Αυτό είναι το μεγαλύτερό σου ελάττωμα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

0

Το ζώδιό σου μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σου, όπως και για κάθε σου ελάττωμα Όλοι έχουμε την καλή και κακή μας πλευρά και τα άστρα φαίνεται πως παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας. Τα ελαττώματά μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους πλανήτες και αν απλά θες να βεβαιωθείς, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις την ανάγνωση.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η φιλοδοξία είναι το όπλο σου αλλά πολλές φορές το παρακάνεις με αποτέλεσμα να γίνεσαι εγωιστής. Πολλές φορές μάλιστα για να πετύχεις αυτό που θες, φτάνεις στην αλαζονεία και κάνεις τα πάντα για να γίνεις το κέντρο της προσοχής.

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια αλλά διακρίνεται για το πείσμα και τις ανυποχώρητες θέσεις του. Έτσι αν ανήκεις στο ζώδιο, γίνεσαι εύκολα πεισματάρης και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις εύκολα τα λάθη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Σαν Δίδυμος, διακρίνεσαι για το επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά μπορείς πολύ εύκολα εξαιτίας αυτού, να φτάσεις στο σημείο να χειρίζεσαι τους γύρω σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ένα από τα δυνατά σου χαρτιά είναι η συναισθηματική σου ευφυία και η ευαισθησία σου. Ωστόσο, αν οι άλλοι δεν συμμεριστούν τις απόψεις σου, μπορείς εύκολα να προβείς σε κακεντρεχή σχόλια.


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Είσαι από τα πιο υπερήφανα και γενναιόδωρα άτομα του ζωδιακού. Όταν όμως κάποιος υπερβεί τα όρια που του θέτεις, γεμίζεις με αλαζονική διάθεση και δεν μπορείς με τίποτα να δεχτείς ότι δεν ανήκεις πια στον θρόνο που φτιάχτηκε για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Διακρίνεσαι για την προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Ασκείς έντονα κριτική αλλά το βασικότερο ελάττωμά σου είναι ότι δεν θες να ακούς από κανέναν να σε κριτικάρει το ίδιο.


ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Αγαπάς την ισορροπία στη ζωή αλλά φέρνεις πάντα τα πράγματα εκεί που θες εσύ. Και αυτό είναι σίγουρα από τα πιο αρνητικά σου χαρακτηριστικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Παθιάζεσαι με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου αλλά το κυριότερο αρνητικό σου είναι ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους άλλους. Ακόμη και όταν βρίσκεσαι κοντά σε αυτό, πάντα κάτι σε κρατάει μακριά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Διακρίνεσαι για τον αυθορμητισμό και το ελεύθερο σου πνεύμα αλλά φημίζεσαι παράλληλα για την τοξικότητά σου και αυτό μπορούν εύκολα να το καταλάβουν όλοι οι άλλοι γύρω σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Φημίζεσαι για την οργανωτικότητά σου αλλά βάζεις την καριέρα πάντα ως προτεραιότητα και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές απομακρύνει τα αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Θα λέγαμε ότι το κυριότερο σου ελάττωμα είναι ότι παραβιάζεις τα όρια των άλλων και ότι πολλές φορές επικεντρώνεσαι τόσο στον εαυτό σου και στις δικές σου ανάγκες που γίνεται ενοχλητικό.


ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Πέφτεις με τα μούτρα σε οτιδήποτε τραβάει το ενδιαφέρον σου αλλά πολύ γρήγορα απογοητεύεσαι και στρέφεις αλλού την προσοχή σου κυρίως σε συναισθημαιτκό επίπεδο,


jenny

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top