Σε έστησε στο ραντεβού;

0
Μάθε τι δικαιολογία θα βρει σύμφωνα με το ζώδιο του!

Για θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που έκλεισες ένα ραντεβού, είτε προσωπικό, ερωτικό, φιλικό είτε ακόμα και επαγγελματικό και καθόσουν στημένος με το ρολόι στο χέρι και περίμενες το «πότε θα δεήσει» το άλλο άτομο να έρθει … Κακό πράγμα η ασυνέπεια, όμως συμβαίνει, είτε επειδή υπάρχουν πραγματικά λόγοι, είτε επειδή και κάποιοι άνθρωποι το έχουν «χούι» να σε στήνουν! Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο λοιπόν στους ασυνεπής του ζωδιακού, σε αυτούς που δεν τηρούν ποτέ το ραντεβού τους και θα πάνε πάντα με καθυστέρηση από 5 λεπτά έως και 1 ώρα … Το ξέρω σε όλους μας έχει τύχει, όμως αν συναναστρέφεσαι με Δίδυμο, Ιχθύ, Τοξότη το στήσιμο πραγματικά δεν το γλιτώνεις… Σε αυτό το άρθρο ωστόσο θα δούμε τι δικαιολογία θα βρει κάθε ζώδιο για την καθυστέρηση στο ραντεβού του, αλλά και ποια θα είναι η πραγματικότητα !



Η δικαιολογία: Έχω φτάσει εδώ και ώρα στο ραντεβού μας, αλλά έκανα κύκλους γιατί δεν έβρισκα να παρκάρω!

Η πραγματικότητα: Ξεκίνησε την τελευταία στιγμή για να έρθει στο ραντεβού σας, μπλέχτηκε στην κίνηση, τσακώθηκε στο δρόμο και έτσι μοιραία δεν μπόρεσε να σταθεί συνεπής!



Η δικαιολογία: Ήρθα περπατώντας γιατί δεν ήθελα να πάρω το αυτοκίνητο τώρα με την ενεργειακή κρίση!

Η πραγματικότητα: Δεν είναι ασυνεπής ο Ταύρος, πράγματι ήρθε με τα πόδια, δεν του αρέσει να χαλά άσκοπο χρήμα και επειδή περπάτησε αρκετά τον έπιασε μία λιγούρα και σταμάτησε σε ένα σουβλατζίδικο να ντερλικώσει … Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει άλλωστε.



Η δικαιολογία: Μα είχαμε πει 20:30 και όχι 20:00… αχ γέρασες δεν θυμάσαι μου φαίνεται! Αφού εγώ ποτέ δεν στήνω στα ραντεβού μου!

Η πραγματικότητα: Το έχει χούι να στήνει τους πάντες στα ραντεβού του, του αρέσει πώς να το κάνουμε, το διασκεδάζει, το απολαμβάνει … Τις περισσότερες φορές ξεχνιέται μιλώντας στο τηλέφωνο ή στο messengerδεν κοιτάει το ρολόι και όταν του έρθει η αναλαμπή θυμάται το ραντεβού! Φυσικά ποτέ δεν θα παραδεχθεί το σφάλμα του!



Η δικαιολογία: Να μωρέ η μάνα μου δεν ένιωθε πολύ καλά και της μέτρησα την πίεση, πήρα το γιατρό τηλέφωνο… αλλά ευτυχώς όλα καλά!

Η πραγματικότητα: Μιλούσε με τη μάνα του στο τηλέφωνο και ξέχασε το ραντεβού!



Η δικαιολογία: Προσπαθούσα εδώ και ώρα να κλείσω τραπέζι σε ένα υπέροχο restaurantπου είναι εδώ κοντά, και με είχαν στην αναμονή …

Η πραγματικότητα: Καθώς ετοιμαζόταν να έρθει, του σκίστηκε το ακριβό αλλά στενό του τζιν γιατί έχει πάρει κάτι κιλάκια τον τελευταίο καιρό! Καθόταν πόση ώρα να βρει τι άλλο να βάλει, προκειμένου να μην φαίνονται και τα παραπανίσια κιλά που τσίμπησε!



Η δικαιολογία: Για να καταλάβεις πώς είναι να σε στήνουν, σε έστησα εγώ για να δεις πώς είναι!

Η πραγματικότητα: Είχε φτάσει 1 ώρα νωρίτερα στο ραντεβού σας, γιατί είναι αγχώδης και απίστευτα τυπικός. Κουράστηκε να περιμένει, έκανε γύρες περπατώντας (ευκαιρία και για να γυμναστεί) και συνειδητοποίησε ότι ξέφυγε για τα καλά από την γειτονιά που είχατε κλείσει το ραντεβού!



Η δικαιολογία: Ότι και να πεις έχεις χίλια δίκια, δεν ξέρω πώς έγινε και καθυστέρησα, προφανώς το ρολόι μου πήγαινε πίσω ….

Η πραγματικότητα: Ήταν κολλημένος στον καθρέφτη και έπαιρνε πόζες σαν να παίζει στο GNTM και θα κριθεί από την Βίκυ Καγιά!



Η δικαιολογία: Έλα τώρα που καθυστέρησα, αφού τώρα έφτασες και εσύ δεν σε έστησα!

Η πραγματικότητα: Σιγά που θα παραδεχθεί το λάθος του… Στην πραγματικότητα στην φύλαγε από την προηγούμενη φορά που είχατε κλείσει ραντεβού και τον είχες στήσει εσύ 5 λεπτά!



Η δικαιολογία: Έφυγα εκτάκτως ταξίδι με την δουλειά, ήμουν τόσο νευριασμένος που ξέχασα ότι είχαμε κλείσει ραντεβού!

Η πραγματικότητα: Έφυγε ταξίδι με τα φιλαράκια για διασκέδαση και δεν του πέρασε καν από το μυαλό!



Η δικαιολογία: Καθώς έφευγα για να έρθω στο ραντεβού μας, με φωνάζει ο προϊστάμενος στην δουλειά για να μου μιλήσει για την προαγωγή που έχω ζητήσει.

Η πραγματικότητα: Έμεινε κολλημένος στην δουλειά για να τελειώσει μία εργασία που ήταν για αυτόν σημαντική! Είναι φιλόδοξος πώς να το κάνουμε



Η δικαιολογία: Κάτσε τί μέρα είναι σήμερα; Τρίτη; Μα Τετάρτη ήταν το ραντεβού μας…Τι;;; Τετάρτη είναι σήμερα; Καλά τώρα έρχομαι!

Η πραγματικότητα: Στο παίζει τρελίτσα ο Υδροχόος ότι ξέχασε τις μέρες ;;;; Είχε κάτσει ήδη σε άλλο μαγαζί και έπινε μπύρες με την παλιοπαρέα και ξεχάστηκε …



Η δικαιολογία: Ξεκίνησα για να έρθω αλλά με έπιασε ένας ίλιγγος, μια λιγοθυμιά, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου!

Η πραγματικότητα: Είχε αράξει στον καναπέ και τον είχε πάρει ο ύπνος!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top