Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στον έρωτα;

0
Είναι ερωτευμένος(η) μαζί σου;

Ο έρωτας είναι θέμα χημείας, δημιουργεί ισχυρές επιθυμίες και φυσικά είναι ο καθρέπτης της ψυχής και για αυτό τον λόγο, όλοι μας ασχολούμαστε με τα τερτίπια του, και έτσι η ζωή μας αποκτά ενδιαφέρον. Πως όμως επιλέγουμε τον/την σύντροφο μας; Τι είναι αυτό που θέλουμε να πάρουμε μέσα από το παιχνίδι της κατάκτησης; Ποια είναι δηλαδή τα κριτήρια και οι επιθυμίες μας. Και είναι δεδομένο ότι θα πάρουμε την ικανοποίηση που ζητάμε;

Η Αστρολογία μας διαφωτίζει αρκετά, αλλά και με μια γρήγορη πληροφόρηση, γνωρίζοντας δηλαδή το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε εμείς ή το άτομο που μας ενδιαφέρει, έχουμε τις απαντήσεις που ζητάμε.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, προσεγγίζετε τον έρωτα με μια ανταγωνιστική διάθεση. Ο Κριός είναι πύρινο ζώδιο, έτσι ενθουσιάζεστε γρήγορα και θέλετε αμέσως να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είστε αρκετά εκδηλωτικοί, κάνετε το πρώτο βήμα και είστε ακαταμάχητοι στην Τέχνη του φλερτ. Ωστόσο, δεν είστε τα άτομα που θα κολλήσουν σε μια σχέση που δεν τραβάει ή σας δυσκολεύει (περιορίζει) και μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε και παρακάτω. Γενικά, έχετε αυτοπεποίθηση, εμπιστεύεστε την γοητεία σας και έχετε πολλές κατακτήσεις. Αποφεύγετε σίγουρα τις δακρύβρεχτες ιστορίες



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, ο έρωτας είναι μια ανάγκη, που πρέπει να ικανοποιηθεί άμεσα, με την έννοια ότι δεν νοείται ζωή, χωρίς σύντροφο και σεξ. Ο Ταύρος είναι γήινο ζώδιο, έτσι δεν ενθουσιάζεστε εύκολα, προσεγγίζετε το αντικείμενο του πόθου σας με συντηρητισμό και αρκετή καχυποψία. Θέλετε να είστε σίγουροι για το ταίρι σας και κυρίως ψάχνετε το άτομο που θα σας ανήκει ολοκληρωτικά. Κτητικοί, σταθεροί, αλλά και αρκετά προστατευτικοί, μένετε αφοσιωμένος στη σχέση σας και αποφεύγετε τις αλλαγές. Γενικά, είστε από τους πιο αισθησιακούς εκπροσώπους του ζωδιακού και μοναδικοί στο να ικανοποιείτε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Επιθυμία για συναισθηματική κάλυψη.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Αν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, ο έρωτας είναι θέμα εγκεφαλικό και λεκτικής επικοινωνίας. Οι Δίδυμοι είναι αέρινο ζώδιο, που σημαίνει ότι ερμηνεύετε τον έρωτα σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης σας και σαν μεταβλητό άτομο, αλλάζετε συχνά γνώμη, δηλαδή σύντροφο. Παιχνιδιάρηδες, ευχάριστοι, κοινωνικοί, φλερτάρετε συνεχώς και δυσκολεύεστε να μείνετε πιστοί στη σχέση τους. Βέβαια πολλές φορές μιλάτε μόνο και ξεχνάτε να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε μια φυσιολογική σχέση. Γενικά, όμως αναζητάτε την εμπειρία και έτσι δεν έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό. Καταπιέζεστε από την ρουτίνα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, ο έρωτας είναι «μπελάς» με την έννοια, ότι ναι μεν θέλετε να ερωτευτείτε, είστε συναισθηματικοί, αλλά η κυκλοθυμία σας