4 Εποχές και Ζώδια

0
Ποια εποχή προτιμούν τα 12 Ζώδια;

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και κάθε εποχή έχει τη χάρη της, τις ομορφιές της, ωστόσο τα ζώδια έχουν πάντα τις προτιμήσεις τους.

Έτσι, και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, πάμε να δούμε ποια εποχή είναι αρεστή και σε ποια ζώδια, αλλά και γιατί;

Είναι η εποχή των γενεθλίων τους ή τελικά αυτό δεν έχει καμία σημασία;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός είναι αρκετά δραστήριος και δεν του αρέσει το πρόγραμμα. Έτσι προτιμά το καλοκαίρι που θα πάρει την άδεια του, και έτσι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Επίσης, ο έρωτας το καλοκαίρι δεν απαιτεί δεσμεύσεις και ενθουσιάζεται να σπάει τα δεσμά του, να απελευθερώνεται.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος αγαπάει την φύση, τα λουλούδια και γενικά δεν θέλει να ζορίζεται με τον καιρό. Έτσι επιλέγει την άνοιξη ,και γιορτάζει τα γενέθλια του, μες στην καλή χαρά! Δεν του αρέσει καθόλου το κρύο ή η υπερβολική ζέστη.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές, είναι το ζώδιο που θα φροντίσει να περάσει καλά, ασχέτου εποχής και για αυτό δεν έχει προτιμήσεις. Βρίσκει κάτι όμορφο σε κάθε εποχή.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος , άρα προτιμά τον χειμώνα, το χουχούλιασμα και τις ατέλειωτες ώρες στο τζάκι με την αγαπημένη οικογένεια του. Είναι πολύ συγκεντρωτικός.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων προτιμά σαφώς το καλοκαίρι και κυρίως τον μήνα των γενεθλίων του , όπου θα κάνει το πάρτι και θα γιορτάσει με φίλους και γνωστούς. Του αρέσει να διασκεδάζει μέχρι πρωίας, και να γνωρίζει νέο κόσμο.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Να και το ζώδιο της οργάνωσης, που τρελαίνεται για το φθινόπωρο και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η εποχή αυτή, για να βάλει σε μπρος το πρόγραμμα του και τα σχέδια του. Δεν αφήνεται ποτέ.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός, το ζώδιο της συντροφικότητας, θέλει να έχει παρέες, και δεν τον νοιάζει η εποχή ή το κλίμα. Ίσως όμως δεν τα πάει καλά με τη ζέστη και το πολύ κρύο. Δεν είναι των άκρων. Φθινόπωρο ή άνοιξη. (και εδώ αναποφάσιστος;)





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός λατρεύει τον χειμώνα, καθώς μπορεί να κρύβεται από τον κόσμο, και να περνά ώρες με το ταίρι του, χωρίς παρέα. Δεν είναι τόσο κοινωνικός.






ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης ερευνά τη ζωή και τις ομορφιές της και έτσι «εκμεταλλεύεται» κάθε εποχή και φροντίζει να περνάει καλά. Του αρέσουν τα μακρινά ταξίδια και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η άνοιξη ή το καλοκαίρι.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως για να μπορεί να δουλεύει με τις ώρες και να μην πρέπει να δικαιολογείται στο περιβάλλον του, προτιμά τον χειμώνα. Είναι η εποχή που μπορεί να εργαστεί για τους στόχους τους, αλλά και να τονώσει τις κοινωνικές του επαφές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος δεν έχει προτιμήσεις, καθώς είναι από τη φύση του, σχετικά απρόσωπος, δεν ταυτίζεται με τις εποχές, αλλά κυρίως με τα ενδιαφέροντα του. Δεν περιορίζεται από εξωγενείς συνθήκες.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του νερού, και προτιμά το καλοκαίρι, αν και παραπονιέται για την ζέστη. Έτσι, τείνει να περνάει καλά το καλοκαίρι μια που υπάρχει το «άλλοθι», και εξαφανίζεται κάνοντας ατελείωτες διακοπές.





Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top