Γάμος ή συμβίωση; Τι προτιμάνε τα ζώδια;

0
Πολλοί συμβιώνουν και είναι πάντα δεμένοι χωρίς να παντρευτούν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια. Ο γάμος είναι μια σοβαρή απόφαση και γι’ αυτό πριν την πάρεις, θα πρέπει να έχεις συμβιώσει με τον άνθρωπό σου για να δεις αν ταιριάζεις. Πολλοί συμβιώνουν και είναι πάντα δεμένοι χωρίς να παντρευτούν. Τι πιστεύουν τα ζώδια και τι επιλέγουν; Ποια ζώδια επιβάλλουν όρους και κανόνες και θέλουν να περάσει το δικό τους;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός φοβάται την δέσμευση, είναι λάτρης της ελευθερίας. Δεν προτιμά ούτε γάμο ούτε συμβίωση, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να παντρευτεί ξαφνικά. Είναι βιαστικός και παρορμητικός και από την στιγμή που θα αποφασίσει κάτι, τίποτα δεν τον σταματά.

Είναι γεννημένος αρχηγός. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλει στο πλάι του ένα άβουλο ταίρι. Του αρέσει η δράση και η αντίδραση και πολλές φορές θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να κάνει αυτό που του αρέσει τελικά. Ναι, ο Κριός θέλει να έχει το πάνω χέρι και όλα γίνονται μόνο όταν εκείνος το αποφασίσει.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος αποφασίζει να κάνει οικογένεια ύστερα από μια δοκιμασμένη σχέση.θα συμβιώσει για ένα διάστημα για να δει αν μπορεί να τα βρει με το ταίρι του στην καθημερινότητα. Είναι το στάδιο που θα τον οδηγήσει στον γάμο. Όταν το αποφασίσει, θα κάνει τα πάντα για τον άνθρωπό του.

Η αλήθεια είναι ότι είναι καταπιεστικός. Θέλει να τα ξέρει όλα, να τα μαθαίνει όλα, εξουσιάζει και προχωράει με τους δικούς του ρυθμούς. Πλησίασέ τον μαλακά, με γλυκό τρόπο για να τον κάνεις ότι θέλεις. Θέλει να έχει το πάνω χέρι για να μην πάει κάτι στραβά στη σχέση και τον προδώσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος είναι ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος, δεν δεσμεύεται εύκολα ακόμα και όταν είναι παντρεμένος. Έχει προοδευτικές ιδέες και ναι, συμβιώνει, προχωράει σε γάμο με την προϋπόθεση ότι δεν θα πιεστεί.

Ο Δίδυμος δεν θέλει να εξουσιάζει ούτε να εξουσιάζεται. Είναι λάτρης της επικοινωνίας, της χαλαρότητας. Δεν πιέζει το ταίρι του ούτε θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Και να καμιά φορά σε κάποια παρέα τον ακούσεις να λέει πως έχει πάρει τον αέρα της συντρόφου του, μην δώσεις σημασία. Πολλά λέει και λίγα ισχύουν στην πραγματικότητα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος αγαπάει την οικογένεια και τα παιδιά. Θέλει όταν μια σχέση πάει καλά και σοβαρά, να γίνονται όλα με τον παραδοσιακό τρόπο. Συμβίωση, αρραβώνας, γάμος. Θέλει να ξέρει που πηγαίνει και δεν συμβιώνει αν δεν υπάρχει η προοπτική να παντρευτεί.

Στις σχέσεις του μοιάζει να παίζει το θύμα, δεν εξουσιάζει ανοιχτά, όμως πιέζει γιατί ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι να εξουσιάζει τα συναισθήματα και την καρδιά του συντρόφου του. Είναι τρομερά ανασφαλής και επιβάλλεται με τον τρόπο του. Αφήνει τον άλλο να έχει το πάνω χέρι όταν νιώθει συναισθηματικά ασφαλής.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Το Λιοντάρι είναι ανοιχτόμυαλο, είναι η ψυχή της παρέας, όμως στην πραγματικότητα είναι συντηρητικό στις σχέσεις του. Όταν ο Λέων ερωτευτεί και δημιουργήσει μια σοβαρή σχέση, θέλει να προχωρήσει σε γάμο για να είναι μαζί για πάντα με το ταίρι του. Δεν συμβιώνει αν δεν υπάρχει σκοπός να δεσμευτεί περισσότερο. Συμβιώνει για λίγο και μετά παντρεύεται.

Ναι, εξουσιάζει σε μια σχέση, θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό που έχει μέσα στο μυαλό, θέλει να το πραγματοποιήσει. Θέλει ο άλλος να του φέρεται βασιλικά, θέλει να είναι ο αρχηγός της σχέσης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Για να συμβιώσει ο Παρθένος με κάποιον, θα πρέπει να έχει σιγουρευτεί πως υπάρχουν καλές προοπτικές. Θέλει να ξέρει ότι ταιριάζει απόλυτα, ότι έχει τις ίδιες συνήθειες με το ταίρι του και μετά παίρνει την απόφαση για γάμο. Η συμβίωση είναι το τεστ πριν τον γάμο.

