Σε τι πρέπει «να ρίξεις νερό στο κρασί σου» για να κατακτήσεις τα ζώδια;

0
θα σε διευκολύνει να πετύχεις τον σκοπό σου.

Αν θέλεις να έχει την επιθυμητή εξέλιξη η προσπάθεια σου να κατακτήσεις το αντικείμενο των ονείρων σου, πολλές φόρες θα υποχρεωθείς να κάνεις συμβιβασμούς, υποχωρήσεις που θα σε διευκολύνον να πετύχεις τον σκοπό σου. Το κάθε ζώδιο έχει ιδιορρυθμίες από τις οποίες είναι ανυποχώρητο. Αν δεν τις αποδέχεσαι έτσι όπως είναι, δεν του ταιριάζεις, δεν του κάνεις! Θα τις απαριθμήσουμε εδώ και αν νομίζεις ότι το θέλεις τόσο πολύ, αποφάσισε αν μπορείς να προσπαθήσεις να βάλεις νερό στο κρασί σου ή σου είναι αδύνατο και έχουμε ασυμφωνία χαρακτήρων. Όλα εξαρτώνται από το πόσο δυνατή είναι η επιθυμία σου και πόσο βαρύς σου πέφτει ο συμβιβασμός.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν έχεις ηγετικές τάσεις, καλά θα κάνεις να τις ξεχάσεις ή τουλάχιστον να τις βάλεις προσωρινά στην άκρη. Ο Κριός δεν ανέχεται ούτε άλλους αρχηγούς, ούτε καπελώματα. Αυτός είναι ο πρώτος και κύριος σκόπελος που πρέπει να αποφύγεις για να μην βουλιάξει από την αρχή το καράβι της προσπάθειας σου. Μην παίρνεις εσύ τις πρωτοβουλίες επάνω σου και μην τον αμφισβητείς, κρατήσου μακριά από ψέματα και μην κοντράρεις τον εγωισμό του. Όχι μόνο δεν θα τον προσεγγίσεις αλλά πιθανώς θα του δώσεις αιτίες να σε εκδικηθεί.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το πείσμα και ο εγωισμός είναι τα χειρότερα κουσούρια του Ταύρου. Μην του πας κόντρα σ’ αυτό και ιδίως μην τον προσβάλεις! Επειδή είναι σταθερός τύπος μην αφεθείς σε ελαφρότητες και σε απορρίψει προκαταβολικά, όπως και μην τον αφήσεις να υποθέσει ότι αν δημευτεί μαζί σου θα του προκαλείς ζήλια. Σ’ αυτήν την περίπτωση, κόβει τις γέφυρες μαζί σου και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Πάντα υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και που θα ανήκουν μόνο σ’ αυτόν. Εδώ μπαίνει και η κτητικότατα του που θα σε κάνει να νοιώθεις καταπίεση. Αντέχεις;



