Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιουνίου 2022

0
Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιούνιος 2022!

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και θα τον γευτούμε μέχρι την τελευταία του σταγόνα, γιατί προμηνύεται αρκετά πιο ευνοϊκός, συγκριτικά με τους μήνες που πέρασαν … Είναι μία ευκαιρία να καλωσορίσουμε μία νέα εποχή στην ζωή μας και να κάνουμε αλλαγές! Για αυτό το λόγο σας έχουμε προετοιμάσει το αστρολογικό Ημερολόγιο Ιουνίου 2022, για να ξέρετε μέρα προς μέρα, όλα όσα επιφυλάσσει ο έκτος μήνας της χρονιάς.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022

Καλό Μήνα με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη, προσφέροντας έναν τρυφερό, αγαπησιάρικο ρυθμό στην πρώτη μέρα του Ιουνίου, που ξεκινά με ξεκάθαρη εύνοια σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022

Μέρα κατάλληλη για να ασχοληθούμε περισσότερο με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάμε, οργανώνοντας όμορφες εκπλήξεις που θα φέρουν τόνωση και ζεστασιά στις σχέσεις μας. Οι Ευνοημένοι της ημέρας οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022

Επιτέλους ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου! Σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί το επικοινωνιακό αλαλούμ και θα μπορούμε πιο εύκολα να προχωρήσουμε σε επικοινωνίες, επαφές, συμφωνητικά που είχαν παγώσει!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022

Ο Κρόνος ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, έτσι λοιπόν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου σταδιακά χαλαρώνουν και μπορούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα μαθήματα που τους δόθηκαν από το Μάρτιο και έπειτα!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022

Μέρα με διακυμάνσεις αλλά με την διάθεση για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά… Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες ωστόσο για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου όπου μέσα στην ημέρα θα έχετε και δυνατά ξαφνιάσματα

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Με το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Χείρωνα μπορούμε να νιώσουμε την ίαση από καταστάσεις οι οποίες είχαν εξουθενώσει τα ψυχικά ή και σωματικά μας αποθέματα. Ιδανική ημέρα για καθαρισμό σκέψης από δύσκολα μοτίβα. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022

Το άγχος και η νευρικότητα δεν λείπουν από την ημέρα μας, όμως με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Ταύρο, μας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε όμορφες και πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022

Μην αφήσεις τα διλήμματα, τα μπερδέματα και το στρες να σταθούν εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις σήμερα. Αξιοποίησε τα ψυχικά σου αποθέματα που είναι πολλά. Ευνοείσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022

Η Σελήνη από το Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον της ημέρας στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Στην προσπάθειά μας να μην αδικήσουμε κανέναν, γεμίζουμε με νευρικότητα. Προσοχή στα καβγαδάκια οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022

Με το Σημερινό Τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, έχουμε την ευκαιρία σημαντικών αποφάσεων, λύσεων ενώ η μνήμη και η επικέντρωση στην λεπτομέρεια θα μας βοηθήσουν να λύσουμε δύσκολα προβλήματα. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού σκοτεινιάζει για λίγο την διάθεσή μας, ενώ διεισδύουν οι καχυποψίες, οι ανασφάλειες και οι φοβίες που μας κάνουν να αντιδράμε κάπως σκληρά! Πιο ευνοική η μέρα για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022

Η Αφροδίτη σήμερα συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές στον έρωτα και στα οικονομικά! Η ασφάλεια και η σταθερότητα διακυβεύονται! Προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022

Ο Ερμής σήμερα περνά στο ζώδιο των Διδύμων προσφέροντας απλόχερα την άνεση για επικοινωνία, μετακινήσεις, κοινωνικοποίηση! Οι ευνοημένοι είναι ξεκάθαρα οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουνίου, στο ζώδιο του Τοξότη με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα. Προσοχή στον φανατισμό, τα ψέματα και τις εξαπατήσεις οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022

Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στρέφει το ενδιαφέρον μας σήμερα στην αποκατάσταση αλλά και στην θεραπεία καταστάσεων που μας έχουν πληγώσει! Σημαντική ημέρα για να νιώσουμε την ίαση και την ενδυνάμωση! Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022

Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ...Σημαντικό είναι να αποφύγουμε τις πλάνες και να ακολουθήσουμε τον δρόμο της οργάνωσης και της συγκρότησης αν θέλουμε να δούμε σταθερότητα στην ζωή μας!

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022

Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου η μέρα χαρακτηρίζεται από κοινωνική διάθεση ενώ τα μηνύματα, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις έχουν να προσφέρουν χαρά και μία νέα προοπτική! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022

Με το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο υπάρχουν απογοητεύσεις για τα αισθηματικά και τα οικονομικά! Πολλοί κάνουμε αυτή την ημέρα αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θα θέλαμε. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 19 Ιούνιος 2022

Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και η ενσυναίσθηση μπορούν να βγάλουν από τον «πάγο» σχέσεις που πέρασαν δοκιμασίες το τελευταίο 2μέρο! Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022

Μην αφήσεις καμία ευκαιρία αναξιοποίητη σήμερα. Με το εξάγωνο Ερμή – Δία υπάρχουν χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις και γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν! Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022

Μέρα Θερινού Ηλιοστασίου και το Καλοκαίρι ξεκινά επίσημα … Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και υπάρχει έντονη η επιθυμία για πάθος και ερωτική απόλαυση! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022

Μέρα αγωνιστική με γεγονότα αλλά και εκρήξεις θυμού αφού η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη στον Κριό! Προσοχή στη νευρικότητα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2022

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζοντας την περίοδο του καλοκαιριού με φλερτ και επινόηση για ζητήματα οικονομικά! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες!

Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2022

Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να μας ωθεί να αφεθούμε στις αισθήσεις μας και να απολαύσουμε ότι μας δίνει χαρά , ενώ η Αφροδίτη από τους Διδύμους μας προτρέπει για φλερτ και δικτύωση! Μέρα ιδανική για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!

Σάββατο, 25 Ιούνιος 2022

Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να "συγκρούεται" με τον Κρόνο η μέρα έχει τις παγίδες της συναισθηματικής απογοήτευσης, ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες,Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου που θα έχουν πιο βαριά διάθεση σήμερα!

Κυριακή, 26 Ιούνιος 2022

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων, μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μας προτρέπουν να απολαύσουμε το φλερτ, τις ερωτικές γνωριμίες, την διασκέδαση, την ανεμελιά και την κοινωνικότητα. Ιδανική μέρα για να βρεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου! Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου

Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022

Με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους, με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, η μέρα είναι ιδανική να καθαρίσει το μυαλό μας από σκέψεις που έφθειραν την ψυχολογία μας. Ευχάριστα νέα για τον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι μέσα στις όμορφες τάσεις της ημέρας. Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου

Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει σήμερα την όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και μας δίνει την δυναμική να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας με σταθερότητα! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2022

Για σήμερα Τετάρτη έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης Ιουνίου η οποία και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα μπαίνουν στον κυκλώνα εξελίξεων, προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022

Τελευταία ημέρα του Ιουνίου και αναμένεται εκρηκτική, αφού η Σελήνη κοντράρεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε αυτό που πολύ αγαπάτε και εκδηλώνεται έντονη νευρικότητα. Προσοχή στους καβγάδες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top