Πώς διαισθάνονται τα ζώδια το κακό που θα συμβεί;

0
θα μπορούσε να αποτελεί χαρακτηριστικό του ζωδίου μας;

Καμιά φορά η διαίσθηση είναι αυτή που μας οδηγεί στο να πάρουμε τη σωστή απόφαση ή να κάνουμε μεγάλη πατάτα. Είναι εκείνη που μας κάνει να προλαμβάνουμε καταστάσεις πριν εκείνες πάρουν αρνητική τροπή και μας γλιτώνει από περιττό πόνο, στρες και ζόρι. Άραγε, θα μπορούσε να αποτελεί χαρακτηριστικό του ζωδίου μας; Κι αν ναι, πώς;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Κριέ μου, ανήκεις στους πιο διαισθητικούς του Ζωδιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου όσο θα έπρεπε και κυρίως χωρίς να το εκμεταλλεύεσαι όσο θα μπορούσες. Έχεις την ικανότητα να προβλέψεις αντιδράσεις και συμπεριφορές, ίσως γιατί διαβάζεις καλά τους ανθρώπους, δε βασίζεσαι όμως στη διαίσθησή σου. Πολλές φορές επιβεβαιώνεσαι κι αυτό αντί να σε ενεργοποιήσει να ακούς την εσωτερική φωνή σου, περισσότερο μοιάζει να σε αγχώνει. Σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις την τροπή των γεγονότων, αλλά θα μπορούσες να προετοιμαστείς καλύτερα αν σ’ ακούς.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ταυράκι μου, είσαι κατεξοχήν άνθρωπος της λογικής, έτσι δεν αφήνεις περιθώρια να σε επηρεάσει ό,τι δεν μπορείς να εξηγήσεις με επιχειρήματα. Αμφισβητείς ό,τι έχει να κάνει με προαισθήσεις κι ένστικτα, ίσως μάλιστα να κρίνεις ειρωνικά κι όσους τα εμπιστεύονται. Το ότι δε θες να το παραδεχτείς, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός πως το ένστικτό σου είναι έντονα ανεπτυγμένο και συχνά πατάει κουμπάκια μέσα σου, για να σε προειδοποιήσει. Εσύ, βέβαια, το βάζεις στη σίγαση κι επιμένεις να στηρίζεσαι μόνο σ’ όσα βλέπουν τα μάτια σου. Κανείς δε θα καταφέρει –με την ξεροκεφαλιά σου– να σε πείσει για το αντίθετο, θα μπορούσες όμως τουλάχιστον να παρατηρείς τα signs.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο ένας σου εαυτός, ο λογικός ντε, κάτι τέτοια ζητήματα όχι μόνο τα αναιρεί αλλά βγάζει και φλύαρα λογύδρια εναντίον τους. Διαισθήσεις και σαχλαμάρες. Ποιος πιστεύει σ’ όλα αυτά τέλος πάντων; Ποιος πιστεύει; Μα ο άλλος σου εαυτός φυσικά ο οποίος και συχνά πυκνά παρασύρεται στο να ερμηνεύει τα σημάδια. Εκείνα που νιώθει ο ίδιος κι εκείνα που οι άλλοι του δείχνουν ότι νιώθουν. Όπως καθετί αναποφάσιστο που δεν πατάει με σιγουριά κάπου, μα είναι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί, δεν καταφέρνεις να εμβαθύνεις και ν’ αναπτύξεις το χάρισμα που όντως σου δόθηκε. Γεγονός όμως είναι πως όταν με τη λογική δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, θα τρέξεις κατευθείαν στη διαίσθηση- και συνήθως όλα θα ξεκαθαρίσουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αν η έκτη αίσθηση είναι η διαίσθηση, σίγουρα σε σένα Καρκινάκι μου δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη. Ή ακόμα κι αν είναι δε θες να την ακούσεις ποτέ. Η μαγική λέξη για σένα είναι το συναίσθημα και