Ποια προσόντα και κρυφά ταλέντα κρύβει μέσα του το κάθε ζώδιο;

0
πόσο θα ήθελες να μοιάσεις στο είδωλό σου...

Βλέπεις γύρω σου πολλές φορές επιτυχημένους ανθρώπους σε σημαντικούς και νευραλγικούς τομείς της ζωής τους, ενδεχομένως να έχεις ζηλέψει τη λάμψη τους ή τα προτερήματά τους, ενώ παράλληλα σου έχει περάσει σίγουρα από το μυαλό, πόσο θα ήθελες να μοιάσεις στο είδωλό σου, για να ανέβεις πιο ανώδυνα, το μονοπάτι της χαράς, της ευτυχίας και της συναισθηματικής ολοκλήρωσης. Μην στεναχωριέσαι και μην απογοητεύεσαι καθόλου, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να διαβάσεις με προσοχή το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να ανακαλύψεις μέσα από την αστρολογία, με ποιους «μαγικούς» τρόπους μπορείς να ξεσηκώσεις τον περίγυρο σου.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Έχεις το προνόμιο να παίρνεις ότι σου ανήκει στο παρόν, και να μην γυρίζεις ποτέ το κεφάλι σου πίσω, διαθέτεις απίστευτο θάρρος, δυναμισμό και ενεργητικότητα, ώστε κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στο ταμπεραμέντο σου, εκμεταλλεύσου λοιπόν τα δώρα του Σύμπαντος, γίνε το ηγετικό πρόσωπο με τα αρχηγικά προσόντα και την αξιοσύνη που όλοι ζηλεύουν και κοίτα μόνο μπροστά.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, διαθέτεις άπειρες περγαμηνές τόσο για την γοητεία σου, όσο και για τις απίστευτες ικανότητες να «μαγειρεύεις» πάσης φύσεως γεύσεις και να τις μεταμορφώνεις σε εκπληκτικά εδέσματα που έχουν τη δυνατότητα να θαμπώσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο δοκιμαστή. Η αληθινή αγάπη και ο γνήσιος έρωτας ακόμα και για τη δουλειά σου, κυρίως για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, κάνουν πραγματικά θαύματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Έχεις στα χέρια σου και στο αίμα σου, το χάρισμα της εξαιρετικής επικοινωνίας και της μαγευτικής εκφραστικότητας στο λόγο σου, που μπορεί να νικήσει κατά κράτος ακόμα και τις πιο ενοχλητικές πράξεις ή κινήσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Χρησιμοποίησε το υπέροχο όπλο σου για να διατυπώσεις τα αισθήματά σου, τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου, για να κατακτήσεις κάθε σπιθαμή ευτυχίας και δικαίωσης που προσδοκάς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Άνοιξε την μεγάλη σου ζεστή αγκαλιά στα προβλήματα και τα διλήμματα των ανθρώπων που αγαπάς και όλοι θα ζηλέψουν την απίστευτη κατανόηση που δείχνεις, την ενσυναίσθηση στα θέματα που βασανίζουν τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά παράλληλα και την θεραπευτική ιδιότητα που έχεις σαν κύριο προτέρημα, για να παίρνεις τον πόνο και να μοιράζεις ελπίδα και χαρά.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Διαθέτεις το απίστευτο προνόμιο να στέκεσαι πάντα ψηλά και το κυριότερο προσόν σου είναι πως αγαπούν και οι κοντινοί σου άνθρωποι, οι φίλοι σου και ο ερωτικός σύντροφος να σε βλέπουν να μένεις στην κορυφή και να σε θαυμάζουν. Το απίθανο προτέρημα σου, είναι πως μπορείς να πείσεις «το πλήθος» γύρω σου, πως ακόμα και το πιο ανέφικτο πράγμα στον κόσμο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να το πετύχεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Χτίζεις γύρω σου και στο περιβάλλον σου, απίθανες και απίστευτες μικρές λεπτομέρειες που μαγνητίζουν τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, διαθέτεις άπειρη υπομονή και υπευθυνότητα για το κάθε τι που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας, που δύσκολα άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να πετύχουν. Σκέψου πως μπορείς να θαμπώσεις τους πάντες, αν με τις υπέροχες αρετές σου, διδάσκεις οργάνωση, προγραμματισμό και επιμελή δουλειά.