Τι είδους γυναίκα είσαι, ανάλογα με την στάση που κοιμάσαι;

0
Αναρωτήθηκες γιατί επιλέγεις αυτήν τη συγκεκριμένη στάση;

Έχεις παρατηρήσει ποτέ σε ποια στάση συνηθίζεις να κοιμάσαι ή μήπως αναρωτήθηκες γιατί επιλέγεις αυτήν τη συγκεκριμένη θέση; Η αλήθεια είναι ότι ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου μπορεί να συνδέονται άμεσα με τον τρόπο που κοιμάσαι. Σε μια γνωστή έρευνα όπου συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες γυναίκες, χαρτογραφήθηκαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους σε συνδυασμό με τις προτιμώμενες θέσεις του ύπνου τους.

Διάβασε παρακάτω και μάθε τι μπορεί να αποκαλύψει για σένα η στάση του ύπνου σου.

1. Η θέση «αγκαλιά»
Εάν κοιμάσαι συχνά αγκαλιάζοντας κάτι, όπως ένα μαξιλάρι (ή ένα άτομο) και κοιμάσαι πάνω από τα σκεπάσματα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είσαι ένας πολύ έμπιστος και αξιόπιστος άνθρωπος. Ποτέ δεν διστάζεις να δώσεις ή να πάρεις αγκαλιές και έχεις πολύ στενό δέσιμο με την οικογένεια και τους φίλους που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για σένα.

2. Η εμβρυακή θέση
Αυτή η στάση αναφέρεται ως η πιο δημοφιλής, αφού η έρευνα έδειξε ότι το 41% των γυναικών προτιμούν να κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτή τη θέση, κάποιος ξαπλώνει στο πλάι, με τα γόνατα τραβηγμένα προς το στήθος. Θεωρείται ως μια προσπάθεια να παρηγορήσει κανείς τον εαυτό του στο τέλος της ημέρας. Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μπορεί να περιλαμβάνουν έναν ευάλωτο εσωτερικό κόσμο, αλλά και έναν σκληρό εξωτερικό εαυτό. Οι άνθρωποι που κοιμούνται στην εμβρυϊκή θέση είναι ντροπαλοί αλλά με ζεστή καρδιά. Συχνά είναι άτομα με πολύ οργανωμένη καθημερινότητα.

3. Η θέση «Στομάχι» ή «Ελεύθερη πτώση»
Όσοι κοιμούνται στη θέση «στομάχι» ή αλλιώς «ελεύθερη πτώση» τους αρέσει να κρατιούνται από τα μαξιλάρια τους έχοντας τα χέρια στα πλάγια. Το 7% των γυναικών της έρευνας κοιμόταν με αυτόν τον τρόπο και τα χαρακτηριστικά που αναδείχθηκαν είναι τα εξής: Εξωστρεφείς και ανήσυχες προσωπικότητες, που μερικές φορές έχουν την αίσθηση ότι δεν εμπλέκονται πραγματικά στην καθημερινότητα την οποία ζουν.

4. Η θέση «αλεξίπτωτο»
Αν έχεις την τάση να αγκαλιάζεις οτιδήποτε ή τα πάντα όταν κοιμάσαι, δείχνει ότι είσαι εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άτομο. Αυτή η στάση υπογραμμίζει το πόσο ανοιχτή είσαι σε άλλους ανθρώπους αλλά και στις ιδέες τους. Εξαιτίας αυτού, σε εμπιστεύονται εύκολα. Μπορεί επίσης να είσαι αρκετά ευαίσθητη.

5. Η θέση «πλάτη»
Τα άτομα που κοιμούνται σε αυτήν τη στάση τείνουν να ξαπλώνουν ανάσκελα με τα χέρια κοντά στο σώμα τους. Επίσης, μπορεί να έχουν προβλήματα με το ροχαλητό, γεγονός που μειώνει και την ποιότητα του ύπνου που βιώνουν. Γενικά όμως, αυτή η στάση είναι η καλύτερη για την πρόληψη του πόνου. Όσες γυναίκες επιλέγουν αυτήν τη στάση είναι ήσυχες και συγκρατημένες προσωπικότητες, αλλά και με πολύ υψηλές προσδοκίες από τους άλλους.

6. Η θέση «πλευρό»
Περίπου το 15% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα κοιμούνταν στηριζόμενες στο πλάι. Αυτές οι γυναίκες είναι άτομα εμπιστοσύνης, με χαλαρή συμπεριφορά και μερικές φορές ευκολόπιστες. Επίσης έχουν τη συνήθεια να είναι άκαμπτες στον τρόπο σκέψης τους.

7. Η θέση «πλάγια ανάπαυση»
Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό της στάσης «αγκαλιά» και της εμβρυακής. Όσες κοιμούνται έτσι συνδυάζουν το λύγισμα των ποδιών με την άνεση να κρατήσουν επάνω τους κάτι, όπως ένα μαξιλάρι ή ένα άτομο. Οι γυναίκες αυτές έχουν υψηλή ανάγκη από συναισθηματική ανακούφιση και ενώ δείχνουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με ευκολία, μπορούν να πληγωθούν εξίσου εύκολα.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top