Το χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου που το κάνει καλύτερο από όλα τα άλλα!

0
κάθε ζώδιο έχει ιδιαίτερα ταλέντα και προνόμια.

Ο καθένας μας έχει τα δυνατά και τα αδύνατά του σημεία. Κανείς δεν είναι ο καλύτερος σε όλα! Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα στα οποία είμαστε καλύτεροι από κάποιους άλλους ανθρώπους. Όλοι έχουμε ορισμένα ταλέντα, αφού ο καθένας μας έχει «προγραμματιστεί» διαφορετικά για διαφορετικά πράγματα. Αυτό που για κάποιους είναι εύκολο ή αποτελεί κοινή λογική, για κάποιους άλλους μπορεί να παραμένει ένα μυστήριο που δεν θα μπορέσουν ποτέ να λύσουν.

Πολλοί παράγοντες, όπως το DNA, το περιβάλλον που μεγαλώνουμε ή οι προσωπικές μας επιλογές επηρεάζουν το σε τι θα είμαστε καλύτεροι από τους περισσότερους ανθρώπους. Σημαντικός παράγοντας βέβαια είναι και το ζώδιο του καθενός, αφού κάθε ζώδιο έχει ιδιαίτερα ταλέντα και προνόμια.

Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις τι είναι αυτό που κάνει το ζώδιό σου καλύτερο από τα άλλα:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Είσαι περιπετειώδης και ξέρεις πώς να σχεδιάζεις και να ηγείσαι στις πιο αξέχαστες και συναρπαστικές περιπέτειες. Οι φίλοι σου έρχονται σε σένα όταν θέλουν να περάσουν καλά και να είναι σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν τέλεια, επειδή δεν παραλείπεις τίποτα ούτε την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Και πάνω από όλα αυτά, είσαι πάντα έτοιμος για να ξεκινήσεις άφοβα μια νέα περιπέτεια, όλες τις μέρες, όλες τις ώρες.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Πάντα δείχνεις ότι τα έχεις όλα τακτοποιημένα και είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε δεινό που θα μπορούσε να σου συμβεί. Αγαπάς την σταθερή ζωή και τη ρουτίνα σου, επειδή σε κάνουν να νιώθεις έτοιμος για να αντιμετωπίσεις κάθε κρίση, καταιγίδα ή καταστροφή. Οι φίλοι σου έρχονται σε σένα όταν χρειάζονται να βάλουν τη ζωή τους ξανά σε τάξη.

Είσαι επίσης πολύ καλός με τα χρήματα. Πιθανότατα όλοι ζητούν τη συμβουλή σου για το πώς να αποταμιεύσουν ή και πως να κερδίσουν περισσότερα, αφού είσαι ο τύπος που πάντα έχει μια-δυο δεκάρες στην άκρη για τη δύσκολη στιγμή.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Είσαι απλώς ένας φυσικός μαγνήτης. Η γοητεία, η κοινωνική εξυπνάδα και το πνεύμα σου σε κάνουν ένα αξέχαστο άτομο, κάποιον που οι άνθρωποι δεν μπορούν να τον χορτάσουν.

Όσοι σε συναντούν μια φορά θέλουν να γίνουν φίλοι μαζί σου για μια ζωή, απλώς και μόνο επειδή είσαι υπέροχος/η και ξέρεις πώς να περνάς καλά, χωρίς κόπο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η ευγένειά της ψυχής σου είναι μοναδική. Έχεις μια τεράστια καρδιά και δεν φοβάσαι να το δείξεις. Πάντα προσφέρεσαι για να βοηθήσεις τόσο τους φίλους όσο και τους ξένους. Και πάντα ακούς όταν κάποιος θέλει να εκτονωθεί ή να ξεσπάσει.

Με τους φίλους και την οικογένειά σου παίζεις τον ρόλο του θεραπευτή κάθε πληγής και πόνου, αλλά τελικά, με κάποιον τρόπο καταφέρνεις να τους θεραπεύσεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Είσαι ένα αστέρι με τον δικό σου τρόπο. Όπου κι αν πας, φροντίζεις να σιγουρεύεσαι ότι οι άλλοι προσέχουν τόσο την παρουσία όσο και τα λόγια σου. Η δημιουργικότητα είναι βασικό ατού σου και έχεις ένα σωρό προσοδοφόρες ιδέες που σε βοηθούν να λάμψεις με όποιο αντικείμενο και αν καταπιαστείς.

