Αυτά είναι τα εξυπνότερα ζώδια

0
Ποιοι είναι οι Αϊνστάιν του ζωδιακού κύκλου;

Μήπως αναρωτιέστε ορισμένες φορές για το αν είστε πραγματικά έξυπνοι; Θέλετε να μάθετε μέχρι που φτάνει, η εξυπνάδα σας; Τότε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη λίστα, που βρίσκεται παρακάτω. Απλά διαβάστε το ζώδιό σας και θα λάβετε την απάντηση που ζητάτε. Πριν από αυτό όμως, μάθε ποιος Θεός του Ολύμπου είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Έχει διαισθητική νοημοσύνη, είστε ικανοί να δείτε τις δυνατότητες οποιασδήποτε κατάστασης και δεν φοβάστε να εμπιστευτείτε την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Ταύροι έχουν σωματική και κιναισθητική νοημοσύνη καθώς έχουν την δυνατότητα να συντονίσουν το μυαλό τους με το σώμα τους. Ένας από τους τρόπους που περνάνε τα εμπόδια στην ζωή τους είναι με την μυική τους δύναμη.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Δεδομένου ότι είστε τις επικοινωνίας δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μεγαλύτερος μέρος την νοημοσύνης σας είναι γλωσσικό. Είστε πάντα σε θέση να βρείτε την ακριβή λέξη για να εκφράσετε ότι θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Καρκίνοι κατανοούν τον εαυτό τους και αισθάνονται ακριβώς τι αναζητούν και το αποκτούν.

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Έχει δημιουργική νοημοσύνη και είναι σε θέση να εκτιμήσει και να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση ή πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Έχουν λογική νοημοσύνη και είναι πολύ καλοί στο να βαθμονομούν κάτι, έρχονται με μια υπόθεση και αποδεικνύουν τις σωστές επιλογές και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Οι Ζυγοί έχουν μουσική νοημοσύνη και είναι εξαιρετικοί σε ήχους, γήπεδο, τόνο και ρυθμό και κατανοούν τη γλώσσα της μουσικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός είναι γνωστός ότι έχει αντιληπτική νοημοσύνη και είναι πολύ δύσκολο να τον ξεγελάσεις. Μπορούν να δουν μέσα σας, ανεξάρτητα από το τι κάνεις ή λες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες έχουν μια υπαρξιακή νοημοσύνη . Τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα ερωτήματα γιατί ζούμε και γιατί πεθαίνουμε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Αιγόκεροι έχουν πρακτική νοημοσύνη , αφού είναι τόσο μεγάλοι λύτες προβλημάτων. Μπορούν να εξισορροπήσουν την τραπεζική τους δήλωση, να λύσουν ένα πρόβλημα στο χώρο εργασίας ή να μάθουν πώς να συνταξιοδοτηθούν έως την ηλικία των 40 ετών.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι έχουν πολύ ισχυρή χωρική νοημοσύνη και μπορούν να δημιουργήσουν, να περιστρέψουν και να μεταμορφώσουν οπτικές εικόνες.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθείς έχουν φυσιολογική νοημοσύνη , με μια ισχυρή κατανόηση όλων των ζωντανών πραγμάτων και την ικανότητα ανάγνωσης της φύσης.

athensmagazine

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top