Οι συζητήσεις των ανδρών για τις γυναίκες...

0
το φλέγον ζήτημα και το αντικείμενο του πόθου τους!

Κάποιες παροιμίες είναι πραγματικά σοφείς! Η παροιμία που λέει ¨Άλλος έχει το ‘νομα, κι’ άλλος έχει τη χάρη¨, επιβεβαιώνει τον κανόνα! Οι γυναίκες έχουν την φήμη ότι κουτσομπολεύουν, αλλά όπως φαίνεται, και οι άντρες δεν πάνε πίσω, αντιθέτως προηγούνται κατά πολύ των γυναικών σε αρκετές περιπτώσεις όταν μπλέκουν σε αντροπαρέες. Θες γιατί κάποιες φόρες ¨πουλάνε μούρη¨ , κάποιες ¨αντριλίκι¨, κάποιες άλλες από προσπαθούν έμμεσα από ανασφάλεια να μάθουν τι θα έκαναν άλλοι στην θέση τους, ξανοίγονται σε συζητήσεις που έχουν αντικείμενο τις γυναίκες. Να μην κρυβόμαστε, οι γυναίκες είναι πάντα για τους άντρες το φλέγον ζήτημα και το αντικείμενο του πόθου τους! Όλο εκεί τριγυρνά το μυαλό τους. Πόσο πολύ μιλάνε; Τι λένε; Εξαρτάται από το Ζώδιο τους, τις ιδιομορφίες του, τα χαρακτηριστικά του! Το ταίρι σου τι ζώδιο είναι;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο παρορμητικός Κριός ίσως να μην βάζει γλώσσα μέσα του όταν αρχίζει να μιλά για αυτά που τον ενδιαφέρουν, όσα έχουν μέσα τους το στοιχείο του συναγωνισμού, τα κατορθώματα του στα σπορ, για την αγαπημένη του ομάδα που είναι ένθερμος οπαδός της. Μετά αρχίζουν τα πιο πιπεράτα. Τι έκανε ο ένας, τι έκανε ο άλλος, λέει και ο Κριός σου τα δικά του, για τις επιτυχίες που είχε από παλιά, πόσο μεγάλη απήχηση είχε πάντα, τι ευτυχισμένη αισθηματική ζωή έχει, πόσο μεγάλη πέραση και πόσο καλά τα καταφέρνει να γοητεύει. Μέχρι εκεί! Μιλιά για σένα και τα προσωπικά σας! Μην ανησυχείς, δεν είναι ο τύπος του συντρόφου που θα σε εκθέσει! Α, όλα κι’ όλα, έχεις να κάνεις με έναν Ιππότη!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αν μιλούσαν οι φίλοι του Ταύρου, ξέρεις πόσα πράγματα θα μάθαινες για τον εαυτό σου που σίγουρα εσύ τα αγνοείς; Του αρέσει η καλή παρέα, είναι πολύ καλός σαν φίλος και αισθάνεται πάντα πολύ κοντά και πολύ οικεία με τους φίλους του, δεν τους ξεχωρίζει από τον εαυτό του και γι’ αυτό τους κάνει κοινωνούς όσων του συμβαίνουν. Σ’ αυτούς θα πει τα παράπονά του, με αυτούς θα μοιραστεί τις χαρές και τις λύπες του, όσα τον ευχαριστούν ή τον στενόχωρου. Βέβαια στο κέντρο των ενδιαφερόντων του είσαι εσύ που μοιράζεσαι την ζωή του και τα περισσότερα γεγονότα της έχουν να κάνουν με σένα, καλά και κακά. Έτσι μην απορήσεις αν διαπιστώσεις ότι είναι ενήμεροι για κάθε τι που σας συνέβη. Αν νομίσεις ότι σου είναι αυτό ενοχλητικό, μην του δίνεις αφορμές για παραπόνα, ώστε οι φίλοι του να μαθαίνουν μόνο καλά για σένα!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο επικοινωνιακός Δίδυμος, βεβαίως και θα σε αναφέρει στις παρέες του σε κάθε περίπτωση που θα θελήσει να κάνει το κομμάτι του. Ασφαλώς και του πηγαίνουν όλα πρίμα και ωραία, η σχέση σας, πόσο είστε ταιριασμένοι, πόσο καλά τα καταφέρνει να είσαι συνεχώς ευχαριστημένη, πόσο ιδανικά κυλούν για σας τα πράγματα! Όσο τα λέει αυτά στις παρέες του δεν απέχουν και πολύ από την αλήθεια, απλώς είναι κάπως εξωραϊσμένα. Δεν είναι δυνατόν να μην κάνει τα πάντα τέλεια! Ο εξωραϊσμός, εκτός από αυτά που φουσκώνει και υπερβάλλει, έχει και το στοιχείο της αποσιώπησης και της απόκρυψης των κακώς κειμένων. Σιγά μην εκτεθεί ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη σχέση του! Τι μάστορας είναι; Αν όμως κάτι στραβώσει και δεν συνεχιστεί το παραμύθι, όλες οι ευθύνες θα πέσουν επάνω σου και θα αρχίσει η απομυθοποίηση και η αποκαθήλωση του ειδώλου σου γιατί αυτός είχε τις αγαθότερες των προθέσεων στη σχέση, εσύ όμως;



