Τι λατρεύουν περισσότερο οι άλλοι σε εσάς, ανάλογα με το ζώδιό σας

0
Κάθε μέλος του ζωδιακού κύκλου έχει το δικό του αξιαγάπητο χαρακτηριστικό.

Ακόμα και τα ζώδια που συναντάμε συνήθως σε «μαύρες λίστες» έχουν κάποιο ατού που θαυμάζουν οι άλλοι, κρυφά ή φανερά. Ποιο είναι το δικό σας ανάλογα με τη θέση σας στο ζωδιακό κύκλο;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αφοσίωση

Είναι αφοσιωμένος μέχρι το μεδούλι στις φιλίες και τις ερωτικές σχέσεις του, ακόμα και αν όλοι γύρω του προσπαθούν να τον πείσουν να απομακρυνθεί από κάποιον που αγαπά.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Τρυφερότητα

Είναι ορμητικός και σε χειρονομίες αγάπης, που θα σας προσφέρει απλόχερα, κάνοντάς σας να νιώσετε η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ευφυΐα

Δεν είναι απλώς έξυπνοι αλλά το δείχνουν κιόλας, καθώς η ευφυΐα συνδυάζεται, σε ένα Δίδυμο, με το επικοινωνιακό χάρισμα. Είναι αυτοί που έχουν το ταλέντο να αφηγούνται ιστορίες σε πάρτι, τους οποίους κανένας δεν θα αποκαλέσει βαρετούς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ενσυναίσθηση

Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα συναισθήματά του, και τα συναισθήματα των άλλων. Θα καταλάβει πάντα αν είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι ή χαρούμενοι, αντιδρώντας με τον κατάλληλο τρόπο.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Γενναιοδωρία

Είναι γενναιόδωροι και στα δώρα τους (άλλωστε ξέρουν από πρώτο χέρι πόση χαρά μπορεί να φέρει ένα όμορφο αντικείμενο), αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Θα νιώσετε ότι σας προσέχουν και ότι κρέμονται από τα χείλη σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Σεμνότητα

Ξέρουν τα πάντα, αλλά δεν το διατυμπανίζουν. Γιατί κυρίως ξέρουν ότι όσο περισσότερα μαθαίνουν, τόσο περισσότερα έχουν να μάθουν. Θα σας βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείτε, χωρίς να καυχηθούν γι’ αυτό.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Καλοσύνη

Οι Ζυγοί έχουν καλή καρδιά. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι δίκαιοι και καλοπροαίρετοι. Απολαμβάνουν την παρέα των άλλων και οι άλλοι απολαμβάνουν την παρέα τους γιατί η καλοσύνη τους είναι μεταδοτική.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Πάθος

Ποτέ κανένας δεν είπε το Σκορπιό αδιάφορο. Το πάθος του επεκτείνεται σε ό,τι τον ενδιαφέρει. Αφοσιώνεται ουσιαστικά σε αυτό και μπορεί να δημιουργήσει μικρά θαύματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Αισιοδοξία

Ακόμα και αν ο κόσμος καταρρέει γύρω του, έχει μια ανεξάντλητη ικανότητα να βλέπει τη θετική πλευρά σχεδόν σε κάθε κατάσταση, βοηθώντας και τους υπόλοιπους να βγουν, έστω και για λίγο, από τη δική τους μαυρίλα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Χιούμορ

Μπορεί να φημίζεται κυρίως για την εργατικότητά του, αλλά τίποτα δεν συναγωνίζεται την αίσθηση του χιούμορ του, που είναι μοναδική και προκαλεί, αβίαστα, το γέλιο, ειδικά τις στιγμές που το χρειαζόμαστε περισσότερο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Μοναδικότητα

Πρόκειται για ανορθόδοξους χαρακτήρες, που δεν θα σταματήσουν ποτέ να σας εκπλήσσουν. Μπορείτε να είστε άνετα ο εαυτός σας δίπλα σε έναν Υδροχόο, γιατί θα εκτιμήσει και τη δική σας μοναδικότητα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ευαισθησία

Είναι αυτός που μπορεί να προσέξει, στην άκρη του δρόμου, έναν άνθρωπο ή ένα ζώο που έχει ανάγκη και να σταματήσει, όσο κι αν «βιάζεται». Θα γίνει κομμάτια για να βοηθήσει τους άλλους, ακόμα και αν εκείνοι δεν του το ζητήσουν ξεκάθαρα.



marieclaire

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top