οτιδήποτε αποκλίνει από τη σφαίρα του τι αισθάνεσαι, πρέπει να αποδεικνύεται με τεκμήρια, με απτά στοιχεία. Το τι διαισθάνεσαι δεν είναι ποτέ τόσο δυνατό ώστε να καθορίσει τις αποφάσεις σου και τις επιλογές σου, δεν είναι καν αξιολογήσιμος παράγοντας απ’ τη στιγμή που μπορείς να το μεταφράσεις ως ανασφάλεια που σε οδηγεί στο να κάνεις διαρκώς δεύτερες σκέψεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Λιονταράκι μου εσύ δεν ξέρεις αν αυτό που νιώθεις είναι διαίσθηση, βαθιά επιθυμία ή αυτός ο εγωισμός σου που σου θολώνει το πρίσμα. Σίγουρα είναι φορές που νιώθεις μια δύναμη να σε σπρώχνει προς τα κάπου με σιγουριά, αυτό το κάπου όμως, ίσως να ‘ναι και το πείσμα σου. Όπως κι αν έχει λατρεύεις τις φιλοσοφικές συζητήσεις περί ενστίκτου κι ανεξήγητου κι ίσως ο πρώτος που θα μιλήσεις για απόκρυφα μηνύματα κι έρωτες καρμικούς. Αν μη τι άλλο για τα πυροτεχνήματα ζούμε!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Παρθένε την έχεις όντως. Την έχεις και προειδοποιητικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά ενεργοποιείται για όλους τους άλλους εκτός από σένα, ειδικότερα όταν μπλέκεται ο παράγοντας συναίσθημα. Όλα ωραία και καλά και στο πικ η διαίσθησή σου μόνο μην τύχει κι ερωτευτείς διότι εκεί πάει το χάσαμε το αισθητήριό μας. Παρθένε η αλήθεια είναι ωστόσο πως δεν είσαι απλώς χαρισματικός μα είσαι και διαβασμένος, μιας κι αυτές οι θεματικές είναι από εκείνες που έχεις ψάξει, μελετήσει κι ειδικευτεί- κι όπως και σ’ όλα έτσι κι εδώ μήτηρ πάσης μαθήσεως.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είναι τελικά διαίσθηση ή ικανότητα να διαβάζεις τους ανθρώπους και το περιβάλλον σου, Ζυγέ; Ορθολογιστής και παιδί της λογικής καθώς είσαι δε θα το έλεγες διαίσθηση, αλλά οξυδέρκεια. Ό,τι κι αν είναι προέρχεται από το γεγονός ότι γνωρίζεις τους άλλους καλύτερα από ότι γνωρίζεις τον εαυτό σου τον ίδιο. Με ένα μαγικό τρόπο, λοιπόν καταφέρνεις να καθρεφτίζεις τους άλλους, κι έτσι μπορείς να κατανοήσεις τα κίνητρά τους και να μαντέψεις την επόμενη κίνησή τους. Αυτό που πρέπει να δουλέψεις λίγο είναι το να διαχωρίζεις τον εαυτό σου απ’ όλα αυτά γιατί κάπου στο μεταξύ έχεις την τάση να χάνεσαι εσύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Τι συζητάμε τώρα; Γελάς κι εσύ Σκορπιδάκι μου, έτσι δεν είναι; Γιατί ξέρεις. Ήδη έχεις προβλέψει το τι γραφεί σε αυτές τις λίγες γραμμές οπότε δεν εκπλήσσεσαι διαβάζοντας ότι ένα από τα ζώδια με την πιο ανεπτυγμένη διαίσθηση είναι ο Σκορπιός. Έχεις την ικανότητα να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις και να αντιλαμβάνεσαι, υποσυνείδητα και πολλές φορές και ασυναίσθητα, αυτό που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Αναλύεις τα –φανερά και τα κρυφά- κίνητρα και κινήσεις, Αισθάνεσαι ίσως ενστικτωδώς τι σε περιμένει και τι πρόκειται να γίνει και δε βρίσκεσαι συχνά προ εκπλήξεως. Όμως, βρε Σκορπιέ μου, μήπως κάπου χάνεται και η μισή μαγεία έτσι;