Δεν αγαπά τα παιχνίδια εξουσίας στη σχέση, ξενερώνει και απομακρύνεται. Πιστεύει στην ισότητα, στο διάλογο, στη σωστή επικοινωνία. Δεν θα προσπαθήσει να πάρει το πάνω χέρι, η κριτική που ασκεί στο σύντροφο έχει σαν σκοπό την βελτίωση του ανθρώπου. Μην προσπαθήσεις να πάρεις το πάνω χέρι γιατί η σχέση δεν θα έχει μέλλον.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι συντροφικός, θέλει να βρει το άλλο του μισό για να ζήσει μια όμορφη ζωή. Δεν θέλει και πολύ να προβληματίζεται. Έχει τους ρυθμούς του, δεν αγχώνεται. Συνήθως παντρεύεται, είναι διπλωμάτης, καταφερτζής και σε τυλίγει χωρίς να το καταλάβεις.

Είναι ήρεμος και συνεργάσιμος, δεν θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Δεν εξουσιάζει, δεν επιβάλλει κανόνες. Είναι καλοπροαίρετος και μάλλον εξουσιάζεται γιατί δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις. Το ταίρι του παίρνει συνήθως πρωτοβουλίες και κινεί τα νήματα της σχέσης. Παγιδεύεται σε μια σχέση και βγαίνει συνήθως ηττημένος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Όταν ερωτευτεί ο Σκορπιός θέλει να είναι συνεχώς με το ταίρι του, συμβιώνει εύκολα. Όταν ερωτευτεί, νομίζει πως ο άλλος του ανήκει και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Παντρεύεται γιατί θέλει η σχέση του να είναι μόνιμη και νόμιμη. Κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Θέλει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον έρωτα. Φυσικά και εξουσιάζει, έχει τα ηνία της σχέσης. Θέλει να τα ξέρει όλα, να τα κατευθύνει όλα, να δίνει την έγκρισή του για όλα. Ξέρει καλά τον τρόπο να έχει το πάνω χέρι και τα καταφέρνει καλά με τα τεχνάσματά του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης δεν θέλει να παντρευτεί, φτιάχνει οικογένεια και χωρίς γάμο. Όταν βρει τον άνθρωπο που του ταιριάζει και δεν τον πιέζει, τότε μπορεί να συμβιώσει. Θα παντρευτεί για να ευχαριστήσει τους άλλους, την οικογένειά του. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με ένα χαρτί αν έχει βρει το ταίρι της ζωής του.

Δεν του αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς μαζί του να κάνεις τα πάντα γιατί αυτός καθοδηγεί και φέρνει εξελίξεις. Σε βλέπει όταν θέλει αυτός, σου μιλάει όποτε θέλει αυτός, άρα περνά το δικό του και συ τις περισσότερες φορές υποχωρείς. Αν νιώσει δε πως τον εξουσιάζεις, μην παραξενευτείς αν δεν τον ξαναδείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι συντηρητικός, τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Θέλει να δημιουργήσει οικογένεια αν έχει βρει τον άνθρωπό του αρκεί να έχει καλή δουλειά και λεφτά. Δεν προτιμά ιδιαίτερα τη συμβίωση. Γιατί να μένει ένα ζευγάρι μαζί αν δεν έχει επισφραγιστεί η σχέση με γάμο;

Είναι απόλυτος και δυναμικός στη σχέση. Θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, να εξουσιάζει όταν η σχέση είναι σοβαρή. Όταν είναι ερωτευμένος, θέλει ο άλλος να ακολουθεί τους ρυθμούς του για να έχει η σχέση προοπτική. Πείθει με τα επιχειρήματά του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του. Μπορεί να είναι συντηρητικός και παραδοσιακός, μπορεί να είναι άπιστος και ελεύθερος. Παντρεύεται ξαφνικά και μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι κατά της συμβίωσης όταν περνάει καλά με τον άνθρωπό του.

Δεν αγαπά τα παιχνίδια εξουσίας, τα βαριέται. Θέλει να είναι φίλος με το ταίρι του και να παίρνουν μαζί αποφάσεις στη ζωή. Είναι χαλαρός, όμως ξαφνικά μετατρέπεται σε ζηλιάρη, έχει εντάσεις και επιβάλλει τους κανόνες του. Βέβαια μετά το μετανιώνει. Μην θελήσεις να του δείξεις πως έχεις το πάνω χέρι γιατί θα σου κόψει το βήχα με τον τρόπο του.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Το Ψαράκι ονειρεύεται το γάμο του όταν βρίσκει τον άνθρωπό του. Γιατί να συμβιώσει και να μην παντρευτεί; Θέλει να νιώσει ασφάλεια, θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Δεν συμβιώνει για μεγάλο διάστημα, παντρεύεται τον άνθρωπο που έχει επιλέξει.

Δεν θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, δεν θέλει να επιβάλλεται, δεν αγαπάει τα δύσκολα. Αντίθετα, τον εξουσιάζουν, γίνεται το θύμα και του αρέσει γιατί νιώθει πως έτσι επιβεβαιώνεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του. Όταν δεν υπάρχει πια έρωτας στη σχέση, τότε ξυπνάει απότομα και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Παίζει το τελευταίο του χαρτί με τον τρόπο αυτό.



missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top