και ο φόβος ενός χωρισμού, σας εγκλωβίζει σε περίεργες μοναχικές καταστάσεις. Ο Καρκίνος είναι υδάτινο ζώδιο, έτσι είστε δοτικοί, συμπονετικοί και κυρίως σας αρέσει να νταντεύετε το ταίρι σας, ικανοποιώντας τις ανάγκες του. Δεν μπορείτε να κρύψετε εύκολα τα συναισθήματα σας, αλλάζετε διάθεση και περνάτε από ψυχολογικά τεστ και ανάκριση τον/την σύντροφο σας. Η Δέσμευση για εσάς έτσι είναι σοβαρή –οικογενειακή υπόθεση και επειδή είστε και αρκετά εσωστρεφής ξεχνάτε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Τέλος, ο έρωτας περνάει και από το στομάχι!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, ο έρωτας είναι παιχνίδι εντυπώσεων και θα κάνετε τα πάντα να δημιουργήσετε μια σχέση που όλοι θα ζηλεύουν.. Γενναιόδωροι, με αυτοπεποίθηση, αισθάνεστε άνετα μέσα στο παιχνίδι του έρωτα και ξέρετε πώς να ευχαριστήσετε το ταίρι σας και να περνάτε όμορφα. Ο Λέων είναι πύρινο ζώδιο, έτσι έχετε υπερβολικό πάθος , «φουντώνετε» εύκολα και δεν τα πάτε καλά με την άρνηση. Κτητικοί, ναι αλλά δεν θα διακινδυνέψετε την περηφάνια σας σε σχέσεις που δεν σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Πολλές φορές μιλάτε για τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να κουράζετε τον άνθρωπο σας. Πιστοί και αρκετά ισχυρογνώμονες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Αν ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ο έρωτας είναι «αναγκαίο κακό» μέρος της καθημερινότητας μας και φυσικά χρήσιμος για την ένωση των ανθρώπων και την αναπαραγωγή του είδους. Η Παρθένος είναι γήινο ζώδιο και η ερωτική σας επιλογή είναι θέμα ταιριάσματος , λογικής και όχι καθαρά συναισθημάτων. Τελειομανείς, περνάτε από κόσκινο το ταίρι σας για να δείτε βέβαια αν ταιριάζετε και μπορείτε να ανεχτείτε ο ένας τον άλλον. Συνήθως παραμένετε σε γάμο ακόμα και όταν υπάρχει εξωσυζυγική σχέση, καθώς θεωρείτε ότι είναι καθήκον σας να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Ανασφαλείς και αρκετά υποχόνδριοι, επιλέγετε συντηρητικούς συντρόφους.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, ο έρωτας είναι η ίδια ζωή, είστε από τους πιο συντροφικούς εκπροσώπους του ζωδιακού και συνήθως είστε σε σχέση και σχεδόν ποτέ μόνοι. Ο Ζυγός είναι αέρινο ζώδιο, σας δίνει μια ελαφριά επιπολαιότητα και δυσκολία συναισθηματικής δέσμευσης , αλλά κοινωνικά θέλετε να ανήκετε στην τάξη των ερωτευμένων-δεσμευμένων. Με τρυφερότητα, ευγένεια και διπλωματία ξεκινάτε το παιχνίδι της κατάκτησης και δύσκολα κάνετε το πρώτο βήμα. Συνήθως ανάβετε το πράσινο φως και περιμένετε να σας προσεγγίσουν. Είστε τα καλά παιδιά , αλλά πολλές φορές αναγκάζεστε να λέτε ψέματα και να δημιουργείτε παράλληλες σχέσεις, από την αδυναμία σας να πείτε όχι. Αντιμετωπίζετε τον έρωτα με φιλαρέσκεια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού , ο έρωτας ταυτίζεται με το σεξ, θέλετε να έχετε τον σύντροφο που θα ανταποκρίνεται στις σεξουαλικές σας απαιτήσεις και περιμένετε να νιώσετε την έλξη και την χημεία. Ο Σκορπιός είναι υδάτινο ζώδιο, που σημαίνει ότι είστε υπερβολικοί στα συναισθήματα