Προφίλ των ζωδίων

0
Μάθε τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους.

Το κάθε ζώδιο έχει την δική του προσωπικότητα και το δικό του προφίλ



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ως πρωτοπόρος του ζωδιακού, ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Και φυσικά απλός και ξάστερος απέναντι στη ζωή. Ο Κριός, κυβερνάται από τον Άρη και οι εκπρόσωποί του είναι ευθείς, άμεσοι ενώ βαριούνται τις περιπλοκές και τις λεπτομέρειες. Βασικό αίτημα του Κριού είναι να προχωράει μπροστά αποφασιστικά. Η μεγαλύτερη πρόκλησή του είναι να μάθει να είναι υπομονετικός και να τιθασεύσει τον εγωισμό του. Το πάθος του και ο ενθουσιασμός του είναι ανεξάντλητα. Γεννάει καινούριες ιδέες με ένα πρακτικό μυαλό που εξυπηρετεί μόνιμα τους στόχους του αλλά βαριέται με την ίδια ευκολία που συναρπάζεται. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την αυτοέκφραση όσο και την διαρκή σωματική κίνηση, ευθέως ανάλογη της συναισθηματικής φλογερότητάς του. Χάρη στην ενεργητικότητά του και το στοιχείο της Φωτιάς στη φύση του, ο Κριός είναι ειλικρινής και τάσσεται με ζήλο και παρρησία στην εξυπηρέτηση ενός ανώτερου σκοπού. Η φιλοδοξία του είναι μεγάλη και άσβεστη αλλά όχι με έναν φαντεζί τρόπο – θέλει να πετυχαίνει αλλά όχι κραυγαλέα. Το σημείο του σώματος που αντιστοιχεί στον Κριό είναι το κεφάλι και για αυτό, οι πονοκέφαλοι του Κριού είναι μυθικοί! Επίσης, έχουν ροπή στα κοψίματα και στα πεσίματα, λόγω της βιασύνης και της ταχύτητας που αναπτύσσουν.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Για να λειτουργήσει στοιχειωδώς ο Ταύρος, πρέπει να νιώθει ότι έχει εξασφαλισμένο ένα σταθερό εισόδημα και μια μόνιμη συντροφική σχέση. Όταν αυτά υπάρχουν, ο Ταύρος είναι έτοιμος να πετύχει σπουδαία πράγματα. Η υπομονή είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα και επειδή ανήκει στην ομάδα της Γης, το βασικό αίτημά του είναι τα υλικά αγαθά, η απόλαυση και η ασφάλεια. Ο Ταύρος έχει ανάγκη μια σταθερή, καθημερινή ρουτίνα που του παρέχει την ιδιαίτερα αναγκαία για αυτόν, ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι καλός ακροατής επίσης, δέχεται τις διαφορετικές γνώμες και επηρεάζεται από αυτές, αρκεί να μην επιβάλλονται στην προσωπικότητά του. Δίνει μεγάλη σημασία στην άνεση και στην απόλαυση και νιώθει καλά μόνο όταν είναι σίγουρος ότι έχει κάτι –με την έννοια της κατοχής. Η ιδέα ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να “κατέχουν” άλλους ανθρώπους είναι για τον Ταύρο, εφιάλτης. Η ιδέα επίσης της πίεσής του από κάποιον άλλο άνθρωπο, είναι λόγος για τον Ταύρο να βγάλει την πιο δεσποτική και αρνητική πλευρά του. Το σημείο του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με τον Ταύρο είναι ο λαιμός, για αυτό και πολλοί πετυχημένοι τραγουδιστές εκπροσωπούναυτό το ζώδιο. Ο Ταύρος γίνεται τρυφερός και δοτικός γονιός επίσης, μια από τις ποιότητες που προσφέρει η Αφροδίτη ως κυβερνήτης πλανήτης του Ταύρου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο των Διδύμων, είναι η προσαρμοστικότητα σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις –δουλειές– περιβάλλοντα. Αν αναγκαστεί ο άνθρωπος με τον Ήλιο στους Διδύμους να παραμείνει σταθερός σε μια υποχρέωση και μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα, μπορεί να μαραζώσει