Επίσης, διαθέτεις υπέρμετρη αυτοπεποίθηση και πάντα πιέζεις τους δικούς σου ανθρώπους να κάνουν άλματα που αποδεικνύουν την πίστη τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ένα πράγμα δεν ξέρεις εσύ Παρθένε. Πώς να τα παρατάς! Δεν εγκαταλείπεις ποτέ τις προσπάθειές σου, ανεξαρτήτως των συνθηκών. Η επιμονή σου είναι αξιοζήλευτη και οι γύρω σου δεν ξέρουν ποτέ πώς το κάνεις, αλλά είσαι γεννημένος/η για τις δύσκολες δουλειές. Και είσαι φτιαγμένος έτσι που θα τα καταφέρεις έως το τέλος.

Δεν έχει σημασία πόσο δυσκολεύουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις. Εσύ θα παλέψεις πιο δυνατά, αλλά, εάν βρεθείς υπό πίεση, ποτέ δεν θα «σπάσεις» ούτε θα λυγίσεις.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Γνωρίζεις κυριολεκτικά τους πάντες, από τον δήμαρχο της πόλης έως τον barista του πιο in club. Δημιουργείς διαρκώς νέες διασυνδέσεις και είσαι πάντα προσκεκλημένος/η στις καλύτερες εκδηλώσεις, συνήθως δωρεάν. Η γοητεία σου βλέπεις δεν πάει ποτέ χαμένη. Οι άλλοι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρουσία σου και ξέρουν ότι μπορείς να σταθείς σε οποιαδήποτε συζήτηση ή/και να τη συνεχίσεις από εκεί που είχε μείνει.

Ξέρεις πώς να κάνεις τους ανθρώπους να σε εμπιστευτούν και προσπαθείς πάντα να δείχνεις σε όλους ότι τους αγαπάς και τους καταλαβαίνεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Σκορπιέ, εσύ ξέρεις πάντα πως να παίρνεις αυτό που θέλεις, είτε από μια δύσκολη δουλειά είτε π.χ. από ένα άτομο με το οποίο δεν πολύ-ταιριάζουν τα χνώτα σας. Είσαι χαριτωμένος συμπεριφορικά και το έντονο χάρισμα που διαθέτεις αναγκάζει τους πάντες να σε ακούσουν ή ακόμα και να σε… ερωτευτούν.

Είσαι πολύ αποφασιστικός και δείχνεις να ξέρεις τι χρειάζεται για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Έχεις μια ικανότητα να διασκεδάζεις τους ανθρώπους και να τους κάνεις να γελούν. Δεν ξεμένεις ποτέ από ιστορίες για να διηγηθείς, είτε από τα ταξίδια είτε από τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Όλοι αγαπούν τη συντροφιά σου και πάντα ανυπομονούν για τις χιουμοριστικές σου ιστορίες και περιπέτειες.

Επίσης έχεις ένα φυσικό ταλέντο στο να σχετίζεσαι ή να συναναστρέφεσαι με τον κόσμο και για αυτό έχεις ένα σωρό φίλους, που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Είσαι πιθανότατα το πιο υπομονετικό άτομο στη γη και ξέρεις πώς να παραμένεις θετικός ενόσω περιμένεις. Η ρεαλιστική σου προσέγγιση και το καθησυχαστικό πνεύμα σου υπόσχονται μεγάλη επιτυχία σε βάθος χρόνου, επειδή, όταν οι άλλοι τα παρατούν, εσύ περιμένεις τη σειρά σου για να αναρριχηθείς και δεν αποθαρρύνεσαι εύκολα.

Το μότο της ζωής σου είναι: «Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος».



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Το μυαλό σου δεν έχει όρια, είσαι γεμάτος από όνειρα και ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο. Θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά και να βοηθήσεις τους άλλους με θαυμαστούς τρόπους. Πάντα σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα, δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με κάτι μικρό ή μέτριο και δεν αντέχεις την αδικία.

Είσαι το άτομο που πάντα υπερασπίζεται αυτούς που γνωρίζει αλλά και εκείνους που δεν γνωρίζει, επειδή δεν σου αρέσει να βλέπεις ανθρώπους να υποφέρουν.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Εσύ Ιχθύ, απλώς ξέρεις πώς να φέρνεις τους ανθρώπους κοντά και πώς να περνάς φανταστικά. Πάντα κάνεις νέους φίλους και παρέα με διαφορετικά άτομα, γιατί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σου αρέσει να μαθαίνεις πράγματα για την ανθρώπινη φύση. Περιτριγυρίζεσαι πάντα από ανθρώπους που ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και ξέρεις πώς να ταιριάζεις με οποιονδήποτε από αυτούς.

Δεν στενοχωριέσαι όταν βρεθείς σε ένα νέο, άγνωστο για σένα περιβάλλον, γιατί συνηθίζεις να συμβαδίζεις με τους άλλους ενώ ταυτόχρονα συστήνεις τον εαυτό σου.



astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top