Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιουλίου 2022

0
μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιούλιος 2022!

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας για «γερά νεύρα» έχει τις προκλήσεις του, τα νεύρα του και τις εντάσεις του … Δεν παύει όμως να είναι καλοκαιράκι και να μπορούμε να δραπετεύουμε από τα δύσκολα, αλλάζοντας παραστάσεις και γεμίζοντας μπαταρίες! Εμείς σε ενημερώνουμε αστρολογικά μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο 7ος μήνας της χρονιάς.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να μας προτρέπει για διασκέδαση, απόλαυση, έρωτα και υπερβολή! Οι θετικές της γωνίες με τον Δία και την Αφροδίτη επιφυλάσσουν μία ανάλαφρη και χαρούμενη μηνιαία έναρξη! Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022: Τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν με το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα! Προσοχή στις υποχθόνιες, παρασκηνιακές, ή και σκληρές συμπεριφορές οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022: Το τοπίο γύρω μας συνεχίζει να είναι έκρυθμο αλλά και θολό, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με ψέματα. Επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022: Με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σε μία τάξη τη ζωή μας, οργανώνοντας με λεπτομέρεια τις εργασίες μας, τα καθήκοντά μας , περιορίζοντας ωστόσο το άγχος που μπορεί να μας ωθήσει σε νευρικότητα. Ευνοούνται σήμερα Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς 1ου και 2ου δεκαημέρου!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022: Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης κάνει σήμερα την είσοδό του στον γήινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Ταύρο! Από αυτή την θέση αδυνατούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κινηθούμε δυναμικά ενώ οι φλέγοντες εξελίξεις στην οικονομία θα κάνουν αίσθηση! Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022: Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα, μπορούμε να κλείσουμε σήμερα ερωτικές πληγές του παρελθόντος αλλά και να εργαστούμε συνειδητά για την τόνωση της αυτοπεποίθησής μας. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022: Η Σελήνης σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού, μας ωθεί να δώσουμε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, λειτουργώντας δίκαια και εξισορροπητικά κατανοώντας ότι η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση! Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022: Πληγές του παρελθόντος αναδύονται σήμερα και κάνουν πιο αδύναμους τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, όπου καλούνται να θεραπεύσουν καταστάσεις του χτες, με το τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022: Το τετράγωνο Ερμή – Δία σήμερα, μας ωθεί στην υπερβολή … Τα λόγια μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα παρορμητικά και συναισθηματικά και να ρίξουν «βολές» που πονάνε! Προσοχή λοιπόν στις επικοινωνίες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022: Μέρα κατάλληλη για όμορφες αλλαγές και ανανέωση! Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, μας προτρέπει να κάνουμε όμορφες ανακατατάξεις στην ζωή μας και στην καθημερινότητα μας όμως δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού! Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022: Η Δευτέρα ξεκινά με την Σελήνη από τον Τοξότη και την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα, απολαμβάνοντας καλοκαιρινές περιπέτειες και ακολουθώντας περισσότερο την τόλμη. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι!

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022: Η μέρα μας ξεκινά με συγχύσεις, διλήμματα, αλλά και με κούραση ενώ το φεγγάρι γεμίζει για την αυριανή Πανσέληνο που εντείνει την παρορμητικότητα και την αντίδραση! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου βιώνουν μία τεταμένη ημέρα!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022: Η πανσέληνος του Ιουλίου κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνοντας την σκληρότητα, την απολυτότητα και την παρορμητικότητα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022: Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προκαλεί διαψεύσεις και απάτες οικονομικές και συναισθηματικές! Δεν παύει όμως να υπάρχει διάθεση για ενασχόληση με την τέχνη ή και να βλέπουμε κάποιες καταστάσεις πιο ρομαντικά. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου !

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022: Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, εντείνει την κοινωνική διάθεση, αλλά και την κόντρα / αντίδραση σε κάθε τι που μας καταπιέζει! Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) έχουν μία εκρηκτική και έντονη ημέρα!

