθούν αμαχητί στα πλοκάμια της ζήλιας. Αν κάποιος άλλος πάρει αυτό που θέλουν ή κάποιος σύντροφός τους απορρίψει, είναι μάλλον περισσότερο θιγμένοι και μπερδεμένοι. Αναστατώνονται και το βρίσκουν αλλόκοτο, και ενώ κατά βάθος μπορεί να ζηλεύουν το άτομο που πήρε αυτό που ήθελαν, θα παραδεχτούν μόνο ότι είναι εξοργισμένοι. Δεν πολυκαταλαβαίνουν γιατί μπορεί κάποιος να μην τους επιλέγει, είναι άλλωστε τόσο ξεχωριστοί, θετικοί, έξυπνοι και πνευματώδεις, γιατί κάποιος να θέλει να επιλέξει οτιδήποτε άλλο; Εάν το άτομο που ήταν στη ζωή τους επεκταθεί στην καριέρα του, στην κοινωνική του ζωή, ή στις γνώσεις, θα το εκτιμήσουν, θα το παραδεχτούν, διότι μπορούν να πάρουν τις αποστάσεις τους, αλλά κάπου μέσα τους θα νιώσουν μια ζήλια. Αυτό που θα τους κοστίσει πολύ, είναι αν ο πρώην κάνει ένα συναρπαστικό ταξίδι και στρίψει το μαχαίρι στην πληγή ποστάροντας λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν στην ιστορία που δημοσιεύσετε έχει πόλεις, βουνά και θάλασσες, πολιτιστικά στέκια, κάτι ενδιαφέρον, κάτι νέο και διαφορετικό, κάτι περιπετειώδες που γίνεται χωρίς εκείνους, τότε ζηλεύουν ξεκάθαρα. Δείξε τους ότι είστε πιο ελεύθεροι από ποτέ να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε και ότι δεν βαριέστε, ούτε μένετε στάσιμοι χωρίς αυτούς και θα σιγοβράζουν στο ζουμί τους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την υπομονή, την επιμονή και την αφοσίωσή τους σε ό,τι κάνουν και είναι εξαιρετικά πιστοί σε αυτούς που αγαπούν. Έχουν την ώθηση να πετύχουν και είναι πολύ σκληρά εργαζόμενοι, αλλά μερικές φορές ζηλεύουν εκείνους που όλα τους έρχονται βολικά ή είναι γεννημένοι πλούσιοι. Εκτιμούν τη φιλοδοξία, την επιτυχία και το χρήμα. Συχνά έχουν την τάση να συγκρίνονται με τους άλλους στην εμφάνιση, στην προσωπικότητα, στα κεκτημένα. Θα ζηλέψουν αν ο πρώην πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και απογειώσει την καριέρα του. Εάν έχει κίνητρο και είναι συγκεντρωμένος στο να πετύχει. Ζηλεύουν πάντα το νέο πρόσωπο στη ζωή σας διότι είναι κτητικοί, και ακόμη περισσότερο αν αυτό το πρόσωπο είναι πετυχημένο και έχει φήμη ή περιουσία. Τους κοστίζει αν βλέπουν ότι εσείς είστε πιο επιτυχημένοι από ποτέ και ότι το τέλος της σχέσης σας σας παρακίνησε να προχωρήσετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι δεν ζηλεύουν όπως τα άλλα ζώδια. Είναι εκκεντρικοί και αρκετά κουλ. Είναι συνήθως εξαιρετικά έξυπνοι, αλλά μπορεί να ζηλέψουν λιγάκι αν δεν είναι οι πιο έξυπνοι, οι πιο πετυχημένοι, ή οι πλέον μορφωμένοι άνθρωποι στο περιβάλλον τους. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί Υδροχόοι έχουν προχωρημένες γνώσεις και δεν σταματούν ποτέ να μαθαίνουν. Δεν τους αρέσει να μην γνωρίζουν την απάντηση σε μια ερώτηση. Αν ο νέος σύντροφος του πρώην είναι πιο έξυπνος και πιο δημιουργικός, μπαίνουν σε μία κόντρα, περισσότερο δική τους, διότι πάντα τους πειράζουν αυτά. Οι Υδροχόοι επίσης δεν θέλουν να βαριούνται. Τους αρέσει να κάνουν παρέα με φίλους και να περνάνε καλά. Θα τους χαλάσει όταν μαζεύεστε με όλους τους κοινούς φίλους κάπου και δεν μπορούν να παραβρεθούν. Είναι πολύ περήφανοι για να ρωτήσουν αν μπορούν να έρθουν μαζί, έτσι θα το παίξουν αδιάφοροι, αλλά θα βάζουν με το μυαλό τους τα χειρότερα, ότι δηλαδή τους σχολιάζετε όλοι αρνητικά και θα νιώθουν αποκλεισμένοι.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι δημιουργικοί και ανιδιοτελείς, οπότε όταν νιώθουν ζήλια αισθάνονται ενοχές και άσχημα γι’ αυτό. Αν κάποιος διαπρέπει σε κάποια δημιουργική απασχόληση που επιδιώκουν και αυτοί, είναι ταυτόχρονα υποστηρικτικοί, αλλά δεν μπορεί παρά να νιώθουν και τα κεντρίσματα της ζήλιας. Οι Ιχθύες τείνουν να ζηλεύουν σε μια σχέση, ειδικά όταν αισθάνονται ότι η σύνδεσή τους έχει παραβιαστεί από κάποιον άλλον. Τους πειράζει πολύ αν τώρα που δεν είστε μαζί, παραβρεθείτε μια συναυλία για να δείτε το αγαπημένο σας συγκρότημα να παίζει και το δημοσιεύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν πηγαίνετε στον αγαπημένο σας κινηματογράφο για κάποια προβολή. Θα ζηλέψουν όταν κάνετε όλα τα αγαπημένα σας πράγματα χωριστά, γιατί είναι συναισθηματικοί και τους λείπουν οι καλές σας στιγμές όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Οι Ιχθύες είναι πολύ παθιασμένοι με τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους. Κάνοντας όλα τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν χωρίς αυτούς ή με κάποιον άλλον, ζηλεύουν διπλά και παθαίνουν μεγάλη φρίκη.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top