Χαρακτήρες ζωδίων

0
θετικές ή αρνητικές ιδιότητες που μπορεί να παρουσιάσει κάθε ζώδιο.

Όταν σε έναν αστρολογικό χάρτη κυριαρχεί ένα ζώδιο είτε γιατί είναι το ζώδιο του Ήλιου είτε γιατί καταλαμβάνει τον χώρο του ωροσκόπου δίνει ένα πρώτο βασικό προφίλ που φυσικά μεταβάλετε από άτομο σε άτομο από λίγο έως πάρα πολύ ανάλογα με τις άλλες παραμέτρους που παρουσιάζει ο αστρολογικός του χάρτης (πλανητικές θέσεις όψεις κλπ) Όμως σαν πρώτη εικόνα μπορούμε να αναφερθούμε σε βασικές θετικές ή αρνητικές ιδιότητες που μπορεί να παρουσιάσει κάθε ζώδιο.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο του Κριού δίνει στο άτομο ικανότητα δράσης, επιχειρηματικό μυαλό, ηγετικό ταλέντο, τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ανησυχία και κινητικότητα. Χαρακτήρας ενεργητικός με θέληση, υπερηφάνεια, μεγαλόκαρδος, με ενθουσιασμό, γρήγορη αντίληψη και ταχεία λήψη των αποφάσεων.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τάση για υπερβολή, αλαζονεία, μεγαλομανία, επιπολαιότητα, υπερβολική βιασύνη, ανυπομονησία, βιαιότητα, καταστρεπτική διάθεση.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο του Ταύρου δίνει στο άτομο τα στοιχεία της θετικότητας, της υπομονής, της ερωτικής διάθεσης. Έχει κλίση για τις απολαύσεις και την καλοπέραση, του αρέσει η σταθερότητα και η αρμονία, επιζητά την ηρεμία και την ασφαλή ζωή. Αγάπη για τη φύση και τα υλικά αγαθά.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Εγωισμός, επιμονή, υπερηφάνεια, αδράνεια, ζήλια, οκνηρότητα. Το άτομο έχει τάση για παχυσαρκία από την υπερβολική κατανάλωση αγαθών, είναι επιπόλαιος, παρουσιάζει συμπτώματα τεμπελιάς και κτητικότητας τόσο με το χρήμα όσο και με τους ανθρώπους.Θετικά χαρακτηριστικά: Αν κυριαρχεί το ζώδιο των Διδύμων έχετε ευκινησία, είστε νευρικό, ανήσυχο άτομο, αντιλαμβάνεστε πολύ γρήγορα και έχετε τάση να φέρεστε επιπόλαια. Διαθέτετε μικρή ικανότητα συγκέντρωσης. Ο τρόπος που μιλάτε είναι πολύ καλός, αλλά χωρίς μεγάλη ποιότητα. Υπάρχει η προδιάθεση για εύκολη μάθηση αλλά επιδερμική και γενικά έχετε κλίση σε επιστήμες που δεν απαιτούν φιλοσοφική σκέψη αλλά πρακτικότητα και επικοινωνιακό χάρισμα.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας επιπόλαιος, πολυάσχολος, περίεργος, αναποφάσιστος και φαντασιόπληκτος. Εκδηλώνει ενδιαφέρον για πολλά πράγματα ταυτόχρονα και έχει προδιάθεση για ψέματα.Θετικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας ήρεμος, ντροπαλός, συνετός, υπερήφανος, ανεξάρτητος και δεσποτικός. Διαθέτει διπλωματία, του αρέσει το χρήμα και η πολυτέλεια.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Κινείτε από σκοπιμότητα, συμφέρον κι ιδιοτέλεια. Χαρακτήρας φιλάργυρος, ασταθής, ερειστικός και θρησκομανής.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο του Λέοντα δίνει υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Δίνει επιμονή και σύνεση. Κάνει το άτομο τολμηρό και γενναιόδωρο, έχει μεγάλη θέληση και εγκράτεια. Ευγενικός και ειλικρινής χαρακτήρας, εχθρός σε οτιδήποτε το ποταπό και κοινό, επιζητά την καθιέρωση και την πολυτέλεια. Η κοινωνική καταξίωση, οι τιμές και η υπόληψη είναι σημαντικές.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αυθάδεια, φιλοδοξία, πονηριά, δολιότητα. Πανούργος και δόλιος χαρακτήρας.Θετικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας ήρεμος που τον εμπιστεύονται οι άλλοι. Οι φιλικές σχέσεις του ατόμου είναι σοβαρές και βαθιές. Προδιαθέσεις για επιστημονικές εργασίες. Κριτικό πνεύμα, οργανωτικό ταλέντο που χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και συμφέρον. Το άτομο είναι θετικό, μεθοδικό, τακτικό, υπομονετικό, δίκαιο, επιφυλακτικό και ευσυνείδητο.