5 τρόποι να στείλεις τ’ απόλυτο κρυφό μήνυμα

0
Η ιδανική λύση είναι να στείλεις ένα μυστικό ραβασάκι!

Αναρωτιέσαι πώς να φλερτάρεις το άτομο, ενώ είσαι ντροπαλό τυπάκι κι έχεις πελαγώσει. Εμείς σε καταλαβαίνουμε, σε συμπονάμε και για αυτό σου ετοιμάσαμε 5 τρόπους να στείλεις το τέλειο κρυφό μήνυμα και σου στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Η ιδανική λύση είναι να στείλεις ένα μυστικό ραβασάκι! Μ’ αυτόν τον τρόπο και δε θα μαθευτεί η ταυτότητα σου και θα πεις όλα όσα θέλεις. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πάμε να δούμε πώς να κάνετε την πιο βίνταζ συνταγή να πετύχει!

1. Μη μείνεις στην εξωτερική εμφάνιση, πάνε πιο βαθιά

Μη στείλεις στον άλλον για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά βούτα πιο βαθιά. Για παράδειγμα, στείλε ένα ραβασάκι που ν’ αναφέρεται στην αγαπήμενη ταινία του ατόμου, σ’ ένα ποστ που έκανε κι είδες ή σ’ ένα τραγούδι που ανέβασε -μια ατάκα αρκεί. Έτσι θα δημιουργήσεις στο άλλο άτομο την απορία για το ποιες είναι οι δικές σου απόψεις και τα δικά σου γούστα.

2. Παίξτε «λύσε τον γρίφο»

Θέλεις να παίξεις μπάλα άμεσα και αποτελεσματικά, οπότε μη φορτώνεις το ματσ άδικα. Κράτα ένα χαλαρό αλλά σπιρτόζικο ύφος και άφησε ένα υπονοούμενο για το ποιος είσαι ή γιατί μπήκες στον κόπο να στείλεις ραβασάκι. Κάνε το άλλο άτομο ν’ αναρωτιέται ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτή τη μυστική αποστολή, στέλνοντάς του έναν γρίφο γεμάτο φλερτ, πίσω από τον οποίο θα κρύβεται ας πούμε το όνομά σου ή το τηλέφωνό σου.

3. Εσύ έστειλες, το πρόσωπο γιατί ν’ ασχοληθεί;

Όταν φλερτάρεις -μ’ οποιονδήποτε τρόπο-, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν προσπαθείς να πείσεις τον άλλον για την ομορφιά του ή την εξυπνάδα του, αλλά για τη δική σου. Πρέπει λοιπόν το μήνυμά σου να μην επικεντρώνεται στα χαρακτηρηστικά του άλλου -εκείνος ξέρει ποιος είναι-, αλλά στα δικά σου. Πείσε τον ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος, τρυφερός, ρομαντικός. Έχεις ήδη κάνει μια όμορφη κίνηση στέλνοντας ραβασάκι κι αυτό είναι με το μέρος σου.

4. Μην ξεπεράσεις τ’ όρια

Το χιούμορ, το ελαφρύ φλερτ και μια γλυκιά εξομολόγηση είναι πάντα καλοδεχούμενα, ωστόσο κανείς δε θέλει να του στείλει κάποιος ραβασάκι με σ@ξoaλικά υπονοούμενα ή αισχρά αστεία. Προσπάθησε να θυμάσαι πως ακόμα κι αν είστε ήδη μαζί με τ’ άλλο άτομο και θέλεις να του στείλεις μια υπενθύμιση, τα ραβασάκια προορίζονται για πιο γλυκές και τρυφερές εξομολογήσεις, οπότε ίσως να ξενερώσει κάποιος αν δει κάτι διαφορετικό.

5. Κάνε μερικές ερωτήσεις στον περίγυρο

Είναι κρίμα να στείλεις κάτι που δε θα πιάσει τόπο, επειδή σου λείπουν οι πληροφορίες. Αν έχετε κοινούς φίλους, κάνε μία-δίο ερωτήσεις, δες τι παίζει, κάνε μια αναζήτηση στο προφιλ -μη γίνεις stalker- κι αν δε βγάλεις άκρη στείλε ένα όμορφο, μικρό ποίημα που έγραψες εσύ -ο έξτρα κόπος πάντα δίνει έξτρα πόντους. Βρες κάτι ελαφρώς παιχνιδιάρικο αλλά και ρομαντικό κι άσε πάλι ένα μικρό στοιχείο για το ποιος είσαι.

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top