Ζώδια και Τεμπελιά

0
Ποια ζώδια τεμπελιάζουν και προτιμούν το αραλίκι τους;

Είναι σίγουρο ότι ζούμε μια απαιτητική καθημερινότητα και σπανίζουν οι ώρες χαλάρωσης ή «οκνηρίας» που όμως χρειάζονται για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα ζώδια και θα δούμε ποια είναι τα πιο τεμπέλικα, ποια αγαπούν την απραξία και ποια συνηθίζουν να βαριούνται, μια που δεν κάνουν τίποτα στον ελεύθερο χρόνο τους. Βέβαια προσεγγίζουμε το θέμα χαλαρά, χωρίς ίχνος αυστηρότητας, μια που όλοι μας έχουμε ανάγκη στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης απραξίας.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός σίγουρα δεν είναι ο παραδοσιακός τεμπέλης, μια που συνέχεια είναι στην πρίζα, θέλει να κάνει κάτι, άσε που βαριέται εύκολα. Δεν αγαπάει την απραξία, συνέχεια κυνηγάει την δράση.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


O Ταύρος θέλει να είναι χαλαρός, αναζητά τις ήρεμες στιγμές και μερικές φορές θα παρουσιάσει το σύμπτωμα του «τεμπέλη», και έτσι φορτίζει τις μπαταρίες του. Βέβαια ακόμα και τις στιγμές αυτές, θα θέλει την παρέα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος δεν τεμπελιάζει, είναι συνέχεια σε κίνηση, θέλει να μαθαίνει πράγματα, και δύσκολα θα τον δεις να κάθεται και να μην κάνει τίποτα. Ωστόσο, η μόνη στιγμή που μπορεί να χάσει την ενεργητικότητα του είναι όταν ασχολείται με τις «ώρες» με το κινητό του.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος, είναι ο άνθρωπος που ναι, θα τεμπελιάσει αρκετά, και μάλιστα πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνεται και παραπονιέται ότι κουράζεται αρκετά. Βέβαια είναι και αρκετά εργατικός.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων αγαπάει με πάθος τον εαυτό του και θέλει τη διάκριση, άρα δεν θέλει να τεμπελιάζει και βρίσκει πάντα πράγματα να κάνει. Πάντα όμως υπάρχουν εξαιρέσεις που θα ακυρώνουν τελείως τον κανόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος αγαπάει την τάξη, την οργάνωση και κριτικάρει την τεμπελιά. Ο μόνος λόγος να τεμπελιάσει είναι όταν θέλει να ξεκουραστεί και εφόσον όλα λειτουργούν τέλεια και δεν υπάρχουν προβλήματα ή εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός ναι, σαν παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει την άνετη ζωή και δεν θέλει να κουράζεται και να χάνει την ζωντάνια του. Για αυτό συχνά πέφτει στο αμάρτημα της τεμπελιάς και επιλέγει να μην κάνει τίποτα με την δικαιολογία του κουρασμένου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός δεν τεμπελιάζει, γιατί θεωρεί ότι έτσι χάνει την δύναμη του. Όμως και λόγω της εσωστρέφειας του, μπορεί να νιώθει την ανάγκη να αποσύρεται από την δημόσια ζωή και εκεί χάνεται στις σκέψεις του. Ψυχολογικά αίτια ίσως τον οδηγούν στην τεμπελιά.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης δεν τεμπελιάζει ακόμα και όταν είναι πολύ κουρασμένος, μια που είναι δραστήριος και λατρεύει την κίνηση. Όμως και σαν παιδί του Δία, θα κάνει τις παρασπονδίες του και ξαφνικά μπορεί να αλλάξει στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως τεμπελιάζει μόνο όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις του και έχει ελεύθερο χρόνο. Γενικά όμως δεν ξεκουράζεται αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος σχεδόν ποτέ δεν τεμπελιάζει, και αυτό είναι που του δίνει ζωή και είναι αιώνιος νέος. Απεχθάνεται την αδράνεια και έχει συνεχώς οράματα για τη ζωή του. Ξεκουράζεται μέσα από τις δραστηριότητες του.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς ναι, θα τεμπελιάσει αρκετά και αυτό γιατί πέφτει θύμα των σκέψεων και συναισθημάτων του. Επίσης κουράζεται σχετικά εύκολα και πολλές φορές διακόπτει την εργασία του, γιατί τον παίρνει ο ύπνος.

Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top