σας, τα οποία βέβαια εκφράζετε κυρίως με την σεξουαλική επαφή. Εκδικητικοί εάν σας πληγώσουν, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ανταποδώσετε πιθανή προδοσία που έχετε λάβει. Υπερβολική αφοσίωση στο ταίρι σας και φυσικά είστε έτοιμοι να παραβείτε όλους τους κανόνες για να έχετε τη σχέση των ονείρων σας. Ο έρωτας σας μεταμορφώνει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, ο έρωτας είναι ταξίδι αυτογνωσίας, αναζητάτε συνεχώς νέους συντρόφους και μέσα από την διαδικασία της σχέσης, γνωρίζετε τον εαυτό σας και βελτιώνεστε. Ο Τοξότης είναι πύρινο ζώδιο, έχετε δηλαδή ενθουσιασμό, πάθος και αγάπη για το ταίρι σας, ωστόσο είστε οπαδός της ελευθερίας και δεν θέλετε να είστε όλη μέρα με τη σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε πιστοί, τουναντίον, καθώς είστε οι πρώτοι που θα ομολογήσετε πιθανά στραβοπατήματα σας γιατί δεν σας αρέσει να βολεύεστε. Αποζητάτε τον άνθρωπο που θα μπορείτε να μοιράζεστε τα όνειρα σας, τα σχέδια σας και απεχθάνεστε τις συμβατικές σχέσεις και τους προβλέψιμους συντρόφους. Ο έρωτας ανοίγει θεαματικά το πεδίο της εξέλιξης σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο έρωτας αξίζει μόνο όταν είναι συμβατός με τα στάνταρ σας και την κοινωνική σας θέση και για αυτό κάνετε πλούσιους γάμους και επιλέγετε επιτυχημένους συντρόφους. Ο Αιγόκερως είναι γήινο ζώδιο, έτσι είστε αρκετά προσγειωμένοι, υποταγμένοι στους στόχους σας και τα συναισθήματα δεν σας βγάζουν από το δρόμο σας. Συντηρητικοί και οργανωτικοί, θα ακολουθήσετε την πεπατημένη για να κατακτήσετε το έτερο σας ήμισυ και θα φερθείτε με αξιοπρέπεια. Δύσκολα χάνετε τον έλεγχο , χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ερωτεύεστε. Απλά ξέρετε να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Ο έρωτας έχει τιμή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, ο έρωτας είναι ο στόχος σας, ο σκοπός της ζωής σας, δηλαδή δύσκολα ερωτεύεστε-ταυτίζεστε με ένα πρόσωπο. Ο Υδροχόος είναι αέρινο ζώδιο, για αυτό και εσείς είστε αρκετά απρόσωποι, χωρίς έντονα συναισθήματα και αδιαφορείτε λίγο για την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, όταν ερωτευτείτε δεν ανέχεστε την απόρριψη, καθώς είστε απόλυτοι και αρκετά απαιτητικοί σαν σύντροφοι. Θέλετε να είστε σε σχέση και συγχρόνως να είστε ελεύθεροι να ακολουθείτε τα σχέδια σας, χωρίς να πρέπει να δίνετε λογαριασμό. Ο Έρωτας λειτουργεί άψογα για εσάς, μόνο όταν επιβάλλετε τους «όρους» σας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ, ο έρωτας είναι θυσία και αυτοσκοπός, περιμένετε μια ζωή να ερωτευτείτε, να πέσετε στα πατώματα και να κλάψετε για το ταίρι σας. Οι Ιχθύες είναι υδάτινο ζώδιο, έτσι είστε φουλ ρομαντικοί, ευαίσθητοι, μέσα στο συναίσθημα και λέτε πολλά λόγια , για να πείσετε το ταίρι σας. Το κακό με εσάς είναι ότι ξεχνάτε τις υποσχέσεις σας ή προκύπτει πάντα κάτι , που είναι ικανό να σας κάνει να φεύγετε από την πραγματικότητα. Ονειροπόλοι και λάτρες του παραμυθιού, βλέπετε τον έρωτα σαν λύτρωση.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top