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι παρέες και οι φίλοι του Καρκίνου είναι επιφορτισμένοι με τον ρόλο του εξομολογητή, του οικογενειακού συμβούλου, του ψυχολόγου του ψυχαναλυτή. Ο Καρκίνος τους ανοίγει την καρδιά του, εκφράζει τα αισθήματα που τρέφει για σένα και ζητά απεγνωσμένα συμβουλές πως θα σε κάνει ευτυχισμένη, πως θα είσαι διαρκώς ευχαριστημένη μέσα στην σχέση σας. Με τέτοιες προθέσεις που έχει το ταίρι σου πολλές άλλες γυναίκες θα σε ζήλευαν, για να μην πω ότι θα έκοβαν και το δεξί τους χέρι για να ήσαν στη θέση σου. Όπως καταλαβαίνεις, ίσως να κοινολογεί αυτά που αφορούν την κοινή σας ζωή, αλλά όλα κινούνται προς την κατεύθυνση της προσπάθειας της διατηρήσεως της σχέσης σας αλλά και της συνεχούς βελτίωσης της για να μην έχεις ποτέ παράπονα.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Μπορεί το λιοντάρι να είναι ο βασιλιάς των ζώων όμως ο Λέων είναι ο βασιλιάς του σόου και της υπερβολής. Κάθε φορά που βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους του και έχει ακροατήριο, δεν χάνει την ευκαιρία να μονοπωλήσει την συζήτηση και να κυριαρχήσει σ’ αυτήν με κάθε είδους θέμα . Φυσικά και δεν χωρά αμφιβολία ότι κάθε τι που συζητιέται θα είναι διανθισμένο πάντα με την δόση υπερβολής και το άρωμα υπεροχής του στο κάθε τι. Οι κατακτήσεις και οι επιδόσεις του καταλαμβάνουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ανάμεσα στα θέματα των συζητήσεων, όμως η τιμή και η υπόληψη σου δεν κινδυνεύουν. Αναφέρεται αορίστως, χωρίς προσωπικές αναφορές σε σένα και χωρίς ποτέ να αγγίζει την χυδαιότητα, όχι για να μην κακοχαρακτηριστεί αλλά γιατί αυτή είναι η φύση και το ήθος του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Το ταίρι του Παρθένου, θα παραμένει η μεγάλη άγνωστη για τις παρέες του. Άραγε θα έχουν την παραμικρή ιδέα για το ότι υπάρχει; Ο Παρθένος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο σιωπηλού Ζωδίου σε ότι αφορά τα προσωπικά του. Είναι διαρκώς κουμπωμένος και τελείως απρόθυμος να δώσει απαντήσεις σε όποια ερώτηση του απευθύνει οποιοσδήποτε σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής του. Όχι ότι είναι ανοιχτός στους άλλους, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο αυστηρά κλειδωμένα και ταμπού να του τα αγγίξεις ενώ αυτός ενδιαφέρεται και θέλει να χώνει την μύτη του στις υποθέσεις των άλλων και να ασκεί κριτική. Ίσως η μυστικοπάθεια του να οφείλεται εν μέρει στην προσπάθεια του να αποφύγει να δεχτεί και αυτός την κριτική των άλλων. Έτσι φυλάει τα ρούχα του.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Για όλον τον έξω κόσμο και αυτό ισχύει ακόμη και για τις παρέες του Ζυγού, όλα βαίνουν καλώς και είναι ρόδινα στην σχέση σας. Δεν πρόκειται τα εκφράσει το παραμικρό παράπονο για σένα, την παραμικρή υπόνοια μομφής προς το πρόσωπο σου, ακόμη και αν έχετε σκοτωθεί πριν μια ώρα και είναι ακόμη φρέσκα τα αρνητικά του αισθήματα από τον καυγά σας. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε για τα μεταξύ σας ως προς τους άλλους. Σιγή ιχθύος! Θα ακολουθήσεις την ροή της συζήτησης στην παρέα και αν έλθει το θέμα σε σένα μόνο καλά θα έχει να πει. Ζυγός είναι, θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες, οι κακές στιγμές θα περάσουν, το μεταξύ σας κλίμα θα βελτιωθεί, γιατί να έχουν σχηματίσει οι άλλοι κακή εικόνα για σένα;



