Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

0
Ερωτικές Συμβουλές για όλα τα 12 Ζώδια, τον Ιούλιο 2022



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


1ο δεκαήμερο: Ιδανικός ο Ιούλιος για απόφαση συγκατοίκησης ή για προσπάθεια επανασύνδεσης, αρκεί να αποφευχθεί γκρίνια και απαιτητικότητα στον έρωτα! Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι νέες ερωτικές επιτυχίες, οι κατακτήσεις, η ερωτική ανανέωση, η καλοπέραση και η αισθηματική τύχη!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες θα φέρει ο Ιούλιος, ακόμα και με άτομα του παρελθόντος! Αν αποφύγεις εγωκεντρισμό και έπαρση, θα λύσεις παλαιά προβλήματα και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα, με την βοήθεια της ερωτικής τύχης!

3ο δεκαήμερο: Δύσκολος ο Ιούλιος, αλλά και με αρκετές «ανάσες» όσον αφορά τα ερωτικά σου! Στα θετικά του μήνα, είναι οι ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και για μπόλικες αισθηματικές συνομιλίες με νέες γνωριμίες ή και πρώην, αν είσαι ελεύθερος. Στα αρνητικά του μήνα, είναι η τοξικότητα, οι καυγάδες, οι ρήξεις, οι λάθος ερωτικές επιλογές και τα έντονα, αλλά λάθος πάθη!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας γεμάτος νέες γνωριμίες, φλερτ, ευχάριστα νέα, ταξίδια, επαφές με το ερωτικό παρελθόν, ευκαιρίες για συγκατοίκηση και μπόλικο φλερτ! Μακριά μόνο, από λεκτικά ή γραπτά λάθη, στις ερωτικές σου επικοινωνίες!

2ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με ερωτική σταθερότητα, αισθησιακές στιγμές, ερωτικές επικοινωνίες, εξομολογήσεις, εκπλήξεις και κεραυνοβόλους έρωτες! Ωστόσο, τα τέλη του μήνα, θα φέρει ανατροπές, ρήξεις, καυγάδες, εντάσεις που θα σε αποσυντονίσουν! Μακριά επίσης, από το ερωτικό παρελθόν!

3ο δεκαήμερο: Αυτόν τον μήνα, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές, ερωτική σταθερότητα, επικοινωνιακές χαρές, ευχάριστα και τρυφερά μηνύματα και εξομολογήσεις! Ωστόσο, μακριά από ζήλια, κτητικότητα, μυστικά, ψέματα, απαγορευμένες σχέσεις, τοξικούς έρωτες, επικοινωνιακά λάθη, ερωτικό παρελθόν, καυγάδες και ρήξεις!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


1ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις ανούσια ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, ο Ιούλιος είναι αρκετά ευνοϊκός για τα ερωτικά σου! Αισθησιακές στιγμές, πάθος, ερωτικές επικοινωνίες, εκδρομές, ταξίδια, ραντεβού, φλερτ και ευχάριστα νέα, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

2ο δεκαήμερο: Ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, νέες σχέσεις, ενδυνάμωση ήδη υπάρχουσας, πάθος, αισθησιασμός και όμορφες εκπλήξεις! Μακριά μόνο, από επικοινωνιακά λάθη και νεύρα!

3ο δεκαήμερο: Στα θετικά του μήνα, είναι η ανανεωμένη σου εμφάνιση, οι ερωτικές επιτυχίες, οι ευκαιρίες για γερές βάσεις και σταθερότητα, οι αισθησιακές και οι ρομαντικές στιγμές! Ωστόσο, ο Ιούλιος κρύβει και πολλούς κινδύνους! Φέρνει τοξικές καταστάσεις, ζήλια, προδοσίες, εξιδανικεύσεις και μεγάλες απογοητεύσεις!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


1ο δεκαήμερο: Όλα σούπερ για τα ερωτικά σου, αυτόν τον μήνα, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές, γκάφες και απαιτητικότητα! Ομορφαίνεις, χορταίνεις κατακτήσεις, εξομολογήσεις και φλερτ, απολαμβάνεις πάθος, αισθησιασμό και ερωτική σταθερότητα!

2ο δεκαήμερο: Έρχεται ερωτική τύχη, εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη!

