Ευχαρίστησε μια φορά και τον εαυτό σου!

0
Ό,τι και αν επιλέξεις, φρόντισε να σε ικανοποιεί.

Όλοι λίγο, πολύ κατά καιρούς έχουμε βαρεθεί την ζωή μας την ίδια και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, για να νιώσουμε πάλι ζωντανοί βρε παιδί μου. Θαρρείς και μας έχει πιάσει μια απίστευτη αδράνεια και βαρεμάρα για όλα. Γι’ αυτό και εγώ θα σας δώσω υπέροχες ιδέες, να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ξυπνήσει λίγο, λίγο από την διαρκή υπνηλία που έχετε.

Βάλε αθλητικά παπούτσια και πήγαινε στον πιο κοντινό προορισμό που έχει πολύ πράσινο. Μια βόλτα στη φύση θα σε αναζωογονήσει και οι εικόνες της φύσης θα σε χαλαρώσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση. Αν έχεις και σκύλο, ακόμα καλύτερα.

Ζωγράφισε, με μολύβι, με ακρυλικά, με ξυλομπογιές. Βρες μια ωραία εικόνα που σου αρέσει και προσπάθησε να την μεταφέρεις στην ακουαρέλα σου. Δεν έχει σημασία αν το έχεις η όχι, ο ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου μετράει.

Κάνε ένα ζεστό αφρόλουτρο, γέμισε την μπανιέρα σου και βούτα το κορμί σου να απολαύσει την θαλπωρή του ζεστού και αρωματισμένου σου νερού. Extra tip: Βάλε λίγα έλαια στο νερό και το δέρμα σου θα γίνει βελούδινο και μοσχομυριστό.

Δες το αρχείο σου με τις τόσες πολλές αποθηκευμένες φωτογραφίες σου και κάνε μια λίστα με αυτές που θες να εκτυπώσεις. Ευκαιρία να αλλάξεις τις κορνίζες και γιατί όχι να φτιάξεις ένα υπέροχο κολλάζ με ξύλα για τον τοίχο σου.

Ξεκίνα μαθήματα που σε εμπνέουν. Έχεις τόσες πολλές επιλογές μέσα σε τόσους αξιόλογους συλλόγους που οργανώνουν μαθήματα χορού, ζωγραφικής κλπ. Μάθε στην περιοχή σου τι έχει και σκέψου τι σου τραβάει το ενδιαφέρον.

Μαγείρεψε καινούργιες συνταγές για τους αγαπημένους σου και κάνε τους το τραπέζι βάζοντας μουσική, ένα καλό κρασί και με συνοδεία αρωματικά κεριά που θα συμπληρώσουν την ατμόσφαιρα.

Κάνε μια βόλτα στο αγαπημένο σου βιβλιοπωλείο και διάλεξε ένα ωραίο μυθιστόρημα. Μπορεί να σε συντροφεύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε ένα καφέ που θα πας μόνη σου, η ακόμα και στην πιο κοντινή παραλία της περιοχής σου.

Ανανέωσε το λουκ σου. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο και ζήτησε να σου πουν την γνώμη τους για να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα η στο κούρεμα των μαλλιών σου. Μετά την ανανέωση σου, θα αλλάξει όλη σου η Ψυχολογία.

Βάλε ακουστικά, την αγαπημένη σου μουσική και χόρεψε στο σπίτι. Θα γυμναστείς, θα εκτονωθείς και θα το διασκεδάσεις.

Οργάνωσε βραδιά ταινίας με φίλους. Σπιτικό pop corn, μπύρες η αναψυκτικά και μπόλικη διάθεση για χαβαλέ με τη παρέα σου.

Ό,τι και αν επιλέξεις, φρόντισε να σε ικανοποιεί και να σε ευχαριστήσει. Αλλά ακόμα και αν όχι, έχει τόσες πολλές ιδέες που μπορείς να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου.

Demi
loveletters
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top