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022: Για σήμερα Σάββατο με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Καρκίνο, υπάρχει έντονη η ανάγκη να επισκεφτούμε την γενέτειρά μας, ή και να δούμε πρόσωπα αγαπημένα και να περάσουμε ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια! Επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022: Αυτή την Κυριακή με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα έχουμε την ευκαιρία να δραπετεύσουμε από την ζοφερή πραγματικότητα και να κάνουμε όνειρα, σχέδια, να είμαστε εκφραστικοί, να πούμε όσα αισθανόμαστε, αλλά και να έλξουμε με τους καλούς μας τρόπους αυτόν που ποθούμε . Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022: Η εβδομάδα μας ξεκινά με έμπνευση, δημιουργικότητα, πλούσια φαντασία και προπάντων ενσυναίσθηση! Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μας βοηθά σήμερα να γλυκάνουμε ως άνθρωποι! Επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022: Ο Ερμής στο Λέοντα από σήμερα και οι επικοινωνίες μας παίρνουν χαρακτήρα θεατρικό, γεμάτο υπερβολή αλλά και χιούμορ … Ιδανική περίοδος για κατάστρωση διακοπών ιδιαίτερα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022: Με την σημερινή αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα οι χειριστικές τάσεις εκμετάλλευσης, αλλά και οι ζήλειες, έχουν την τιμητική τους! Απομακρύνσου από τοξικές σχέσεις και ανθρώπους που έχουν δόλιους σκοπούς. Η επιρροή είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022: Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μας προτρέπει σήμερα να αφεθούμε στις απολαύσεις της ζωής, απολαμβάνοντας με άνεση όσα μας ηρεμούν και μας γαληνεύουν! Ζητήματα που αφορούν το χρήμα και τον έρωτα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων! Τυχεροί της ημέρας Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022: Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και ξεκινά επίσημα η γενέθλια περίοδος των Λιονταριών, αλλά και η πιο καυτή, ανέμελη και διασκεδαστική περίοδος του καλοκαιριού! Ενέργεια και Ζωτικότητα θα έχουν το επόμενο διάστημα Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022: Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Δία, γεμίζει την ημέρα μας με αισιοδοξία αλλά και με χαρούμενα μηνύματα, προτάσεις, ειδήσεις, ευκαιρίες που σκορπίζουν χαμόγελα! Οι Ευνοημένοι είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022: Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μας προτρέπει για επικοινωνία αλλά και για φλερτ! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου έχετε μία τυχερή εξέλιξη που σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει ροπή προς τις απολαύσεις και τις σπατάλες. Δείξτε αυτοσυγκράτηση στην υπερβολή και στην πλεονεξία, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε ζώδιο παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022: Μέρα οξυθυμίας, νεύρων και καβγάδων είναι η σημερινή με το τετράγωνο Ερμή – Άρη! Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να αποφύγουμε την παρορμητικότητα στις συζητήσεις αλλά και την ροπή προς ατυχήματα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022: Ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Χείρωνα από τον Κριό και μας βοηθούν να ξεδιαλύνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και να καταφέρουμε να νιώσουμε καλύτερα ψυχολογικά! Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022: Σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη Ιουλίου, από το ζώδιο του Λέοντα, με την θετική συμμετοχή του Δία! Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, είναι σκόπιμο όμως να είμαστε πιο προσεχτικοί στις μετακινήσεις μας, αλλά και στην εκρηκτικότητα που θα μας διακρίνει. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου!

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022: Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα, σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη, εντείνει την εκρηκτικότητα, την υπερβολή, την βιασύνη αλλά και τον εγωισμό! Συγκρατήσου αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022: Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στον Λέοντα και σχηματίζει αντίθεση με τον κρόνο, δημιουργώντας το αίσθημα της απογοήτευσης, του κενού, της πικρίας ή και της μοναξιάς στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου! Είναι η ιδανική περίοδος για να θέσετε όρια!

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022: Με την σημερινή αντίθεση Έρμη – Κρόνου, υπάρχει η τάση για απομόνωση, μοναχικότητα ενώ κάποιες ειδήσεις θα προκαλέσουν απογοήτευση. Πολλοί παίρνουν σκληρές αποφάσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Αθηνά Βαγενά
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top