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Το άτομο εκδηλώνει εγωισμό, τεμπελιά, αναποφασιστικότητα και ψυχρότητα.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο δίνει την ικανότητα της διπλωματίας, της ψυχικής ευαισθησίας, του καλλιτεχνικότητα. Αγαπά τις φιλοφρονήσεις, τον έπαινο και την επιδοκιμασία. Αισθάνεται αγάπη για κάθε τι το ωραίο και ευγενικό και είναι θετικό συντροφικό και ευέλικτο.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αστάθεια, εγωπάθεια , αλαζονεία, πονηριά, μίμηση, επιπολαιότητα, ασωτία.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο κάνει το άτομο σοβαρό μυστηριώδη, σκληρό, αποφασιστικό και άφοβο. Διαθέτει υπομονή, οξεία παρατηρητικότητα και γνώμη. Είναι επιφυλακτικό αλλά όχι άτολμο, με μεγάλη δόση διπλωματίας, εργατικό και δραστήριο. Είναι πολύ αυστηρό, συχνά χωρίς αισθήματα για την ατυχία και τα προβλήματα των άλλων. Ικανότητα μεγάλης φαντασίας, επιδεξιότητας στο λόγο και στο γράψιμο. Ανάλογα με τη θέλησή του γίνεται ευχάριστο και αξιαγάπητο.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ζήλια, δεσποτισμός, εκδικητικότητα, εγωισμός, αυτοθαυμασμός. Αγάπη προς τις διαμάχες. Συχνά οδηγείται στα άκρα και τις κάθε είδους υπερβολές.Θετικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας ζωηρός, ελεύθερος και ειλικρινής. Το άτομο είναι ενθουσιώδη, απαλλαγμένο από συμφεροντολογικές πράξεις. Τολμηρό, φιλειρηνικό, δίκαιο, φιλοσοφημένο. Διαθέτει αρχές τις οποίες τηρεί στη ζωή του και θυσιάζεται για αυτές. Αγάπη για τα ταξίδια και τις ξένες χώρες. Αγαπά τον αθλητισμό, και τη σωματική άσκηση.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τσιγκουνιά , απερισκεψία και συχνή μεταβολή της σκέψης και των αποφάσεων. Το άτομο έχει την τάση να μεγαλοποιεί τα πράγματα. Προδιάθεση για ψέματα.. Ανεξαρτησία που και αδέσμευτο πνεύμα.Θετικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας , δραστήριος, υπομονετικός, υπερήφανος, εχέμυθος και μελαγχολικός. Διαθέτει τακτικό πνεύμα, έχει τάση για απόκτηση υλικών αγαθών αλλά περισσότερο εξουσίας και δύναμης. Το άτομο είναι συνετό και σταθερό στις ιδέες και αποφάσεις του.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας αλαζόνας, φιλοπόλεμος, εκδικητικός, μοχθηρός, φιλάργυρος. Το άτομο έχει πολύ ψυχρά συναισθήματα, υπολογίζει πάντα το συμφέρον του και αργεί στην εκτέλεση των αποφάσεών του.Θετικά χαρακτηριστικά: Το άτομο έχει πρωτοποριακή επαναστατική και αναμορφωτική τάση και οι ιδέες του είναι προοδευτικές ως και εκκεντρικές. Είναι ευχάριστο, αξιαγάπητο και δημιουργεί εύκολα φιλικές σχέσεις. Στη ζωή του μπορεί να πάρει αναγνώριση, τίτλους και κοινωνική καθιέρωση. Τάση φιλοσοφίας και αγάπη στις αφηρημένες επιστήμες. Κατανόηση των νόμων της φύσης και συχνά ικανότητα στη μελέτη της αστρολογίας.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Χαρακτήρας εκκεντρικός με ιδιόμορφες ροπές, αλαζονεία και τάση για απάτη. Το άτομο δείχνει συμπτώματα καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων και ακραίο θεωρητισμό.Θετικά χαρακτηριστικά: Το ζώδιο χαρίζει στο άτομο τα προσόντα της δικαιοσύνης, της ευσπλαχνίας και της ειρηνικότητας. Έχει ισχυρή διαίσθηση και γενικά ανεπτυγμένη δύναμη του αισθήματος και της αγάπης. Φύση ρομαντική με γόνιμη φαντασία και προθυμία για να θυσιαστεί για τους άλλους ή για τις ιδέες του. Χαρακτήρας που δύσκολα καταλαβαίνουν οι άλλοι, γεμάτος αντιθέσεις κι εναλλαγές της διάθεσης από ήρεμη και σοβαρή σε μελαγχολική και απόμακρη.. Έχει μεγάλη εκφραστική ικανότητα και ικανότητα λόγου.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τρόπος σκέψης όχι πολύ καθαρός, ευμετάβλητες εντυπώσεις, ανησυχία, έλλειψη σταθερότητας αίσθημα ανικανοποίητου , ακαταστασία και ανυπομονησία.astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top