σοβαρά. Με κυβερνήτη τον Ερμή, ο άνθρωπος με Ήλιο στους Διδύμους, έχει μια κατακλυσμιαία ανάγκη να εκφραστεί σε όλα τα επίπεδα και να επικοινωνήσει. Για αυτό το λόγο πολλοί είναι Δίδυμοι στον κόσμο των media και των επικοινωνιακών επαγγελμάτων. Νευρώδης, σχετικά γρήγορος και ευχάριστος σε κοινωνικό περιβάλλον, ο Δίδυμος πρέπει να καλλιεργήσει την υπομονή και την προσπάθεια. Έχει την τάση να ασχολείται με πολλά, αλλά αποσπασματικά και επιδερμικά και να περνάει σύντομα σε άλλες δραστηριότητες. Η ημιμάθεια λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του. Έχει μεγάλη ανάγκη από δυνατές φιλίες που θα τον βάζουν σε κίνηση και είναι πάντα έτοιμος να βουτήξει με χαρά σε ένα καινούριο τερέν από όπου θα αποκομίσει την ζωτική για αυτόν καινούρια περιπέτεια ή εμπειρία. Τα χέρια (οι βραχίονες και οι παλάμες) και οι ώμοι είναι τα σημεία του σώματος που σχετίζονται με τους Διδύμους στα οποία έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και οι πνεύμονες και το νευρικό σύστημα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αίτημα του Καρκίνου είναι αναμφίβολα η προστασία του από οποιοδήποτε εξωτερικό κίνδυνο. Ο πιο εσωτερικός από όλες τις ζωδιακές ομάδες, ο πιο τρυφερός και γλυκός στις εκφράσεις του, ο Καρκίνος έχει τη Σελήνη ως κυβερνήτη, που τον κάνει να αναπτύσσει τα πιο “μητρικά” από όλους, ένστικτα και τα πιο προστατευτικά. Ο Καρκίνος, έχει απίστευτα αποθέματα φυσικών αντοχών και γίνεται σκληρός εργαζόμενος προκειμένου να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στους στόχους του. Με πολύ αυξημένο ένστικτο και διαίσθηση, συχνά μιλάει λέγοντας “νιώθω ότι θα γίνει αυτό” ή “πρέπει να κάνω εκείνο”. Οι πιθανότητες να μην είναι λανθασμένος στις προβλέψεις ή τις παρορμητικές, συναισθηματικές επιλογές του, είναι πολύ μεγάλες. Η φαντασία του και ο συναισθηματικός του κόσμος είναι αχαλίνωτα και για αυτό ακριβώς χρειάζεται μια καθοδήγηση θετική από το περιβάλλον του για να διοχετεύσει δημιουργικά τις αρετές του. Αλλιώς γίνεται πολύ γκρινιάρης, παραπονιάρης και αρνητικός. Ο Καρκίνος γίνεται πολύ αισθαντικός εραστής και ζεστός φίλος. Ο παρορμητισμός του είναι το στοιχείο που πρέπει να ελεχγθεί για να μην τον βάλει σε μπελάδες. Το στήθος και το στομάχι είναι τα σημεία που αντιστοιχούν στον Καρκίνο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με όλη την περιοχή αυτή.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς και διαθέτει πάντα τη δική του “αυλή” είτε είναι μικρή αυτή, ή μεγαλύτερη. Η ικανότητα του Λέοντα να οργανώνει τη δική του ζωή αλλά και τις ζωές των άλλων είναι απαράμιλλη όπως και η άνεσή του στο να κυβερνά, να διοικεί. Ο Λέων λειτουργεί ως έμπνευση και πρότυπο για τους άλλους, ώστε να βελτιώσουν τις δικές τους ζωές. Λαμπερός και συνήθως ξεχωριστός στη φυσική όψη του, είναι γενναιόδωρος και κοσμικός, απολαμβάνει την χλιδή και την καλοπέραση αλλά είναι και ιδιαίτερα νοητικός και δίκαιος. Αρκεί βέβαια να βασιλεύει! Ο Λέων βουτάει βαθιά μέσα στη ζωή και αντλεί από αυτήν όσα περισσότερα μπορεί, λειτουργώντας και ξοδεύοντας πληθωρικά, ακόμα και όταν δεν έχει να ξοδέψει. Στην αρνητική του πλευρά, ο Λέων που κυβερνάται από τον φωτοδότη Ήλιο, μπορεί να γίνει επηρμένος, αλλαζόνας και επιδεικτικός, χάνοντας το μέτρο του. Λέων χωρίς κοινό να τον