5 συμπεριφορές που θα πρέπει να σε ξενερώσουν χωρίς επιστροφή

0
Δεν μπορείς να κάνεις για πάντα ότι δε βλέπεις...

Πολλές οι θυσίες που κάνουμε για τον έρωτα, πολλές κι ανασφάλειες που πρέπει να παλέψουμε με τον εαυτό μας πριν μπούμε στη διαδικασία της σχέσης. Ο έρωτας -αν γίνουμε λίγο κυνικοί- συμβαίνει κυρίως στον χώρο του εγκεφάλου μας. Είναι εκείνες οι ορμόνες που εκρήγνυνται και μας κάνουν να επιθυμούμε πολύ ένα άτομο, να μην μπορούμε να σηκώσουμε την παραμικρή άμυνα σε κάθε σκέψη που το αφορά, η ανάγκη να είμαστε κοντά, όσο πιο κοντά γίνεται. Όσο όμως και να σκιρτάει η καρδούλα μας, υπάρχουν καταστάσεις που οδηγούν στο τέλος αυτού του σκιρτήματος αφού είναι η προσωποποίηση της ξενέρας κι ο έρωτας πηδά από το παράθυρο. Εδώ θα βρεις 5 καταστάσεις που πρέπει να σε ξενερώσουν χωρίς επιστροφή κι αν δεν το έχουν κάνει, κακώς.

1. Όταν σε κοροϊδεύει παίζοντας παιχνίδια

Μπορεί πολλές φορές να υποστηρίζουμε ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του άλλου, αλλά αν το έτερον ήμισυ συνεχίζει να παίζει παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του του έρωτά σας, σκέψου ότι μάλλον δε θέλει και πολύ να είναι μαζί σου. Φύγε και βρες ένα άτομο που δε θα σε βλέπει σαν τρόπαιο που μόλις κατακτήσει θα πάει για το επόμενο.

2. Όταν υπόσχεται αλλά δεν τα κάνει ποτέ πράξεις

Πόσες φορές να συγχωρέσεις κάποιον για κάτι που είχατε προγραμματίσει και τελικά δεν κάνατε; Σου είχε πει «θα το δούμε» και τελικά δεν το είδατε ποτέ. Ήθελε να σε δει, αλλά τελικά δεν στο πρότεινε ποτέ, ήθελε να πάτε ταξίδι, αλλά τελικά μείνατε στο «θέλω». Βαρύ κι ασήκωτο το «θέλω» χωρίς να γίνεται «κάνω». Το αστείο που ακούς πολλές φορές κουράζει και κάπως έτσι, φεύγεις και μη σε είδανε.

3. Όταν διακρίνεις έστω κι ένα σημάδι ρατσισμού

Δε χωράνε και πολλές επεξηγήσεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί με τόση ευκολία να κάνει διακρίσεις, που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο και παρουσιάζει δείγματα ρατσισμού, είναι αρχικά ένας άνθρωπος χαμηλής αντίληψης και πολύ κακής παιδείας. Είναι ένας άνθρωπος που θα σου δημιουργήσει προβλήματα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να μη σε σεβαστεί. Γεια κι αντίο σας κι ανοίξτε κανένα βιβλίο, πες και φύγε.

4. Όταν μιλάει συνέχεια για τα λεφτά

Αυτή η πάστα ανθρώπων υπάρχει και κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αλλά αυτό σίγουρα το έχεις παρατηρήσει. Άνθρωπος τσιγκούνης στα λεφτά, θα είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα. Έτσι δε λένε; Ε, έτσι είναι. Σε καμία περίπτωση δε θα περιμένεις εσύ να πληρώνει παντού το έτερον ήμισυ ή να ζείτε με το δικό του μισθό αλλά σίγουρα σου έρχεται η ξενέρα ουρανοκατέβατη όταν ο άνθρωπός σου συζητά για τα χρήματα 24/7 και πάντα, είτε μιζεριάζει ότι δεν του φτάνουν, είτε περηφανεύεται για το πόσα έχει. Αυτή η συζήτηση σε ενδιαφέρει μόνο αν κρατάς τα λογιστικά του.

5. Όταν δε νοιάζεται να σε ικανοποιήσει στο σεξ

Η σεξουαλική επαφή παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο ανάμεσα στο ζευγάρι κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ικανοποιεί και τους παρτενέρ. Συνεπώς, δεν πρέπει κανείς να είναι παρτάκιας. Στο σεξ δεν μπορείς να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, πρέπει να θέλεις να ευχαριστήσεις και τον σύντροφό σου. Αν αυτό δε συμβαίνει και βλέπεις ότι το έτερον ήμισυ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δική του καλοπέραση κι εσένα σ’αφήνει στα κρύα του λουτρού, είναι αναμενόμενο να μην έχεις την ίδια όρεξη για την επαφή σας όπως είχες αρχικά και να ξενερώνεις όλο και περισσότερο μαζί του.


Το να ξενερώσεις με διάφορες συμπεριφορές ή με συνήθειες που γνώριζες εξ αρχής ότι ήταν ακριβώς εκεί αλλά εσύ εθελοτυφλούσες, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Όλ’ αυτά που γίνονται εξ αρχής αλλά εμείς κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε, είναι αυτά που έρχονται μια μέρα με περίσσιο θράσος και σκάνε μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορείς να κάνεις για πάντα ότι δε βλέπεις, όμως. Ενίοτε, πρέπει να ξενερώνεις και να μην επιστρέφεις˙ για σένα!

Κατερίνα Μάρου
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top