3ο δεκαήμερο: Αν και αρκετά ρομαντικός ο Ιούλιος, με αρκετές ευκαιρίες για να εκπληρώσεις όνειρα και επιθυμίες, επιφυλάσσει και πολλές δυσκολίες! Έρχονται οριστικές ρήξεις σε έρωτα, δουλειά και οικογένεια! Επιπλέον, πρέπει να αντιμετωπίσεις ερωτική τοξικότητα, καυγάδες λόγω ζήλιας, συνέπειες λόγω λανθασμένων επιλογών στην συντροφική ζωή, παιχνίδια εξουσίας, απογοήτευση από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παλαιό, όπως και προδοσίες!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


1ο δεκαήμερο: Τύχη ερωτική, χαρά από έρωτα παλαιό ή απωθημένο, νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, ερωτικές επιτυχίες κάθε είδους, εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων! Μακριά μόνο, από μυστικά, ψέματα και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες!

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούλιος θα έχει πολλές ευκαιρίες για τους ελεύθερους, είτε για μία νέα σχέση, είτε για να έρθει κοντά με κάποια παλιά αγάπη! Οι δεσμευμένοι, απολαμβάνουν ανανέωση και εκπλήξεις στην σχέση τους! Προσοχή μόνο, στα τέλη του μήνα, διότι προκαλείς ρήξεις καυγάδες και ανατροπές στον έρωτα!

3ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη, ο Ιούλιος υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές, νέες γνωριμίες, χαρά από έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο, επίτευξη στόχων ερωτικών και πολλές ρομαντικές στιγμές! Μακριά ωστόσο από επικίνδυνες ρήξεις και απαγορευμένους έρωτες!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


1ο δεκαήμερο: Αλλαγές, γνωριμίες, ερωτική ανανέωση, εκπλήξεις, αλλά και μία χαρά από έναν ανεκπλήρωτο ή παλαιό έρωτα!

2ο δεκαήμερο: Κεραυνοβόλοι έρωτες, απρόσμενη χαρά και εκπλήξεις στα ερωτικά σου! Μακριά ωστόσο, από έρωτες ανεκπλήρωτους ή παρελθοντικούς! Έρχονται αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

3ο δεκαήμερο: Πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτισμός, ευχάριστες αλλαγές, ανανέωση και εκπλήρωση ερωτικών ονείρων, είναι τα καλά νέα του μήνα. Ωστόσο, δεν θα λείψουν κόντρες ζήλιας, παιχνίδια εξουσίας, εξιδανικεύσεις, προδοσίες, απογοητεύσεις και αρνητικές ανατροπές!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


1ο δεκαήμερο: Ο Ιούλιος υπόσχεται σίγουρα χαρμόσυνες αλλαγές στα ερωτικά σου, φλερτ, νέες γνωριμίες, πάθος, τύχη και χαρούμενες εκπλήξεις! Ωστόσο, η τάση σου για υπερβολές και γκάφες, σε έρωτα, αλλά και καριέρα, θα φέρει αρνητικές συνέπειες!

2ο δεκαήμερο: Μπορεί ο Ιούλιος να έχει μπόλικη δουλειά και κάποια φιλικά προβλήματα, ωστόσο τα ερωτικά σου θα κυλήσουν τέλεια! Νέες γνωριμίες, χαρούμενες στιγμές, έξοδοι και ταξίδια με το άλλο σου μισό, φλερτ, επίτευξη στόχων και σίγουρα, τύχη!

3ο δεκαήμερο: Στα θετικά του μήνα, είναι η ερωτική τύχη, η εκπλήρωση επιθυμιών, οι ερωτικές επικοινωνίες και τα νέα ξεκινήματα! Στα αρνητικά του μήνα, είναι η τοξικότητα, η ζήλια και τα παιχνίδια εξουσίας στην συντροφική ζωή, όπως και οι ρήξεις, όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και σε δουλειά ή οικογένεια!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


1ο δεκαήμερο: Ένας τέλειος μήνας ο Ιούλιος, για τα ερωτικά σου μηνύματα! Φλερτ, γνωριμίες, ραντεβού, ερωτική τύχη, επίτευξη στόχων, καλοπέραση, ταξίδια, εκδρομές! Απόλαυσε το, διότι προς τα τέλη του μήνα, αρχίζει η μπόλικη δουλειά!

2ο δεκαήμερο: Πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα, εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων, χαρούμενες στιγμές, εξομολογήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες! Η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σου! Προσοχή όμως! Στα τέλη του μήνα, θα αντιμετωπίσεις οριστικές ρήξεις, εντάσεις και ανατροπές σε έρωτα, καριέρα, οικογένεια!