θαυμάζει, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Φλογερός, δημιουργικός και ειλικρινής, όταν παραδίδεται στο κοινό του αγγίζει το ζενίθ του. Η πλάτη και η καρδιά στο ανθρώπινο σώμα αντιστοιχούν στον Λέοντα και για αυτό το βάδισμά του γίνεται συχνά αντικείμενο θαυμασμού από τους γύρω του. Έναν χαρακτηριστικό Λέοντα θα τον καταλάβετε, επίσης, από την πλούσια και ατίθαση κόμη του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο πιο απασχολημένος του ζωδιακού είναι οΠαρθένος. Μονίμως περιτριγυρισμένος από στόχους και ευθύνες, ο Παρθένος φροντίζει να γεμίζει τη μέρα του με δραστηριότητες. Δεν του είναι εύκολο να χαλαρώσει, σχεδόν ποτέ. Με κριτικό και πρακτικό πνεύμα, ο Παρθένος έχει μια άνεση στο να συνθέτει και να οργανώνει τις λεπτομέρειες σε οποιοδήποτε θέμα καταπιάνεται. Είναι εξυπηρετικός, πρόθυμος, με έντονη την ανάγκη της προσφοράς στους άλλους. Πολλές θέσεις κλειδιά σε γραμματείες είναι ό,τι πρέπει για τον πειθαρχημένο Ήλιο Παρθένο. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή, ο Παρθένος είναι πλασμένος να διαδίδει την πληροφορία και να κινείται με ρυθμό μέσα στην καθημερινότητα, με ανεξάντλητη ενέργεια. Ακόμα και εκτός επαγγελματικών καθηκόντων, ο Παρθένος είναι δραστήριος και νευρώδης, γεμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο του με χόμπι και ασχολίες που τον κρατούν απασχολημένο, πολύ συχνά με χειρονακτικούς τρόπους. Διαλέγει πολύ προσεκτικά το σύντροφό του και τον διυλίζει μέσα από ένα προσωπικό σύστημα αξιών του πριν τον αποδεχτεί. Η αντιστοιχία του Ήλιου Παρθένου στο ανθρώπινο σώμα είναι τα πεπτικό σύστημα και τα έντερα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Η ισορροπία είναι το διαρκές ζητούμενο τουΖυγού. Η αρμονική ζωή, η μελετημένη –“ζυγισμένη”- καθημερινότητα και οι μέσες –διπλωματικοί, συνήθως- οδοί στα διλήμματα είναι αυτό που δίνει στο Ζυγό τη συνήθως όμορφη, “στρογγυλεμένη” όψη του. Για αυτούς άλλωστε τους λόγους ο Ζυγός δεν αντέχει τη μοναξιά. Έχει ζωτική ανάγκη τις συναναστροφές και για αυτό συχνά πέφτει θύμα και ο ίδιος της βιασύνης του να αποκτήσει μπαλατζαρισμένες σχέσεις που τελικά όμως δεν λειτουργούν. Η ηρεμία και η ειρήνη στην καθημερινότητά του είναι επίσης ένα ζωτικό στοιχείο του Ζυγού. Έχει ανάγκη την εξασφάλισή του από οτιδήποτε θα τον διαταράξει ή θα φαλτσάρει σε βάρος του. Παρορμητικός και δημιουργικός, ως κυβερνώμενος από την Αφροδίτη, ο Ζυγός έχει λίγο ή πολύ εγγενείς καλλιτεχνικές τάσεις οι οποίες, αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται είτε μαζικά, απευθυνόμενες σε πλατιά ακροατήρια, είτε στο μικρόκοσμο της καθημερινότητάς του. Είναι συνεργατικός και έχει ανάγκη την αλληλεπίδραση για να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του αλλά και για να εκφράσει το γούστο του, που πάντα παραμένει μια σπουδαία προτεραιότητά του. Διτός και ευχάριστος, είναι ο καλύτερος διπλωμάτης του ζωδιακού. Τα νεφρά και η μέση από το ανθρώπινο σώμα, αντιστοιχούν στο Ζυγό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δυνατότερος σχεδόν από όλους στον ζωδιακό κύκλο, ο Σκορπιός έχει τόσα αποθέματα συναισθηματικής και φυσικής ενέργειας που μπορεί να βγει άνετα πρώτος σε οποιοδήποτε ανάλογο αγώνα με τους υπόλοιπους του ζωδιακού και να βρεθεί αμέσως σε θέση ετοιμότητας να αγωνιστεί ξανά! Όταν οΣκορπιός