Πώς ερωτεύονται τα ζώδια;

0
Mπαμ και κάτω ή με κατάλληλες προϋποθέσεις;

Ο έρωτας είναι από τα πιο απροσδόκητα συναισθήματα που μπορεί ποτέ κανείς να νιώσει. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Μερικοί συναντούν τις αδελφές ψυχές τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι χρειάζονται μια αιωνιότητα για να δεθούν μαζί τους. Η επιστήμη έχει διάφορα στοιχεία ως προς το τι συμβαίνει στο μυαλό ενός ατόμου όταν ερωτεύεται. Τα ζώδιά μας από την άλλη, μπορούν επίσης να μας δώσουν κάποιες ενδείξεις για το πόσο γρήγορα ή όχι μπορούμε να ερωτευτούμε. Οι κυβερνώντες πλανήτες και τα ζώδια μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν την προσωπικότητά μας και να μάς δώσουν μια γεύση για το πόσο εύκολος στόχος μπορεί να γίνει κανείς για τα βέλη του Έρωτα.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί έχουν αυτό το εγγενές χαρακτηριστικό να παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους και είναι γεννημένοι ηγέτες. Η αποφασιστική φύση τους μπορεί να τους κάνει αρκετά ξεροκέφαλους κατά καιρούς και μόλις αποφασίσουν για κάτι, συμπεριλαμβανομένου του έρωτα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη τους. Αυτή η ξεροκέφαλη φύση του Κριού τους κάνει να ερωτεύονται γρήγορα, μόλις κάποιος τραβήξει την προσοχή τους και το ίδιο χαρακτηριστικό είναι πιθανό να κάνει και την άλλη πλευρά να ερωτευτεί.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Σταθεροί, έμπιστοι και επίμονοι, οι Ταύροι δεν ερωτεύονται ούτε πολύ εύκολα, ούτε πολύ γρήγορα. Μπορούν να είναι πολύ πρακτικοί και ακόμα και τα ζητήματα της καρδιάς, ελέγχονται πάντα και από το κεφάλι. Μην περιμένεις ποτέ από έναν Ταύρο να ερωτευτεί στο πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού. Θα χρειαστεί χρόνος για να αναλύσει εάν είναι σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, όταν βρίσκεται σε μια σχέση. Όπως όλα στη ζωή, η ειλικρίνεια ενός Ταύρου στον έρωτα είναι ασύγκριτη και θα ερωτευόταν μόνο αν το άλλο άτομο ανταποδώσει με την ίδια ειλικρίνεια και αγάπη.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί ως κοινωνικά πλάσματα και σύμφωνα με τους ειδικούς, έλκονται από άτομα που διεγείρουν τη νοημοσύνη τους. Ερωτεύονται μόνο όταν διεγείρονται πνευματικά. Επίσης, τείνουν να βαριούνται εύκολα. Μπορούν να ερωτευτούν γρήγορα μόνο όταν συναντήσουν κάποιον που μπορεί να ταιριάζει με τη νοημοσύνη τους. Ωστόσο, το να κρατάς έναν Δίδυμο ερωτευμένο είναι αρκετά δύσκολο έργο. Αν βαρεθούν ή σταματήσουν να τονώνονται πνευματικά, μπορούν να ξε- ερωτευτούν, τόσο γρήγορα όσο ερωτεύτηκαν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί άνθρωποι. Ο έρωτας είναι γι ‘αυτούς κάτι ιερό. Ερωτεύονται με σκοπό να το κάνουν να κρατήσει για πάντα. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ερωτευτούν πολύ γρήγορα, αν βρουν ότι το άλλο άτομο είναι συναισθηματικά ενεργό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, να είναι σε μία σχέση.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η υπομονή δεν είναι η ισχυρότερη αρετή ενός Λέοντα, που είναι γνωστός για τη λήψη γρήγορων αποφάσεων. Η απόφαση να είναι ερωτευμένος δεν αποτελεί εξαίρεση. Κυβερνούμενοι από τον Ήλιο, οι Λέοντες απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Γίνεται μάλλον εύκολο για αυτούς να ερωτευτούν ένα άτομο που τους δίνει αυτό που θέλουν: Aμέριστη προσοχή. Συχνά ερωτεύονται πολύ γρήγορα, γεγονός που καθιστά πολύ συνηθισμένο για έναν Λέοντα να ερωτεύεται το λάθος άτομο. Ωστόσο, από τη στιγμή που είναι ερωτευμένοι, είναι απόλυτα ​πιστοί. Μέχρι να βρουν κάποιον σοβαρό λόγο για να σταματήσουν να είναι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Οι Παρθένοι είναι γεννημένοι τελειομανείς και έχουν πολύ ισχυρή ηθική. Δεν είναι κάποιος που θα μπορούσες να πιέσεις να ερωτευτεί. Παίρνουν το χρόνο τους και η διαδικασία του να ερωτευτούν, έρχεται σε στάδια. Πρέπει να είναι σίγουροι ότι το άτομο που τους ελκύει μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις, αξίες και ηθική, με τους ίδιους. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή τους, θα ήθελαν και η ερωτική τους ζωή να είναι τέλεια. Και για να γίνει τέλεια, όχι μόνο δουλεύουν πολύ σκληρά, αλλά μπορεί να περιμένουν μέχρι το κατάλληλο άτομο να χωρέσει στη ζωή τους. Μην εκπλαγείς, λοιπόν, αν βρεις έναν Παρθένο να περιμένει αιώνες για να ερωτευτεί ή να παντρευτεί.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


O Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Δεν είναι περίεργο που οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, είναι ρομαντικοί και ήδη ερωτευμένοι με την ιδέα να ερωτευτούν ακόμη και πριν λαβωθούν από έρωτα. Αγαπούν την αρμονία και αναζητούν την ισορροπία σε όλα. Είναι γοητευτικοί ωστόσο δεν ερωτεύονται εύκολα. Ερωτεύονται μόνο όταν πεισθούν ότι το άλλο άτομο είναι το κατάλληλο άτομο για αυτούς. Έτσι, δεν είναι εύκολο να πούμε ούτε ότι ένας Ζυγός ερωτεύεται πολύ γρήγορα αλλά ούτε κι ότι θέλει το χρόνο του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την αισθησιακή και παθιασμένη φύση τους. Ερωτεύονται κυρίως άτομα που μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά. Ένας Σκορπιός χρειάζεται πολύ χρόνο για να ερωτευτεί γιατί συνήθως έλκεται ερωτικά από ανθρώπους, μόνο αφού χτίσει αρκετή εμπιστοσύνη. Ωστόσο, έχουν έναν αέρα μυστηρίου γύρω τους και το ραντεβού με έναν Σκορπιό μπορεί να μοιάζει με περιπέτεια. Μπορεί να δώσου την εντύπωση ότι είναι ερωτευμένοι, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Γενικά δεν ερωτεύονται εύκολα και γρήγορα. Αλλά όταν ερωτευτούν το ζουν στο φουλ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες δεν χρειάζονται ένα άτομο για να ερωτευτούν, επειδή αγαπούν τη ζωή και τον ενθουσιασμό. Οι Τοξότες μπορούν να περιμένουν πολύ καιρό για να βρουν έναν σύντροφο ζωής. Η περιπέτεια έρχεται πρώτη στη ζωή τους και τους αρέσει να ταξιδεύουν και να εξερευνούν νέα πράγματα. Και αν τα έχουν όλα αυτά μπορούν να είναι αρκετά καλά και μόνοι τους. Έτσι, για να χτυπηθεί ένας Τοξότης από τα βέλη του Έρωτα, το κατάλληλο άτομο πρέπει να βρίσκεται εκεί για αυτόν την κατάλληλη στιγμή. Επίσης, εκτιμούν την ελευθερία τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν πιστέψουν ότι μια σχέση περιορίζει αυτή την αίσθηση ελευθερίας, προτιμούν να τη διαλύσουν παρά να είναι τη διατηρήσουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Οι Αιγόκεροι είναι οι σκοτεινοί εργάτες του ζωδιακού κύκλου που υπερηφανεύονται για τη σκληρή δουλειά τους και είναι πολύ σοβαροί με τις ευθύνες τους. Αγαπούν τους ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτούς και παίρνουν πρωτοβουλίες. Και αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν συνήθως τους νεαρούς Αιγόκερους να αισθάνονται έλξη για έναν πολύ μεγαλύτερο άνδρα ή γυναίκα. Οι Αιγόκεροι λατρεύουν να σκαρφαλώνουν στην κορυφή για να πετύχουν τους στόχους τους και το να ερωτεύονται, δεν είναι διαφορετικό. Χρειάζονται πολύ χρόνο για να πειστούν ότι ο έρωτας που νιώθουν, αξίζει τον κόπο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ακριβώς όπως οι Τοξότες, οι Υδροχόοι δεν βασίζονται στον έρωτα προκειμένου να νιώσουν ολοκληρωμένοι. Είναι κοινωνικά όντα και λατρεύουν να συναντούν ανθρώπους. Για αυτούς η φιλία και η δικτύωση έχουν μεγαλύτερη σημασία από το να περνούν χρόνο μόνο με ένα άτομο αποκλειστικά. Έτσι, ένας Υδροχόος χρειάζεται πολύ χρόνο για να ερωτευτεί και το κάνει μόνο όταν αισθάνεται ότι το άλλο άτομο μοιράζεται τις ίδιες πεποίθησεις και αξίες μαζί του.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι γεννημένοι ονειροπόλοι και είναι ερωτευμένοι με την ιδέα να ερωτευτούν. Μπορεί να έχουν παίξει και να έχουν ξαναπαίξει αμέτρητες ρομαντικές σκηνές στο κεφάλι τους, πολύ πριν συμβούν τέτοια πράγματα στη ζωή τους. Κυβερνούμενοι από τον Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης των ονείρων, της φαντασίας και της εξαπάτησης, οι Ιχθύες συχνά πληγώνονται επειδή ακριβώς έχουν την τάση να ερωτεύονται και πολύ γρήγορα και πολύ έντονα.



ladylike

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top