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Μόνο εσύ διαθέτεις την απίστευτη αίσθηση του δικαίου, της ισορροπίας και της αρμονίας, μόνο εσύ μπορείς με την έμφυτη διπλωματία σου, να μεταμορφώσεις δύο ετερώνυμες καταστάσεις σε ομώνυμες και συμβατές, μόνο εσύ έχεις το έμφυτο προτέρημα να κάνεις μια άρτια διαπραγμάτευση για το πιο ασήμαντο γεγονός, μέχρι το πιο σοβαρό δίλημμα που θα χρειαστεί να βοηθήσεις και να ξεμπλοκάρεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Έχεις το απόλυτο χάρισμα της διαίσθησης και μπορείς κάλλιστα να μπεις οποιαδήποτε στιγμή στις ψυχές των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, να αναγνωρίσεις τα ειλικρινή από τα κάλπικα αισθήματα, να βάζεις πάντα στόχους πραγματοποιήσιμους και να ανεβαίνεις στην κορφή της επιτυχίας με όλη σου της αξιοπρέπεια. Επικεντρώσου στην ουσία των θεμάτων που συμβαίνουν γύρω σου και κάνε το προσωπικό σου θαύμα όπως μόνο εσύ ξέρεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Μπορείς να μεταμορφώσεις τις πιο δύστροπες και αμφίρροπες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου και επηρεάζουν αρνητικά τους δικούς σου ανθρώπους, σε μια πανδαισία ζωντάνιας και διασκέδασης και με αυτόν τον μαγικό τρόπο «κλέβεις» σχεδόν πάντα την παράσταση. Μαζί με τη δική σου φαντασία, καταφέρνεις να ξεφεύγουν όλοι όσοι εμπιστεύονται την θετική σου αύρα που την εκπέμπεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Και ποιος δεν θα ζήλευε και δεν θα θαύμαζε την επικέντρωση σου στους επαγγελματικούς και όχι μόνο στόχους σου, την ικανότητα που διαθέτεις να μην σταματάς ποτέ και σε κανένα εμπόδιο, προκειμένου να ανέβεις τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, αργά και σταθερά. Όλοι εξυψώνουν την υπομονή και την εποικοδομητική σου επιμονή, την σιωπηλή σου παρουσία μέχρι να αγγίξεις την τελειότητα που δικαιούσαι να κατακτήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι φημίζεσαι για την αίσθηση της ανεξαρτησίας, των φιλελεύθερων ιδεών και της επαναστατικότητας που σε διακρίνει και αυτό καλείσαι να «εκμεταλλευτείς» για να έλξεις κοντά σου ανθρώπους που θα σε ακούν και θα σε θαυμάζουν με το στόμα ανοιχτό. Κάνε τα οράματά σου πραγματικότητα, προχωρώντας ακάθεκτα για την υλοποίηση των θέλω σου και πάντα συμβαδίζοντας με πρόσωπα που αξιώνουν τις ίδιες επιθυμίες από τη ζωή.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Πίστεψε πως με τις ταξιδιάρικες σκέψεις σου και το πολύχρωμο μυαλό σου, μπορείς αφ’ ενός μεν να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, αλλά και να κάνεις τον κόσμο γύρω σου να συγκινείται, να παραμιλάει, να βουρκώνει για ένα σου έργο, για ένα δημιούργημα ψυχής που θα έχεις φτιάξει με την φαντασία και τις μυρωδιές της ψυχής σου. Αυτό καλείσαι να εκμεταλλευτείς, για να μαγνητίσεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την παρουσία σου.



Βάσια Βέρτη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top