διοχετεύει αυτή την ενέργεια στην καριέρα του νιώθει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αν το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεται είναι σύμφωνα με τον ίδιο, αξιόλογο. Η εσωτερική ένταση του Σκορπιού είναι τεράστια όπως και η ανεξάντλητη σεξουαλική προθυμία του. Ο Σκορπιός είναι παραδοσιακά βαφτισμένος “σεξουαλικός καταστροφέας” λόγω της μοιραίας, ανίκητης σχέσης του με τον ερωτισμό που διαπερνά κάθε πτυχή της ζωής του. Η εξάσκηση του σώματος και η διαρκής και συνειδητή έκθεσή του σε φυσικές δοκιμασίες είναι ένας τρόπος εκτόνωσης της τεράστιας ενέργειας, που κρύβει ο Σκορπιός μέσα του. Το μυστήριο, οι μύχιες και σκοτεινές πτυχές μιας σχέσης ή ενός ψυχισμού και το σκοτάδι είναι πολύ συχνά παρόντα στον Σκορπιό, δεδομένου ότι κυβερνήτης του είναι ο απομακρυσμένος Πλούτωνας. Ακούραστος και επίμονος ο Σκορπιός βασίζει στη βαθιά σταθερότητα των κινήσεών του, την επιτυχία του. Τα γεννητικά όργανα αποτελούν την αντιστοιχία του στο ανθρώπινο σώμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η ανταπόκριση στις προκλήσεις και η ασίγαστη ανάγκη για ελευθερία έκφρασης είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν τον Ήλιο Τοξότη. Η επαναληπτικότητα και η ρουτίνα μπορεί να τον “σκοτώσουν” αν δεν μπορεί να αποδράσει αλλά συνήθως η εφευρετικότητά του τον βοηθάει να ανακαλύπτει εναλλακτικούς δρόμους που διατηρούν την ισορροπία του. Ο ενθουσιασμός του για το καινούριο και η θετικότητα είναι επίσης μόνιμα στοιχεία στον Τοξότη, ο οποίος κυβερνιέται από το Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού συστήματος. Άρα δεδομένη θεωρείται η έφεση στην διανόηση, τη φιλοσοφία και τις επιστήμες. Συνήθως η ανάγκη του για το καινούριο, τον κάνει να παρατάει μια κατάσταση εκκρεμή για να βρεθεί γεμάτος χαρά στην επόμενη. Αυτή η πολύ ελαστική και μονίμως σε κίνηση, αντιμετώπιση της ζωής όχι μόνο δεν τον κουράζει αλλά αποτελεί και μια ζωτική πηγή κίνητρων. Η σχέση του με το σώμα του είναι το ίδιο σημαντική με τη σχέση του με το πνεύμα του και όση ενέργεια καταναλώνει σε μια πύρινη συζήτηση που τον ευχαριστεί άλλο τόση θα προσφέρει στην σωματική άσκησή του. Τίμιος συνεργάτης και οραματιστής, ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει έναν άνθρωπο ζωντανό και ευχάριστο που καταλαβαίνει όμως περισσότερα από όσο ίσως αφήνει να φανεί. Οι γοφοί και οι μηροί είναι τα σημεία του σώματος που αντιστοιχούν στον Τοξότη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Σταθερά πατώντας στα πόδια του, ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται από την ασίγαστη επιμονή του, την πειθαρχία, την οργανωτικότητά και την φροντίδα που προσφέρει αυθόρμητα σε ό,τι βρίσκεται σε κοντινή… συναισθηματική ακτίνα με αυτόν! Αποφασισμένος και φιλόδοξος, με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα επιδιώξει τα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα όμως θα θελήσει να αναρριχηθεί στην “κρυμμένη” κορυφή η οποία του παρέχει όσα ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως ωφέλη. Με προσεκτικές κινήσεις και ζυγισμένα βήματα, πορεύεται προς την ευόδωση των στόχων του και μόνο τότε οι επιτυχίες του αποτελούν για τον ίδιο, εστία ικανοποίησης. Μια χαρακτηριστικά εκκεντρική αίσθηση του χιούμορ διαπερνάει όλες τις εκφράσεις της ζωής του και μόνο όσοι αντέχουν στην σαρδόνεια, ανελέητη αντιμετώπισή τους, απολαμβάνουν το στιλ τους. Με φυσική κατατομή, γερή και καλοφτιαγμένη και με αντοχές που ξεπερνούν σχεδόν όλους τους υπόλοιπους του ζωδιακού, ο Αιγόκερως είναι ο ακούραστος εργάτης που έχει ανάγκη ένα συναισθηματικό στήριγμα στο πρόσωπο ενός συντρόφου για να κατευνάζει τις ανασφάλειές του. Τα γόνατα, οι κνήμες και οι γάμπες είναι τα όργανα που αντιστοιχούν στον Αιγόκερω.