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Μια το χάνεις μια το βρίσκεις Τοξότη μου, θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Ίσως φταίει ότι παρασύρεσαι από μια άποψη που σε αφορά, οπότε χάνεις λίγο τον προσανατολισμό σου, που μπορεί εξ αρχής να είναι ο σωστός. Γίνεται, δηλαδή, η αρχή, μα μένει αρχή, γιατί κάπου στην πορεία μπερδεύεσαι. Άκου περισσότερο την εσωτερική σου φωνή και μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου, σχεδόν πάντα είναι σωστή και σε οδηγεί σε αληθείς προβλέψεις. Αν όλο σου το σώμα σου δείχνει ότι κάτι θα λειτουργήσει, μη φοβηθείς μαι πιθανή αποτυχία. Άλλωστε η διαίσθηση σχεδόν πάντα πέφτει μέσα, αρκεί να παρατηρήσεις πότε είναι η δική σου και πότε προϊόν συζήτησης με τρίτους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ακόμα κι όταν όλες οι ενδείξεις δείχνουν άσπρο, αν η διαίσθησή σου λέει μαύρο, εσύ αυτή θα εμπιστευτείς. Οδηγός σου σε κάθε απόφαση στη ζωή σου, το ένστικτό σου σπάνια σε έχει απογοητεύσει. Είσαι ρεαλιστής και όταν αυτό συνδυάζεται με αυθόρμητες πρωτοβουλίες που καθοδηγούνται από τη διαίσθησή σου, ο συνδυασμός είναι ιδανικός. Αν σε ρωτήσουν γιατί την ακούς, δεν μπορείς να απαντήσεις, ξέρεις όμως πως είναι κι αυτή μια απ’ τις δυνάμεις σου που βάζουν τις σκέψεις στο μυαλό σου στη σωστή πορεία. Δεν εξηγείται λογικά, απλώς μια ενδότερη φωνή σου λέει τι είναι σωστό και τι πρέπει να αποφεύγεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Εντάξει μπορεί να έχεις πολλά στραβά -κυρίως επικοινωνιακά- αφού έχεις τόσο έντονη προσωπικότητα, αλλά στο θέμα της διαίσθησης θα μπορούσες να πληρώνεσαι για να δίνεις απαντήσεις. Δεν είναι ότι προβλέπεις το μέλλον ή κάτι αντίστοιχο, όμως αυτή σου η ιδιότητα να παρατηρείς τους χαρακτήρες και τις συμπεριφορές των ανθρώπων τόσο έντονα, σε βάζουν σε θρόνο στο θέμα της διαίσθησης. Άλλωστε, γι΄αυτό είσαι μανούλα στις συμβουλές. Έχεις ακούσει πολλές φορές, φαντάζομαι, κάποια φράση του τύπου: «Δίκιο είχες τελικά». Το θέμα είναι να μπορείς και να τους πείσεις να σε εμπιστευθούν. Τη διαίσθηση την έχεις,. Ίσως τώρα θα πρέπει να δουλέψεις το κομμάτι του να μην το παίρνεις πάνω σου.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Αχ βρε Ιχθύ μου, ίσως τα φταίει η παιδικότητά σου, ίσως ο αυθορμητισμός σου, μα με τη διαίσθηση δεν το ‘χεις και πολύ, ε; Δεν πειράζει, άλλωστε ποιος θέλει να γνωρίζει από πριν, αν αυτό που πάει να κάνει δε θα του βγει σε καλό; Εντάξει, πλάκα κάνω, δεν είναι το δυνατό σου σημείο και το ξέρεις, μα τι να κάνουμε. Είναι σε αντίθεση με όλον αυτόν τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια που έχεις, οπότε ίσως δεν μπαίνεις και στη διαδικασία να το ψάξεις τόσο. Δε θέλει και καμιά τρελή εξάσκηση πάντως, λίγη παραπάνω παρατήρηση των πραγμάτων και να ‘σαι σίγουρος πως θα καταλαβαίνεις ακόμα κι αν βρέξει μεθαύριο.



pillowfights

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top