Συμπόνια και Ζώδια

0
Πόσο συμπονετικά είναι τα 12 Ζώδια;

Πολύ συχνά στις μέρες μας γίνεται λόγος για την λέξη συμπόνια και πως οι άνθρωποι πρέπει να αλλάξουν και να γίνουν πιο συμπονετικοί.

Σε αυτό βοηθάει και η κρίση που βιώνουμε μέσα στην κοινωνία μας, και συνειδητοποιούμε ξεκάθαρα ποιοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν σε επαφή με το συναίσθημα τους και να βοηθήσουν, συμπαρασταθούν σε άλλους.

Να βγουν δηλαδή από τον μικρόκοσμο τους και να δούνε γύρω τους, να αποκτήσουν ενσυναίσθηση και φυσικά να μαλακώσουν. Να φερθούν με συμπόνια.

Για να δούμε όμως, εάν τα ζώδια έχουν να μας πουν κάτι πάνω στο θέμα αυτό και ποια είναι τα πιο συμπονετικά, αλλά και τα πιο παγωμένα συναισθηματικά ζώδια, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός δεν είναι ο συμπονετικός τύπος, όχι, δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες των άλλων και δεν ταυτίζεται καθόλου με το περιβάλλον του. Όμως είναι αρκετά παρών στα προβλήματα της οικογένειας του και των φίλων του. Με το να βοηθάει, ανεβαίνει το εγώ του.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


O Ταύρος δεν είναι αρκετά συμπονετικός για να βγει από τον κόσμο του και να ταυτιστεί με τους άλλους. Δεν θα το κάνει τουλάχιστον εύκολα, θέλει το χρόνο του και πιθανόν μόνο όταν έχει να λάβει κάτι πίσω. Με ανταπόδοση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι τύποι αρκετά διανοητικοί και δεν ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει συμπόνια. Όμως αρκετές φορές συμπεριφέρονται συμπονετικά και θέλουν να ακούν τα προβλήματα των άλλων και γενικά βοηθάνε. Προσφέρουν λεκτική ψυχολογική υποστήριξη σίγουρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος, είναι αρκετά συμπονετικός, αλλά κυρίως με τα μέλη της οικογενείας του και όχι γενικά και αόριστα. Θέλει χρόνο να εμπιστευτεί τους άλλους και είναι καχύποπτος αρκετά. Ωστόσο, είναι στην φύση του να ταυτίζεται με τα προβλήματα του περιβάλλοντος του και να προσφέρει.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων δεν είναι ευαίσθητος τύπος, όχι, είναι αρκετά προσκολλημένος στα θέλω του και στο εγώ του. Όμως δεν είναι και ο τύπος που θα σου γυρίσει την πόρτα, εάν ζητήσεις την βοήθεια του, και καμιά φορά είναι και υπερπροστατευτικός. Του αρέσει να βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος δεν είναι αδιάφορος, συμπονετικός, ναι, με την έννοια όμως ότι θα δείξει το ενδιαφέρον του με πρακτική βοήθεια. Είναι και το ζώδιο της υπηρεσίας, άρα θέλει και συμμετέχει πολλές φορές ενεργά σε υποστηρικτικές ενέργειες!

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι από τη φύση του αρκετά νάρκισσος, άρα σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του και δηλώνει πολλές φορές ξεκάθαρα ότι θέλει, αλλά δεν ξέρει πως να βοηθήσει. Έχει μια άρνηση να μπει στο πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός ναι συμπάσχει με τα προβλήματα των τρίτων, ταυτίζεται όμως κυρίως με το ταίρι του και τους δικούς του ανθρώπους. Είναι γενικά υποστηρικτικός και ο καλύτερος φίλος. Παρά την κυκλοθυμική του συμπεριφορά, η φύση του είναι βαθιά συμπονετική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι αρκετά προσηλωμένος στα ενδιαφέροντα του, στους στόχους του και πολλές φορές χάνει την επαφή με το περιβάλλον του. Έτσι μπορεί να φερθεί αδιάφορα, γιατί απλά είναι αφοσιωμένος αλλού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως δεν είναι ο συμπονετικός, θα έλεγα σκληρός από τη φύση του και αρκετά προσηλωμένος στην καριέρα του. Όμως δεν είναι και το τέρας ψυχρότητας. Θα βοηθήσει λίγο, κάτι θα προσφέρει, μπορεί και με το σταγονόμετρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος βοηθάει, είναι παντού παρών και συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις και είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας. Δεν το κάνει από συμπόνια, αλλά λόγω ιδεαλισμού. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους ξένους, παρά για το δικό του περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι συμπονετικοί, βοηθάνε και ταυτίζονται αρκετά με το περιβάλλον τους, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Δεν γυρνάνε την πλάτη στο πρόβλημα. Παίζουν συχνά και το ρόλο του μάρτυρα. Είναι και αρκετά φιλόζωοι.

Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top