Η γιορτή της μητέρας: Δώρα για τις μαμάδες του ζωδιακού

0
Κάνε δώρο στη μητέρα σου σύμφωνα με τις προτάσεις του ζωδίου της...

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, είναι η καθιερωμένη γιορτή της μητέρας και σίγουρα η ιδανική πρόταση, είναι να ξαφνιάσεις τη μητέρα σου με έναν πρωτότυπο τρόπο, προκειμένου να τις δείξεις για μία ακόμα φορά τα συναισθήματα που τρέφεις για αυτήν … Λουλούδια, γλυκά, κάρτες, μπιζού και ρούχα είναι τα πρώτα δώρα στη λίστα .. φέτος όμως κάνε την διαφορά:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η μητέρα Κριός δεν ζητά πολλά, παρά μόνο να έχεις το χιούμορ και τα κέφια σου και να την ξαφνιάσεις με μία ωραία βόλτα μαζί σου ή και με παρέα … Αφιέρωσέ της λοιπόν χρόνο για να κάνετε μαζί μία μικρή απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας και πήγαινε μαζί της την Κυριακή στο αγαπημένο της μέρος (στη θάλασσα, στο αγαπημένο της καφέ κτλ)! Αν όμως θέλεις να της κάνεις ένα δώρο τότε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, εξάλλου η μητέρα σου είναι αρκετά δραστήρια και επρόκειτο να της φανούν χρήσιμα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Είναι γνωστό ότι η μαμά σου λατρεύει τις ανέσεις και το καλό φαγητό! Δίνει προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση, της αρέσουν τα ακριβά αρώματα, τα ωραία υφάσματα και όταν επρόκειτο για φαγητό λατρεύει τα πλούσια εδέσματα! Τι το καλύτερο λοιπόν από το να της κάνεις δώρο το αγαπημένο της άρωμα, μαζί με ένα γλυκό από το αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η μητέρα Δίδυμος διψά για επικοινωνία και διασκεδάζει την ημέρα αυτής της γιορτής, γιατί τα παιδιά της, της αφιερώνουν χρόνο για κουβεντούλα και παιχνίδια! Αν λοιπόν αναζητάς τρόπους για να την ξαφνιάσεις ευχάριστα την γιορτή της μητέρας τότε σου έχουμε τις εξής προτάσεις: Κάνε της δώρο μία τρίμηνη συνδρομή στο γυμναστήριό της , ή ένα βιβλίο, ή ένα gadget για το κινητό της. Στείλε της μία ηλεκτρονική κάρτα, ή ένα email ή φτιάξε της ένα ωραίο βίντεο με φωτογραφίες από τα παιδικά σου χρόνια!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η πιο τρυφερή και αγαπησιάρα μανούλα του ζωδιακού, η μαμά Καρκίνος, αναμένει κάτι απλό και παραδοσιακό για την ημέρα της γιορτής της. Μία ζεστή αγκαλιά, ένα «σ΄αγαπώ» μαζί με ένα λουλουδάκι, είναι αρκετά για να την κάνεις να νιώσει ευτυχισμένη! Η μαμά Καρκίνος θα ένιωθε πολύ ευτυχισμένη αν της δώριζες ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο ωραίες αναμνηστικές φωτογραφίες της οικογένειας.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η γενναιόδωρη κοκέτα μαμά του Ζωδιακού, η Λέαινα περιμένει την γιορτή της μητέρας να της δείξεις τον θαυμασμό και την αγάπη σου! Είναι η μανούλα που καυχιέται για τα κατορθώματα του παιδιού της, έτσι και στην γιορτή της θέλει για μία ακόμα φορά να αισθανθεί ότι την τιμάς! Ένα κόσμημα (έστω και ψεύτικο), ή μία έξοδος στο αγαπημένο της εστιατόριο είναι οι ιδανικές προτάσεις για να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Η μαμά Παρθένος δεν περιμένει να ακούσει «χρόνια πολλά» στην γιορτή της μητέρα, δεν προσμένει το δώρο και τις εκπλήξεις, αυτό που θέλει είναι να περάσει μαζί με εσένα και την υπόλοιπη οικογένεια ποιοτικό χρόνο! Μία όμορφη κάρτα μαζί με μία ωραία αφιέρωση, είναι αρκετή για να δεις τη μαμά Παρθένο να χαμογελά ! Αν θέλεις όμως να της κάνεις δώρο, τότε η πρόταση δεν είναι άλλη από κάποια οικιακή συσκευή που θα της λύσει τα χέρια…



