Άλλοι έχουν κάκαλα στη ζωή, κι άλλοι στις φωτογραφίες

0
Σταμάτα να γίνεσαι άλλο ρεζίλι...

Αλήθεια τώρα ρε φίλε, πας καλά και τελικά, για πες μας, πόσο μαλάκας είσαι;
Πες μας ρε κι εγώ δεν θα το πω πουθενά, πως σου έρχεται κάθε φορά που βγάζεις το πουλάκι σου φωτογραφία και το στέλνεις από ΄δω κι από ΄κει;
Έλα, μεταξύ μας τώρα, το ΄χω απορία κι εγώ και πολλοί άλλοι, τι νομίζεις ότι κάνεις και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι φωτογραφίζεις, αποθανατίζεις και διακινείς κάτι σπάνιο;

Καλά ρε ανόητε, νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις πουλί κι ότι μετά από το δικό σου, έσπασε το καλούπι και δεν ξανά βγήκε άλλο;
Κούνια που σε κούναγε βλάκα μου!

Άκου τώρα κάτι όμως που θα σου αποκαλύψω και προσπάθησε να μην σοκαριστείς, πουλιά έχουμε όλοι, κάποιοι μάλιστα, έχουν πολύ πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά από το δικό σου.
Από αυτό που εσύ το βάζεις να ποζάρει λες κι είναι μοντέλο στο GNTM κι ύστερα το διανέμεις προς πάσα κατεύθυνση, το έχουμε όλοι.
Αυτό που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια σου, δεν είναι μοναδικό ή συλλεκτικό, υπάρχει παντού και το έχουμε όλοι σου λέω!
Ρε πίστεψε με, τσουτσούνα έχουν οι μισοί περίπου άνθρωποι πάνω στην Γη, που πάει να πει, ότι δεν έχεις και τίποτα σπουδαίο που θα πρέπει να το καμαρώνεις και να το εκθέτεις σε έκθεση φωτογραφίας για να το θαυμάσουν οι φιλότεχνοι.

Άκου και κάτι άλλο, ένα πουλάκι ακόμη, ανάμεσα στα τόσα και τόσα, δεν λέει απολύτως τίποτα, είναι συνηθισμένο, κοινότυπο κι εντελώς αδιάφορο για τον μέσο άνθρωπο. Και φυσικά δεν σου μιλάω για τις ξελιγωμένες που τελικά αυτές είναι το κοινό σου και δεν σε τιμάει καθόλου!

Θες να σου πω τι κάνει εντύπωση;
Εντύπωση κάνει ένα πουλί που είναι σπάνιο, όχι σαν είδος, μα σαν συχνότητα εμφάνισης.
Εντύπωση κάνει πάντα ένα πουλί, που δεν εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο, κι έτσι όσοι δεν το έχουν δει, μονάχα το φαντάζονται κι ίσως και να το ονειρεύονται κιόλας ή και να το λιγουρεύονται, όπως είπε κάποτε κι ένας Άδωνης που έκανε τηλεπωλήσεις.
Εντύπωση δεν κάνει ποτέ ένα πουλί που δεν έχει ένα μυστήριο να πλανάτε γύρω του. Και δεν προκαλεί καμία έκπληξη εκείνο το πουλί που το έχουν δει οι πάντες.

Να σου πω σε τι διαφέρουν τα πουλιά ανόητε;
Οι διάφορα τους λοιπόν είναι στο πόσοι τα έχουν δει και στο πόσο μυαλό έχει το πάνω το κεφάλι, στο ξανά λέω μην μπερδευτείς, το πάνω το κεφάλι!

Κι έτσι γιατί με βρήκες στις καλές μου, θα σου πω κι έναν νόμο απόλυτο κι αδιαμφησβήτητο, σαν τα μαθηματικά, “όσο πιο λίγοι έχουνε δει ένα πουλί, τόσο πιο σπάνιο είναι κι όσοι πιο πολύ μυαλό έχει το πάνω το κεφάλι, τόσο πιο ποθητό είναι”, αυτό μαθ΄ το απ΄ έξω, θα σου φανεί χρήσιμο!

Σταμάτα λοιπόν ηλίθιε να προκαλείς υπερφόρτωση στα δεδομένα του messenger και να μας δυσκολεύεις την ζωή, κάνοντας το να κολλάει, με το αστείο σου πουλάκι.
Σταμάτα να το δείχνεις από ΄δω κι από ΄κει, γιατί έχεις κάνει τον Μαρκ τον Ζούκεμπερκ (ιδιοκτήτης του Facebook) να βλέπει την τσουτσού σου πιο συχνά από ότι την δικιά του, και μαζί με αυτόν, να γελάνε οι πάντες με την πάρτη σου.
Σταμάτα να γίνεσαι άλλο ρεζίλι, να νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις και κανένας άλλος, να θεωρείς πως αποτελείς αξιοθέατο και να πιστεύεις πως με αυτόν τον τρόπο θα πηδήξεις.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι, πολύ πιο αποτελεσματικοί, αν θες να ρίξεις γυναίκες. Κι αν δεν κατάλαβες ακόμη τι σου είπα πιο πάνω και δυσκολεύεσαι για να τους βρεις τους άλλους τρόπους, στείλε μου ένα μήνυμα κι εγώ θα σε βοηθήσω, έτσι, γιατί είμαι στις καλές μου είπαμε σήμερα.

Γιώργος Καραγεώργος
loveletters
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top