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η αστάθεια, οι μεταπτώσεις στην διάθεση και η ασυνέπεια του Διδύμου είναι αυτά που πρέπει να ανεχτείς. Η φύση του τον κάνει να μην μένει σταθερός σε κάτι για πολύ. Βαριέται εύκολα και εγκαταλείπει στην μέση προσπάθειες που πολλές φορές είναι σημαντικές. Απόφυγε τους εκνευρισμούς και τις επικρίσεις για τις επιπολαιότητες και την τάση του στην περιέργεια και στο κουτσομπολιό. Αυτός τα εξωραΐζει, χαρακτηρίζοντας τα 'επικοινωνία'. Με αυτήν την έννοια είναι πολύ 'επικοινωνιακός'.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις του Καρκίνου σε ότι αφορά τα θέματα οικογενείας, είναι το αδύνατο σημείο του και δεν πρέπει να το περιγελάσεις, να το επικρίνεις και να φανεί ότι έχεις πιο φιλελεύθερες ιδέες. Αυτό τον βρίσκει κάθετα αντίθετο σε ότι αφορά τα πιστεύω του τις αρχές του και τις προσδοκίες του για το μέλλον του. Επομένως μην του αμφισβητήσεις την αναγκαιότητα θεσμών της κοινωνίας, όπως ο γάμος, η οικογένεια, των οποίων ο ίδιος είναι στυλοβάτης.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Πρώτον δεν αμφισβητείς τον ηγεμόνα, δεύτερον δεν γίνεσαι Κατίνα, τρίτον δεν επιχειρείς να του κάνεις κολπάκια γιατί δεν πιάνουν στον Λέοντα. Κάθε εκδήλωση που δεν είναι αξιοπρεπής θα σε απομακρύνει από τον στόχο σου να τον κατακτήσεις. Κάθε φορά που θα τον αγνοείς, κινδυνεύεις να σε διαγράψει από τα πλάνα του. Κάθε φορά που θα άρχιζες τα τσαλιμάκια, θα νομίζει ότι υποτιμάς την νοημοσύνη του και τον κοροϊδεύεις με φτηνά και αναξιοπρεπή τεχνάσματα νομίζοντας ότι θα τρέξει ξωπίσω σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Εδώ τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Ή τον θέλεις ή δεν τον θέλεις. Αν τον θέλεις θα κάνεις θυσίες, θα αποφύγεις την αταξία, την τεμπελιά, τη έλλειψη καθαριότητας, το να είσαι χύμα και ανοργάνωτη. Είναι από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα Ζώδια, στριφνό θα χαρακτηρίζαμε τον Παρθένο, απαιτητικό και σκληρό. Για κάθε τι που δεν θα του αρέσει, δεν το ανέχεται, έχει έτοιμη την πικρόχολη κριτική του, γι’ αυτό μην του δίνεις αφορμές και πατήματα ώστε να γίνεις στόχος και τελικά να σε απορρίψει.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Αν θέλεις να έχεις ελπίδες με τον Ζυγό, πρέπει να γίνεις ένα άκακο, ήμερο αρνάκι, όμως κομψό και προσεγμένο. Απεχθάνεται τους καυγάδες, τους εριστικούς ανθρώπους, αυτούς που κάνουν φασαρία, αυτούς που δεν είναι διακριτικοί. ο Ζυγός, δεν θέλει να γίνεται στόχος και να τραβά τα βλέμματα επάνω του για λάθος λόγους, αλλά μόνο για την ομορφιά και την εμφάνιση του. Η λεπτή και ευγενική συμπεριφορά του ταιριάζει, γι΄ αυτό σε συμβουλεύω, αν έχεις εκρηκτικό ταμπεραμέντο χαλιναγώγησε το.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Μην είσαι δήθεν με Σκορπιό, θα το καταλάβει και θα σε ταπεινώσει, ενώ παράλληλα θα σε κατατάξει στον πάτο της εκτίμησης του. Επειδή είναι απ’ αυτούς που το μυστήριο τον εξιτάρει μην σε πιάσουν κρίσεις ειλικρινείας και του παρουσιαστείς σαν ανοιχτό βιβλίο. Θα του χαλάσεις την απόλαυση να σε εξερευνήσει. Επίσης μην θίξεις τον εγωισμό του για σωστούς η λάθος λόγους, οι συνέπειες είναι ό,τι χειρότερο!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η κλασική και κλισέ συμβουλή για τον Τοξότη: Μην αποπειραθείς να τον περιορίσεις! Μην προσπαθήσεις να του στερήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Μην σε ξεγελά το σώμα του επειδή είναι κένταυρος. Το χαλινάρι που ίσως θα ήθελες να του φορέσεις πάει στο στόμα του αλόγου, όχι στο ανθρώπινο του κενταύρου. Αυτά και μόνο για τον Τοξότη, μακριά από όρια, από περιορισμούς, γιατί θα φύγει καλπάζοντας!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Μην δημιουργείς κλίμα αβεβαιότητας στον Αιγόκερο, είναι ό,τι μισεί. Τον βρίσκει απολύτως αντίθετο μια τέτοια κατάσταση. Όχι μόνο χάνεις κάθε πιθανότητα να τον κατακτήσεις, αλλά και πέφτεις πολύ χαμηλά στην εκτίμηση του. Επομένως τεχνάσματα για να κινήσεις το ενδιαφέρον του και να σε διεκδικήσει, όπως το μια να είσαι εδώ, μια να χάνεσαι, είναι από χέρι αποτυχημένα. Δεν υπάρχει ασφάλεια; Δεν υπάρχει Αιγόκερως για σένα. Το αδύνατο σημείο του είναι η Αξιοπρέπεια του. Δεν θα την θυσίαζε για κανέναν! Ούτε για τον ίδιο τον εαυτό του. Πρόσεξε και απόφυγε συμπεριφορές που την θίγουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ένα ελεύθερο και συνειδητοποιημένο πνεύμα όπως ο Υδροχόος, δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της λέξεως δέσμευση. Δεν παραγνωρίζει την ουσία της ελευθερίας και το δικαίωμα σου σ’ αυτήν, όπως και απαιτεί από σένα να σέβεσαι την δική του. Ο ιδεαλισμός του τον έχει στρέψει στην Οικολογία και γενικότερα την προστασία της Φύσης για τις οποίες και μάχεται. Κάθε αδιάφορη στάση απέναντι σ’ αυτά τα προβλήματα τον ενοχλεί, περισσότερο δε η ανεύθυνη συμπεριφορά στην ρύπανση του περιβάλλοντος και την σωτηρία ειδών άγριας πανίδας που απειλούνται. Αν τον θέλεις, προσαρμόσου αναλόγως!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Το ευαίσθητο και ευάλωτο (;) Ψαράκι, δεν αντέχει σκληρές και καταπιεστικές συμπεριφορές. Δεν καταπίνει εύκολα τις επικρίσεις και τις αμφισβητήσεις, γιατί τότε απογυμνώνεται από το παραμυθένιο μανδύα που έχει περιβληθεί και απομυθοποιείται στα μάτια σου. Του χαλά την εικόνα που έπλασε και για εσωτερική αλλά και για εξωτερική κατανάλωση οπότε ο Ιχθύς νοιώθει ευάλωτος και προσβεβλημένος. Είναι η στιγμή που τα πιράνχας μοιάζουν χρυσόψαρα μπροστά του. Υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να καταστρέψεις τις ελπίδες σου να τον κατακτήσεις;



Μιράντα Βασιλείου
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top