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Η μανούλα Ζυγός , περιμένει πώς και πώς τη γιορτή της και δεν τη νοιάζει και τόσο πολύ η αξία του δώρου, όσο η κίνηση που θα κάνεις. Το σίγουρο είναι όμως ότι προσμένει από εσένα ότι θα την θυμηθείς και θα της δείξεις την αγάπη σου! Επειδή είναι από τις γυναίκες που της αρέσουν τα λούσα αλλά και η καλοπέραση … η ιδανική επιλογή είναι να της αγοράσεις ένα όμορφο φόρεμα ή ένα σετ καλλυντικών!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Μην ξεχάσεις να δώσεις τις ευχές σου στη μαμά Σκορπιό, γιατί θα στο κρατά "Μανιάτικο" ! Δεν περιμένει πολλά από εσένα για τη γιορτή της μητέρας, αρκεί να της δείξεις ότι είναι η προτεραιότητά σου για αυτή την ημέρα! Επειδή η μαμά Σκορπιός, λατρεύει τα βιβλία και την μελέτη, το ιδανικό δώρο για αυτήν θα είναι ένα χρήσιμο βιβλίο! Εναλλακτικά μπορείς να τις χαρίσεις ένα όμορφο ρούχο που θα την γοητεύσει και θα την κάνει να νιώσει ακόμα πιο αρεστή!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η Τοξοτίνα είναι η μαμά φιλόσοφος του ζωδιακού, η οποία έχει σπιρτάδα, χιούμορ και της αρέσει με κάθε τρόπο να διευρύνει το πνεύμα της ! Μία καλή πρόταση για την γιορτή της μητέρας λοιπόν είναι να της κάνεις δώρο ένα πολύ όμορφο (και ψαγμένο) βιβλίο! Επειδή η μαμά Τοξότης, ψάχνεται και με τα ζώδια και της αρέσει η Αστρολογία,μία όμορφη πρόταση θα ήταν να της δώριζες το αστρολογικό της πορτραίτο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Η συντηρητική μαμά του ζωδιακού, η Αιγοκερίνα ψάχνει πάντα αφορμές για να μαζεύει στο σπίτι όλη την οικογένεια! Στη φετινή γιορτή της μητέρας, ξάφνιασε την με ένα πρωτότυπο τρόπο: Κάλεσε όλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα (συγγενείς ή φίλους), σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο και χωρίς η ίδια να το περιμένει κάνε της την πιο όμορφη έκπληξη που θα έχει να θυμάται για πολύ καιρό μετά!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η σύγχρονη και φιλελεύθερη μαμά Υδροχόος, δεν περιμένει και πάρα πολλά από εσένα την ημέρα της γιορτής της! Επειδή της αρέσει να αναμειγνύεται με την τεχνολογία, θα μπορούσες να την ξαφνιάσεις με ευχάριστο τρόπο μέσα από το διαδίκτυο, γράφοντας μία προσωπική ηλεκτρονική κάρτα ή κάνοντας της αφιέρωση στον τοίχο της στο Facebook! Επειδή και αυτή η μαμά του ζωδιακού, ασχολείται και της αρέσει η αστρολογία, μπορείς να της κάνεις δώρο τον αστρολογικό της χάρτη από τον Κώστα Λεφάκη ή να εκτυπώσεις αστρολογικό περιεχόμενο που αφορά το ζώδιό της!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Η συναισθηματική και ονειροπόλα μαμά Ιχθύς, λατρεύει τα μπιλιετάκια, τα γράμματα και κάθε εκδήλωση αγάπης του παιδιού της! Στην γιορτή της μητέρας θα ήταν απόλυτα ευτυχισμένη αν της έγραφες ένα όμορφο γράμμα στο οποίο θα εξιστορούσες και πολλές από τις όμορφες στιγμές των παιδικών σου χρόνων! Σαν δώρο θα μπορούσες να τις αγοράσεις τα αγαπημένα της λουλούδια και φυσικά θα περάσει και ακόμα καλύτερα αν την πας μία βόλτα στην παραλία!



oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top