Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

0
θα αφήσεις τις φθηνές σου δικαιολογίες.

Οι λάτρεις της αστρολογίας συνηθίζουν να σχετίζουν τα πάντα με το ζώδιό τους. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τη συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους, ακόμη και τις επιλογές τους. Για παράδειγμα: «Δεν φταίω εγώ που μου αρέσει να πίνω και συνέχεια μεθάω. Είμαι Ιχθύς!»

Και προφανώς, τίποτα δεν τσαντίζει περισσότερο από αυτό, όλους τους υπόλοιπους που δεν ασχολούνται με την αστρολογία. Δεν γίνεται να στηρίζεις και να αποδίδεις τις ευθύνες για τις πράξεις σου στα ζώδια.

Η αλήθεια είναι ότι η ΔΕΗ για παράδειγμα δεν νοιάζεται για το αν είσαι Υδροχόος ή Καρκίνος. Θα πληρώσεις, ό,τι είναι να πληρώσεις!

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά σημεία που παραδεδεγμένα χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο χωριστά και το συντομότερο που θα τα εντοπίσεις και τα διορθώσεις, θα αφήσεις τις φθηνές σου δικαιολογίες περί αστρολογίας στην άκρη.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Χρησιμοποιείς πολύ το «εγώ»

Εσείς οι Κριοί, συνηθίζετε να βλέπετε τους εαυτούς σας ως το επίκεντρο της προσοχής. Νομίζετε ότι όλα περιστρέφονται γύρω σας. Δεν είναι ότι το κάνετε επίτηδες, απλώς δυσκολεύεστε να καταλάβετε με ποιο τρόπο να προσεγγίσετε ένα θέμα, χωρίς να το σχετίσετε με κάποια προσωπική σας εμπειρία. Περιμένετε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ευκαιρία σε μια συζήτηση ώστε να αναφέρετε το προσωπικό σας βίωμα, χωρίς να αντιλαμβάνεστε ότι οι υπόλοιποι γύρω σας, σας κοιτάνε με πλήξη και απορία.

Ο Κριός είναι εκείνος που θα σε βολέψει στον καναπέ του όταν αναγκάστηκες να αφήσεις το διαμέρισμά σου καθώς δεν μπορούσες να το συντηρήσεις, αλλά δεν θα σταματήσει να σου λέει ότι ξέρει ακριβώς πως νιώθεις όταν αναγκάστηκε να φύγει από ένα μπαρ γιατί δεν του άρεσε η μουσική…

…Όχι Κριέ! Δεν είναι το ίδιο πράγμα!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αγγίζεις αγνώστους

Είστε ένα συναισθηματικό ζώδιο. Μιας και σας κυβερνά ο πλανήτης Αφροδίτη, είστε ιδιαίτερα φιλικοί και στοργικοί. Νιώθετε πολύ συνδεδεμένοι με τα πάντα και όλους γύρω σας.

Καλό αυτό, αλλά μερικές φορές ξεπερνάτε τα όρια και παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν πρέπει. Αναζητάτε τη σωματική επαφή ακόμη και με ανθρώπους που δεν έχετε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Κι αλήθεια είναι πως το να αγγίζεις έναν άνθρωπο που γνώρισες πριν από λίγο, είναι κάτι περισσότερο από creepy.

Είστε εκείνοι που δεν θα διστάσετε να πιάσετε κάποιον γνωστό σας που είδατε σε ένα μαγαζί, από τον ώμο ή τη μέση, ενώ τον ακολουθείτε από πίσω και μόλις εκείνος παραξενευτεί με την κίνησή σας, θα αναρωτηθείτε πού στο καλό κάνατε λάθος και δείχνει αναστατωμένος!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ξεχνάς για ποιο λόγο θυμώνεις

Δεν θα έπρεπε να πάρω θέση κανονικά, αλλά οι Δίδυμοι είστε πραγματικά ανυπόφοροι. Λόγω της διπλής σας φύσης, είναι σαν να έχετε ταυτόχρονα και διπλές προσωπικότητες.

Ακριβώς επειδή έχετε δύο φύσεις και εναλλάσσονται συχνά οι διαθέσεις σας, όσοι βρίσκονται δίπλα σας τρομοκρατούνται. Ειδικά οι γυναίκες Δίδυμοι, μπορεί να νευριάσουν από το πουθενά για κάτι και να τρομάξουν όσους υπάρχουν γύρω τους και την επόμενη στιγμή να επιστρέψουν στη γλυκιά πλευρά τους και να ξεχάσουν για ποιο λόγο θύμωσαν!

Όχι άλλο κάρβουνο!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ξεχνάς να εκφράσεις τα αρνητικά σου συναισθήματα

Ο Καρκίνος είναι ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Όταν τους συμβαίνει κάτι πραγματικά ενοχλητικό και άσχημο, ξεχνούν να το εξωτερικεύσουν και να το μοιραστούν με τους άλλους. Μία μορφή καταπίεσης σαν να λέμε.

Χρειάζονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να ανοιχτούν σε κάποιον. Αλίμονο σε εσένα που συγκατοικείς με έναν Καρκίνο και είσαι αυτός που σκουπίζει κάθε φορά τα δάκρυα του και τον παρηγορείς για οτιδήποτε έχει πρόβλημα κι ας μην έχει σχέση με εσένα.

Πολύ συχνά ένας Καρκίνος δεν συνειδητοποιεί καν γιατί ξεκίνησε να κλαίει σε μία ανύποπτη στιγμή. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι μπούχτισε πια και είναι ένας τρόπος να ξεσπάσει!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Το πιο δυνατό και ενοχλητικό γέλιο που ακούγεται σε δημόσιο χώρο

Σαν φίλοι, οι Λέοντες είναι ένα κινούμενο πάρτι γενεθλίων. Είναι απίστευτα ευγενικοί, περισσότερο επειδή απεχθάνονται την αγένεια των άλλων. Το μόνο σημείο στο οποίο χάνουν τον έλεγχό τους και την άψογη συμπεριφορά τους, είναι όταν πρόκειται να γελάσουν.