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η ανεξαρτησία και η ατομικότητα του Υδροχόου είναι μοναδική και αδιαπραγμάτευτη. Ευγενικός και πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου του ζητηθούν, ο Υδροχόος έχει μια πολύ ζωντανή και κινητική σχέση με την κοινωνία. Ωστόσο όσο και αν θεωρεί κάποιος ότι τον καταλαβαίνει (πόσο μάλλον, ότι τον “κατέχει”) ποτέ δεν θα είναι πλήρως σίγουρος. Ο Υδροχόος είναι ο πιο απομονωμένος στο εσωτερικό του άνθρωπος, αυτός που έχει ανάγκη να αποστασιοποιείται και να αντλεί από τη δική του προσωπική δίνη, τα απαραίτητα στοιχεία που μπορούν να δυναμώσουν την ύπαρξή του. Αυθεντικός και γενναιόδωρος, ο Υδροχόος διατηρεί ένα αίσθημα δικαίου για το περιβάλλον του αν και του είναι εξαιρετικά δύσκολο να μοιραστεί οτιδήποτε ή να θυσιάσει κάτι προς χάρη μιας σοβαρότερης ανάγκης κάποιου άλλου. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός και αυτό εξηγεί το γιατί πολλοί Υδροχόοι κάνουν καριέρα ως επιστήμονες ή ως εξειδικευμένοι σπεσιαλίστες σε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με τη συνολική πορεία της ανθρωπότητας. Παρά τη σταθερότητά του ο Υδροχόος είναι εξαιρετικά πείσμων και απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του και οι επιθυμίες του είναι απόλυτες όπως και οι δυσαρέσκειές του. Το σημείο του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με τον Υδροχόο είναι ο αστράγαλος.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο ρομαντικός ποιητής του ζωδιακού κύκλου, ο Ήλιος στους Ιχθύς κάνει τον άνθρωπο εύθραυστο, ευάλωτο, δεκτικό και με μια ζωογόνο συναισθηματική δύναμη που είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα. Μαζί με τους Δίδυμους και τον Τοξότη, απαρτίζουν την τριάδα των “διπλών” ζωδίων, αυτών δηλαδή, που απαντώνται με διττά χαρακτηριστικά, συχνά αντιφατικά μεταξύ τους. Όλη η πορεία των Ιχθύων στην ζωή είναι μια ατέρμονη αναζήτηση της αγάπης και της εξασφάλισής της. Στην καλύτερη και ανώτερη μορφή του ο Ήλιος στους Ιχθύες, γίνεται ένας “πρόθυμος” συναισθηματικός υπηρέτης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη την πολυπόθητη συναισθηματική κάλυψη. Αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως έναν παροχέα των αναγκαίων ψυχικών δυνάμεων που έχει ανάγκη ο σύντροφός του. Έχει ζωντανή και ανήσυχη φαντασία και συχνά “αποδρά” σε δικές του κάψουλες της πραγματικότητας στις οποίες δημιουργεί μόνος του το κατάλληλο ασφαλές περιβάλλον που έχει ανάγκη. Οι εσωτερικές άμυνες των Ιχθύων είναι υποτυπώδεις και για αυτό, όταν ο άνθρωπος με τον Ήλιο στους Ιχθύς, νιώσει ότι κινδυνεύει, μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα, προκειμένου να ξαναβρεί τη χαμένη ηρεμία του. Το σημείο του σώματος που αντιστοιχεί στους Ιχθύς είναι τα πόδια.



asibiliou

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top