Ζώδια και Καυγάς!

0
Πως αντιδρά κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια ενός καυγά;

Κάθε ζώδιο έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης ενός καυγά!

Η προκλητικότητα, η αντιπαράθεση και η κόντρα, σε τι σημείο σε φέρνει;

Διάβασε παρακάτω το Ζώδιο σου!

Πας στοίχημα ότι θα αντικρίσεις, έναν… «καθρέφτη»;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Όταν ξεσπά καυγάς, απαιτείς γρήγορο ξεκαθάρισμα, άμεση εξήγηση και εσπευσμένη επίλυση του προβλήματος! Για εσένα, δεν υπάρχει το «Ας πάρουμε λίγο χρόνο να ηρεμήσουμε»! Βέβαια, πολλές φορές, τα υπερβολικά σου νεύρα, ίσως να σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου, ακόμα κι αν αρχικά ήταν εξολοκλήρου με το μέρος σου!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Σε μία διαφωνία, ελπίζεις ότι όλα θα λυθούν από μόνα τους, αρκεί να κάνουν και οι δυο πλευρές υπομονή! Ωστόσο, αν επιμένουν να σου επιτίθενται παράλογα, έχεις ξαφνικά και άσχημα ξεσπάσματα! Το χειρότερο ωστόσο είναι, πως αν νευριάσεις, δύσκολα το ξεπερνάς και σου παίρνει πάρα πολύ χρόνο για να ηρεμήσεις!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Σου αρέσει να διαφωνείς με κάποιον και να γίνεται μία υγιής ανταλλαγή απόψεων! Ωστόσο, όταν η διαφωνία, γίνεται καυγάς, ανυπομονείς να δραπετεύσεις. Συχνά, έχεις την αντίδραση της φυγής και φεύγεις από τον χώρο που βρίσκεσαι! Άλλες φορές, χρησιμοποιείς την οξυδέρκεια σου, ώστε να πείσεις τους άλλους, πως έχεις δίκιο, ακόμα κι αν δεν έχεις!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ενώ οι τσακωμοί σε πληγώνουν, πολύ συχνά είσαι εσύ αυτός που τους ξεκινάς! Η κυκλοθυμία σου, η γκρίνια και η μουρμούρα, συχνά φέρνουν τους άλλους στα όρια τους και ξεσπά καυγάς! Κατά την διάρκεια του καυγά, έχεις άσχημα ξεσπάσματα, συχνά κλαις, προσπαθείς να βαρύνεις τον άλλο με ενοχές και επαναφέρεις και προβλήματα από το παρελθόν!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο εγωισμός σου και η έπαρση, είναι τα χαρακτηριστικά που προκαλούν τους περισσότερους καυγάδες. Απαιτείς την προσοχή των άλλων, παρεξηγείσαι εύκολα και μάλιστα μετά τον τσακωμό, θες και παρακαλετό! Είσαι αρκετά δραματικός, όταν φιλονικείς και υπερβολικός στις αντιδράσεις σου!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Μπορείς εύκολα να εκνευρίσεις κάποιον, κυρίως λόγω της τάσης σου για επικριτική και εμμονής σου με την λεπτομέρεια. Ωστόσο, όταν διαπιστώσεις πως ανάβουν τα αίματα, φροντίζεις εγκαίρως να ηρεμήσεις τα πνεύματα! Αποφεύγεις λοιπόν τους τσακωμούς, αλλά από την άλλη, συχνά τους προκαλείς, έστω και άθελα σου!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Σιχαίνεσαι τις συγκρούσεις και ορισμένες φορές, ακόμα κι αν έχεις απόλυτο δίκιο, προσπαθείς να αποφύγεις τον καυγά! Ωστόσο, αν έτσι κι αλλιώς, μπλέξεις σε τσακωμό, μπορεί να μην φημίζεσαι για τα νεύρα σου, αλλά η κοφτερή σου γλώσσα, μπορεί να πονέσει τον άλλο ή ακόμα και να τον κάνει να ξεφύγει από τα όρια του!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ξέρεις πως να κινήσεις τα νήματα και πως να έχεις εσύ τον έλεγχο, ακόμα και στους καυγάδες. Σίγουρα έχεις αρκετά νεύρα και αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα, να «πετάς» πολλές φορές κακίες σαν μαχαιριές, αλλά και απειλές, ενώ τσακώνεσαι. Το χειρότερο είναι μετά την λήξη της φιλονικίας, γιατί όχι μόνο δεν ηρεμείς, αλλά αποζητάς και επιπλέον τιμωρία του αντιπάλου!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Δεν συγκρατείς νεύρα και ξεσπάσματα, αλλά και γιατί να το κάνεις; Αφού όσο κι αν είναι έντονος ο καυγάς, κάποια στιγμή θα λυθεί και θα περάσει! Ζεις τα πάντα στην υπερβολή, ακόμα και τους τσακωμούς και έχεις την αισιοδοξία, όπως και την τύχη και όλα είναι παροδικά! Το πρόβλημα είναι, πως είσαι τόσο υπερβολικός στις αντιδράσεις σου, που οι άλλοι δεν μπορούν εύκολα να στο συγχωρέσουν!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Δεν σου αρέσει να συμμετέχεις σε διαφωνίες, όσο κι αν χαρακτηρίζεσαι από εγωκεντρισμό και ανταγωνιστικότητα, όταν θυμώνεις με κάποιον! Δεν υψώνεις εύκολα την φωνή σου, αλλά σίγουρα πετάς σκληρές κουβέντες, ειρωνεύεσαι και δεν λυγίζεις ούτε στις συγχύσεις του άλλου, ούτε ακόμα στα δάκρυα του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Φαίνεσαι ο πιο ψύχραιμος κατά την διάρκεια μίας διαφωνίας, αλλά αν σε φτάσουν στα όρια σου, ξεσπάς απότομα και σοκάρεις τους άλλους! Αρέσκεσαι στο να πηγαίνεις κόντρα στους άλλους, διαφωνείς για να διαφωνείς και σου αρέσει να εκπλήσσεις τους άλλους ακόμα και αρνητικά! Αν δεν είχες αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν θα καυγάδιζες σχεδόν ποτέ!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Φαινομενικά, είσαι ένα άτομο ευαίσθητο, πράο, που δεν θέλει να τραβάει τα βλέμματα επάνω σου! Ωστόσο, όταν πληγωθείς, ενδεχομένως να έχεις άσχημα ξεσπάσματα! Βιώνεις οδυνηρά έναν καυγά, αλλά δεν τον σταματάς εύκολα. Παράλληλα, η τάση σου για καταχρήσεις, μπορεί να κάνει τα ξεσπάσματα σου ακόμα χειρότερα! Το καλό είναι, πως μετά την λήξη της φιλονικίας, συγχωράς τους πάντες και τα πάντα!



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top