Τα Ζώδια όταν Βαριούνται

0
Τι βαριέται κάθε ζώδιο και πώς αντιδρά προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση;

Για θυμήσου εκείνες τις στιγμές που νιώθεις ότι ο χρόνος έχει παγώσει, τίποτα δεν προχωρά, όλα έχουν κολλήσει και εσύ βρίσκεσαι σε μία στασιμότητα, που σε κάνει να βαριέσαι;;;;

Να σου θυμίσω όμως και κάποιες άλλες στιγμές, τις στιγμές εκείνες που δεν υπάρχει κάποιο ορατό πρόβλημα στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, όμως αυτά που έχεις δεν σου αρκούν και αρχίζεις να βαριέσαι…

Σημερινό μας θέμα λοιπόν είναι η «βαρεμάρα» για τα 12 Ζώδια και θα πάμε να δούμε τι είναι αυτό που βαριέται κάθε ζώδιο και πώς αντιδρά όταν είναι σε φάση «βαρεμάρας»!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Τί βαριέται: Τους αργούς ρυθμούς, το να τσουλούν οι καταστάσεις στην ζωή του αργά και βασανιστικά και να μην βλέπει εξελίξεις!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Γίνεται έκρυθμος, αντιρρησίας, ξεσπάει στους πάντες και στα πάντα και ρίχνει την ευθύνη σε όλους γύρω του! Παίρνει τα ινία για να αλλάξει την κατάσταση και τις περισσότερες φορές τρώει τα μούτρα του!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Τί βαριέται: Είναι γεγονός ότι ο Ταύρος δεν βαριέται εύκολα και σίγουρα ποτέ δεν θα βαρεθεί την ρουτίνα του, θα βαρεθεί όταν τον βγάλεις από αυτήν και θελήσεις να τον «σπρώξεις» σε κάτι καινούργιο! Επιπλέον ο Ταύρος βαριέται όταν δεν υπάρχει μία σχέση, μία συντροφιά στην ζωή του!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Το ρίχνει στο φαγητό, στις απολαύσεις αλλά και στις υπερβολές… Αν δεις το Ταυράκι να φουσκώνει, να ξέρεις ότι είναι σε φάση ρουτίνας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τί βαριέται: Όταν βρίσκεται με ανθρώπους που δεν μοιράζονται καλή επικοινωνία, όταν δεν έχει κάτι άλλο να πει και να συζητήσει και όταν η ζωή του είναι στάσιμη χωρίς νέα, εξελίξεις ή και αλλαγές παραστάσεων!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Γίνεται καυστικός στον τρόπο έκφρασής του, λέει ξεκάθαρα ότι βαριέται και τις περισσότερες φορές κάνει το «μπαμ» παίρνει βαλίτσα, δραπετεύει από την καθημερινότητα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Τί βαριέται: Βαριέται τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν, αλλά και όσους πηγαίνουν πάντα βάση λογικής! Βαριέται όταν οι συνθήκες τον αναγκάζουν να συμπεριφερθεί και ο ίδιος μόνο βασιζόμενος στα «πρέπει»

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Γκρινιάζει ακατάπαυστα, τον πιάνουν οι ανασφάλειές του, το ρίχνει στο φαΐ ή και κάνει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Τί βαριέται: Βαριέται την μιζέρια, τους ανθρώπους που γκρινιάζουν, τις φορτωμένες υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να περνά καλά, να διασκεδάζει …Βαριέται και όταν δεν είναι ενθουσιασμένος με έναν έρωτα!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία του, φροντίζει να κάνει τα πάντα για να αναστρέψει την κατάσταση!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τί βαριέται: Βαριέται τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις … Κουράζεται και βαριέται όταν τον πνίγεις με συναίσθημα , ή όταν τον αναγκάζεις να μην λειτουργεί με πρόγραμμα!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Προσπαθεί να βάλει μυαλό στους γύρω του, γίνεται επικριτικός και τις περισσότερες φορές το ρίχνει στην δουλειά για να ξεχαστεί



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Τί βαριέται: Βαριέται όταν βρίσκεται σε μοναξιά, όταν δεν έχει έναν άνθρωπο να μοιραστεί όμορφες στιγμές. Βαριέται επίσης όταν έχει αναλάβει αρκετές ευθύνες!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Ρίχνει το φταίξιμο αλλού, αρχίζει το φλερτ, κοιτάζει τον εαυτό του και την καλοπέρασή του ή και αλλάζει γκαρνταρόμπα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Τί βαριέται: Βαριέται όταν βρίσκεται σε οικονομική στασιμότητα ή όταν πρέπει να είναι μεροδούλι μεροφάι στην καθημερινότητά του! Βαριέται όταν η σεξουαλική του ζωή είναι νεκρή!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Κλείνεται στον εαυτό του, περνά ώρες μοναξιάς και φιλοσοφεί εκ νέου τις καταστάσεις!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Τί βαριέται: Βαριέται την ρουτίνα, την καταπίεση, τους «ξερόλες» και όσους πηγαίνουν πάντα βάση λογικής και προγράμματος!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Δραπετεύει, ξεκινά σπουδές, πηγαίνει ένα μακρινό ταξίδι, αλλάζει παραστάσεις!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Τί βαριέται: Την ανωριμότητα, την συναισθηματική πίεση, την στασιμότητα στα επαγγελματικά και την ζωή χωρίς στόχους!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Το ρίχνει στην δουλειά και κοιτάζει πώς θα αλλάξει τα δεδομένα γύρω του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Τί βαριέται: Την μονοτονία, τον καθωσπρεπισμό , την καταπίεση, την σχέση!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Κάνει ανατροπές, αλλάζει επάγγελμα, σχέση,ζωή αρκεί να νιώσει και πάλι ο εαυτός του και ελεύθερος!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τί βαριέται: Βαριέται την τάξη, το πρόγραμμα, την μουρμούρα, τις ευθύνες και … την δουλειά!

Πώς αντιδρά όταν βαριέται; Χάνεται στα μονοπάτια της φαντασίας του, ονειροπολεί, πηγαίνει μία βόλτα στην θάλασσα, ασχολείται με την τέχνη του



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top