3ο δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Ιουλίου, αν αποφύγεις τοξικότητα, επικοινωνιακά λάθη και ζήλιες, θα απολαύσεις εκπλήρωση βαθιάς επιθυμίες, σεξουαλικότητα, φλερτ, ερωτικές συνομιλίες και πολλές τυχερές και τρυφερές στιγμές! Προσοχή μόνο στα τέλη του μήνα, διότι έρχονται ρήξεις σε καριέρα και οικογένεια, αλλά και στον έρωτα!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


1ο δεκαήμερο: Ερωτική τύχη, καλοπέραση, απολαύσεις και σεξουαλικότητα υπόσχεται ο Ιούλιος! Μακριά ωστόσο, από απαιτητικότητα κα ζήλια!

2ο δεκαήμερο: Συντροφικές και σεξουαλικές στιγμές, στην καρδιά του καλοκαιριού! Κεραυνοβόλοι έρωτες και θετική μεταμόρφωση της ερωτικής σου ζωής! Μακριά από επικοινωνιακά λάθη όμως!

3ο δεκαήμερο: Ευκαιρία για μία νέα παθιασμένη σχέση ή για αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας, με καυτές και ρομαντικές στιγμές! Πες όχι ωστόσο, σε έπαρση, απαιτητικότητα, ψευδαισθήσεις, μεγάλες προσδοκίες, ψέματα, ζήλια και λάθος ερωτικές επιλογές!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


1ο δεκαήμερο: Συντροφικότητα, νέα σταθερή σχέση ή μεγάλα βήματα βελτίωσης σχέσης ή γάμου, για εσένα που είσαι δεσμευμένος! Τα τέλη του μήνα, υπόσχεται πάθος, γοητεία και σεξουαλικότητα! Μακριά ωστόσο, από υπερβολές, απληστία και απαιτητικότητα!

2ο δεκαήμερο: Ομορφαίνεις και έχεις άπειρες ευκαιρίες να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή! Κεραυνοβόλοι έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Μακριά από ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, ζήλια και τοξική συμπεριφορά!

3ο δεκαήμερο: Στα θετικά του μήνα, είναι η ανανεωμένη και βελτιωμένη σου εμφάνιση, οι νέες γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον και ο ρομαντισμός στην σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Τα αρνητικά ωστόσο του Ιουλίου, είναι πολύ σοβαρά! Ρήξεις, λάθος ερωτικές επιλογές, ζήλια, τοξικότητα, πληγές που επανέρχονται, ερωτικό παρελθόν που σε απογοητεύει, εκρήξεις, αναποδιές και εντάσεις!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


1ο δεκαήμερο: Ομορφαίνεις και έχεις πολλές κατακτήσεις! Επιπλέον, στην συντροφική ζωή έχεις τύχη και είτε ενδυναμώνεται η σχέση σου με το άλλο σου μισό με ποικίλους τρόπους, είτε κάνεις μία συναρπαστική νέα σχέση!

2ο δεκαήμερο: Στα θετικά του Ιουλίου, είναι η λαμπερή σου εμφάνιση και η ερωτική τύχη, που θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες σου! Στα αρνητικά του μήνα, είναι οι λάθος επιλογές σου, οι ανατροπές και η έλλειψη ψυχραιμίας από μέρους σου! Έρχονται ισχυροί καυγάδες και ρήξεις!

3ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη και έπαρση, ο Ιούλιος αναμένεται συναρπαστικός! Κατακτήσεις, νέες σχέσεις, σιγουριά στην ερωτική σου ζωή, φλερτ, επίτευξη στόχων και ρομαντικές στιγμές, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Προσοχή μόνο στο τέλος του μήνα, διότι αναμένεται μία ισχυρή ρήξη!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


1ο δεκαήμερο: Ναι, ο Ιούλιος μπορεί να σε «τρέξει» με την δουλειά, ωστόσο τα ερωτικά σου είναι τέλεια! Κατακτήσεις, νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, πάθος, επίτευξη ερωτικών στόχων! Μακριά μόνο, από έπαρση!

2ο δεκαήμερο: Τέλειος μήνας ο Ιούλιος για τα ερωτικά σου! Ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση, επανασύνδεση, συγκατοίκηση, επίλυση παλαιών προβλημάτων, εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, φλερτ, κατακτήσεις και γενικά ερωτικές επιτυχίες!

3ο δεκαήμερο: Δύσκολος μήνας ο Ιούλιος. Αβεβαιότητα, θολό τοπίο, εξιδανικεύσεις, μυστικά, ψέματα, απογοητεύσεις, προδοσίες και λάθος ερωτικές επιλογές! Ευτυχώς τα μέσα του μήνα, υπόσχονται πολλές ρομαντικές και τρυφερές στιγμές!



Ανδριάννα Σαρρή
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top