Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και Ζώδια

0
Λέτε αυτό να οφείλεται στο ζώδιο μας;

Είναι αληθινά πολύ δύσκολο στην κοινωνία που ζούμε και κυρίως μετά από την πανδημία, να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να βρούμε την παλιά ψυχολογία μας και πολλές φορές την παιδικότητα μας σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Όμως αλλάζουν τόσο γρήγορα οι συνθήκες της ζωής που γνωρίζουμε πια ότι η ψυχολογία μας είναι η άμυνα μας σε ότι γίνεται και οφείλουμε να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας και φυσικά τα λάθη του.

Φυσικά και αυτό δεν το καταφέρνουμε πάντα. Γιατί όμως;

Λέτε αυτό να οφείλεται στο ζώδιο μας;

Τι λένε τα ζώδια; Ποιο είναι το πιο δυνατό και ισορροπημένο και ποιο έχει τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα;ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ξέρουμε ότι γρήγορα αλλάζει διάθεση και κατεύθυνση. Βαριέται εύκολα και δεν μένει πιστός στους στόχους του ή ακόμα και στα λόγια του, λόγω διάθεσης.
ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, όμως είναι περισσότερο εσωτερικά και δεν αφήνει τον ψυχισμό του να επηρεάζει την ροή της καθημερινότητας του. Συνήθως δεν αλλάζει την στάση του απέναντι στην ζωή, ό,τι και εάν αισθάνεται.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος έχει σκαμπανεβάσματα, δεν τα λες και ψυχολογικά, μια που είναι διανοητικός τύπος, αλλά ναι αλλάζει γρήγορα άποψη, και στάση, απέναντι στο περιβάλλον του και στη ζωή του γενικότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος βέβαια έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, χάνει εύκολα την ισορροπία του και πέφτει ψυχολογικά, και φυσικά αυτό έχει ένα τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή του και ειδικότερα στις σχέσεις του. Είναι πάρα πολύ κυκλοθυμικός.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας δεν έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, μια που δεν τον χαρακτηρίζει η υπερβολική ευαισθησία, όμως αλλάζει διάθεση όταν χάνει χρήμα ή τρώει άκυρο από την σχέση του. Κάτω από ειδικές συνθήκες μεταμορφώνεται σε άλλο πρόσωπο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος δεν φημίζεται για την αισιοδοξία του, άρα δεν έχει σκαμπανεβάσματα, είναι συνήθως επικριτικός και η τελειομανία του βλάπτει πολλές φορές την εικόνα του αλλά και τις σχέσεις του. Σταθερά προς τα κάτω δηλαδή.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, όταν αισθάνεται μόνος και φυσικά δεν είναι σε σχέση. Βέβαια η αναποφασιστικότητα του βλάπτει τον ψυχισμό του και φαίνεται πολλές φορές ανισόρροπος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, και πολλές φορές κατεβαίνει στο χώρο του Άδη, του Πλούτωνα δηλαδή, και κυρίως για συναισθηματικούς λόγους. Γενικά είναι το ζώδιο που μιλάει με την ψυχή του.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης δεν έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αρκεί βέβαια να μην τον φυλακίσεις και έτσι δεν θα μπορεί να κυνηγήσει τα όνειρα του. Τότε θα πέσει στα πατώματα και θα γίνει αγνώριστος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως αποφεύγει να ακούει τα συναισθήματά του και κοιτάει περισσότερο την πρακτική πλευρά της ζωής του. Εργάζεται αρκετά και μέσα στην μέρα δεν έχει την πολυτέλεια να δει τι αισθάνεται και γιατί. Όταν όμως χάσει τον στόχο του, γίνεται αρκετά καταθλιπτικός.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι αρκετά απρόσωπος, περίεργος και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις εύκολα τον ψυχισμό του. Ακολουθεί τις ιδέες του, τα οράματα του και αλλάζει διάθεση, όταν νιώθει να καταπιέζεται από το κατεστημένο.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς έχει έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και επειδή ενσωματώνεται ενεργειακά με το περιβάλλον του χάνει και τα όρια του. Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητος αλλά και πολύ σκληρός..
Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top