Όταν βρουν κάτι απίστευτα αστείο και διασκεδαστικό, ξεχνούν πού βρίσκονται και γελούν τόσο δυνατά που τραβούν την προσοχή όλων (και όχι με καλό τρόπο). Σεβασμός απλά στο ζευγάρι απέναντι που προσπαθεί να κάνει αγαπουλίτσες και το εμποδίζει η αναισθησία του Λέοντα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Μοιράζουν απλόχερα (άχρηστη) γνώση

Κυβερνώμενοι από τον πλανήτη Ερμή, που στην αστρολογία σχετίζεται άμεσα με την επικοινωνία και την πληροφορία, εσείς οι Παρθένοι είστε σφουγγάρια γνώσεων και πληροφοριών – συμπεριλαμβανομένων και των άχρηστων πληροφοριών της ημέρας.

Όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση για κάποιο λόγο θέλει να εκτοξευθεί από τον εγκέφαλό σας, αλλά είναι απίστευτα ενοχλητικό για όλους τους άλλους, καθώς στα μάτια τους δείχνετε απλά ξερόλες και επιδειξίες.

Μην παίξεις ποτέ Trivial Pursuit με Παρθένο. Είσαι χαμένος από χέρι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ενδιαφέρεσαι για ανθρώπους που δεν σου ανταποδίδουν αυτό το ενδιαφέρον

Είστε τόσο φιλικοί που είναι δύσκολο να μην σας συμπαθήσει κάποιος. Το μόνο που θέλετε είναι ανά πάσα στιγμή να έχετε παρέα.

Αυτό ωστόσο μερικές φορές οδηγεί σε απόγνωση εκ μέρους σας. Ξέρετε πολύ κόσμο και έχετε επίσης πολλούς φίλους, αλλά θέλετε κάποιον με τον οποίο να είστε συνεχώς μαζί. Ειδάλλως, νιώθετε μισοί.

Δεν είσαι σίγουρα ο τύπος που θα πάει σε ένα πάρτι μόνος, αλλά αν πας, θα χαιρετήσεις και κάποιον που δεν το ξέρεις μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνος. Κακό…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Διορθώνεις απρεπώς τους άλλους

Ενώ έχουν σπάνια άδικο, οι Σκορπιοί, ωστόσο, δεν ξέρουν την έννοια του σωστού timing. Αν ένα πράγμα κάνουν καλά, είναι να διακόπτουν μία χαρούμενη συζήτηση, προσβάλλοντας και αμφισβητώντας τις απόψεις κάποιου.

Δεν προσπαθούν να γίνουν αγενείς, απλά είναι αυτό που λέμε «δεν αφήνω κουβέντα να πέσει κάτω».



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Είσαι απίστευτα εριστικός στις συζητήσεις

Ο Τοξότης είναι αυτός που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αστεία πλευρά μιας συζήτησης. Αντιθέτως, βλέπουν χαρά στο να αλλάξουν ακόμα και τις αντιλήψεις του συνομιλητή τους, μόνο και μόνο επειδή διαφωνούν! Δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν.

Είναι πολεμιστές της αλήθειας και θα σε πολεμήσουν όσο δεν πάει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Μιλάς στους ανθρώπους λες και δουλεύουν για σένα

Οι Αιγόκεροι είναι γεννημένοι ηγέτες. Είναι οι CEOs του ζωδιακού κύκλου και έχουν την τάση να μιλούν σε όλους λες και είναι ανίκανοι.

Απλά δείτε πώς ο Donald Trump κέρδισε την εμπιστοσύνη και την στήριξη των ηλίθιων, γινόμενος ένας από αυτούς (όχι ότι δεν είναι).



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αποτυγχάνεις στην κοινωνικότητα

Οι Υδροχόοι είναι σαν εξωγήινοι που αποφασίζουν πού και πού να επισκεφτούν τη Γη. Προσπαθούν να κατανοήσουν τους ανθρώπους σαν μάζα, αλλά χωρίς να καταλάβουν τις συνήθειες τους.

Είναι εκείνοι οι οποίοι θα πάνε με μία παρέα σε ένα πάρτι και όταν φτάσουν εκεί, θα παρατήσουν την παρέα τους για να περιπλανηθούν μόνοι τους στον χώρο και να τον ανακαλύψουν – και αν πεις τίποτα γι’ αυτό θα ενοχληθούν.

Οι Υδροχόοι ενοχλούνται από οτιδήποτε θα μπορούσε να ερμηνευθεί από τους ίδιους ως εμπόδιο της προσωπικής τους ανεξαρτησίας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Έχεις μονίμως την μπαταρία στο 10%

Με αυτό θέλω να πω ότι είσαι στον κόσμο σου. Χρησιμοποιείς συνήθως το κινητό τους όλη την ώρα ως έναν τρόπο για να αποφύγεις την πραγματικότητα.

Αναπάντητα μηνύματα και κλήσεις θα βρεις στο κινητό τους που θα σε νευριάσουν απίστευτα.

Θα ενθάρρυνα τον Ιχθύ να αγοράσει επιτέλους έναν φορητό φορτιστή για να κάνει τη δουλειά του και να μην το παίρνει ο κόσμος προσωπικά, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη γιατί με τα μυαλά που έχει, πιθανώς να χάσει κάπου τον φορτιστή!



Θεώνη Σταματοπούλου
neopolis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top