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ναι, βεβαίως θα γίνεις θέμα συζητήσεως για τον Σκόρπιο στις παρέες του, αλλά πολύ επιλεκτικά. Θα φροντίσει να βγουν στην επιφάνεια μόνο οι πτυχές της σχέσης σας που θα συμβάλλουν θετικά στην εικόνα που θέλει να προβάλλει. Η μπάλα παίρνει βέβαια και σένα, καθώς κατ’ ανάγκην πρέπει και συ να παρουσιαστείς με τα πιο κολακευτικά στοιχεία σου, ακόμη και για τις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σας, παραβλέποντας όλα όσα δεν κρίνει ότι βοηθούν την εικόνα σου. Βλέπεις, είναι οι εικόνες σας συγκοινωνούντα δοχεία και εξωραΐζοντας την δική σου αυτομάτως βελτιώνει την δική του, οπότε δεν έχεις τίποτε να φοβάσαι ότι θα κοινοποιηθεί κάτι αρνητικό μεν, αλλά δεν είναι και πολύ διακριτικός σε ότι αφορούν τις επιδόσεις του, πράγμα που μπορεί να σε ενοχλεί, αν με αντιλαμβάνεσαι…



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης μπορεί να είναι κάπως χύμα στα προσωπικά του, όμως δεν θα τα βγάλει ποτέ στη φόρα! Ίσως για να μην πει κάτι που φοβάται ότι πιθανόν θα σε εκθέσει, ίσως γιατί δεν θέλει να χώνουν οι άλλοι την μύτη τους στα προσωπικά του που τα θεωρεί καθαρά δική του υπόθεση, ίσως για να μην ακούσει κριτικές που του είναι ανεπιθύμητες. Έτσι τα όσα αφορούν τα εσωτερικά της σχέσης σας και την εικόνα σου δεν κινδυνεύουν να κοινοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά, επειδή είναι και καλό παΐδι και του αρέσει να προσφέρει την βοήθεια του και πάντα με καλή πρόθεση και διάθεση, δεν θα διστάσει να δώσει καλόπιστες συμβουλές σε όποιον από την παρέα του τις ζητήσει ή ο Τοξότης νομίσει ότι τις χρειάζεται.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Τίποτε δεν θα αφήσει στη σκιά ο Αιγόκερως. Όλα όσα συμβαίνουν στη σχέση σας θα αποτελέσουν θέμα συζητήσεως στις παρέες του. Θα προσπαθήσει να τα εκθέσει με αντικειμενικότητα, χωρίς να υποβαθμίσει ή να κάνει υπερβολές ή παραλήψεις με ιδιοτελείς σκοπούς. Απλώς, όλα όσα θα κουβεντιάσει θα παρουσιαστούν με την δέουσα αξιοπρέπεια που τον διέπει, με τακτ και διακριτικότητα και ο καθένας από την παρέα του θα το ερμηνεύσει κατά τον χαρακτήρα του και βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα. Πάντως ο Αιγόκερως θα τα πει όλα μα όλα, με τον δικό του Αιγοκερίσιο τρόπο χωρίς να μείνει τίποτε, καλό ή κακό, κρυφό. Δεν ξέρω αν αυτό σε βρίσκει σύμφωνη, αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα. Μπορεί να τα βγάζει όλα στη φόρα, όμως χωρίς κακούς χαρακτηρισμούς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Θα μπορούσα να σου πω απλώς και μόνο ότι ο Υδροχόος σου δεν πρόκειται να κάνει καμιά αναφορά στην σχέση σας ποτέ και σε οποιαδήποτε παρέα και να τελειώσουμε εδώ! Όμως καλό είναι να ξέρεις και το γιατί. Είναι σε όλους γνωστό και περισσότερο σε σένα, ότι είναι ιδιόρρυθμος και δεν του αρέσουν οι αναμίξεις οιουδήποτε τρίτου στις υποθέσεις του, επομένως είναι αδύνατον να διανοηθεί να ανοίξει ή και να επιτρέψει κάποια συζήτηση να περιστραφεί σε ένα τόσο ιδιωτικό θέμα όπως η σχέση σας. Αυτή βρίσκεται μέσα στα στεγανά της προσωπικής του ζωής τα όποια σκοπεύει να τα αφήσει αδιαπέραστα και επτασφράγιστα. Επομένως, σε διαβεβαιώ, ότι δεν πρόκειται να διαρρεύσει τίποτε από όσα συμβαίνουν μεταξύ σας προς τα έξω, αν αυτό σε ανησυχεί.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Η ανασφάλεια αλλά και η τάση του Ιχθύ για εξιδανίκευση της σχέσης σας, θα τον κάνει να προβεί μέσα στις παρέες του, σε εκμυστηρεύσεις, εξομολογήσεις, αναφορές σε ενδόμυχες επιθυμίες του για το που θα ήθελε να οδηγήσουν τα όνειρα του την σχέση σας. Δεν θα αφήσει καμιά πλευρά της χωρίς να την αναφέρει και παράλληλα και ποια θα ήταν γι’ αυτόν η ιδανική μορφή της, ζητώντας όμως και τις γνώμες των φίλων του για το πώς θα μπορέσει την υλοποιήσει κατά τις προσδοκίες και τα όνειρα του. Μπορεί να φαίνεται λίγο παιδική η συμπεριφορά του, όμως, είναι συγκινητική η όλη του επιθυμία και η προσπάθεια να κάνει ότι το καλλίτερο ώστε η σχέση σας να είναι ιδανική.



Αγγελική Βαλάντου
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top