Πως θα καταλάβετε ότι του λείπετε, ανάλογα με το ζώδιό του (Αυστηρώς για γυναίκες)

0
κινήσεις και ενέργειες που κάνει το κάθε ζώδιο...

Οι άνδρες πολλές φορές δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους ή τουλάχιστον σε σύγκριση με τις γυναίκες είναι πιο εγκρατείς. Είτε επειδή ντρέπονται να παραδεχθούν την αλήθεια είτε γιατί δεν θέλουν να δείξουν την αδυναμία τους, δεν εκφράζονται όλοι με την ίδια ευκολία για το τι νιώθουν.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε κάποια απόσταση, έχει γίνει μια παρεξήγηση ή έχετε χωρίσει και αναρωτιέστε αν του λείπετε, μπορεί το ζώδιο του να σας δώσει την απάντηση. Όχι για το αν σας σκέφτεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν θα είστε ξανά μαζί, αλλά με ποιον τρόπο θα εκφράσει ότι έχει ακόμα συναισθήματα για εσάς, αν έχει. Πολλές φορές κάποιο ζευγάρι φτάνει στη διάλυση ή την απομάκρυνση και τότε συνειδητοποιεί πόσο λείπει ο ένας στον άλλον, αλλά κανείς δεν παραδέχεται το πώς αισθάνεται. Ένας Υδροχόος για παράδειγμα, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος του λείπει και ας υπέφερε από την απουσία του. Θα ρωτούσε όμως φίλους και κοινούς γνωστούς για να λαμβάνει τις πληροφορίες που θέλει. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες κινήσεις και ενέργειες που κάνει το κάθε ζώδιο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, που αποκαλύπτουν τα συναισθήματα, τα οποία θέλουν να κρατήσουν κρυφά.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Οι Κριοί δεν θα δείξουν εύκολα ότι τους λείπετε, διότι είναι εγωιστές και αν φταίνε κιόλας για την απομάκρυνση δεν θα κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, προκειμένου να αποφύγουν να ζητήσουν συγνώμη. Ωστόσο επειδή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και ζηλιάρηδες, αν τους ενδιαφέρετε ακόμα, θα παρακολουθούν τις κινήσεις σας και αν αντιληφθούν ότι υπάρχει απειλή από άλλον αντίπαλο, τότε δεν θα κρατηθούν και θα εμφανιστούν για να σας διεκδικήσουν εκ νέου. Οι Κριοί είναι πολύ περήφανοι για να παραδεχτούν ότι τους λείπετε, αλλά ο εγωισμός τους πάει περίπατο αν ζηλέψουν.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους, αλλά πολύ πεισματάρηδες για να παραδεχτούν ότι το κενό που αφήσατε είναι μεγάλο. Έτσι είναι δύσκολο να καταλάβετε τι πραγματικά νιώθουν, διότι δεν θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους από ανασφάλεια. Ωστόσο αν θέλουν να επιστρέψετε θα το καταλάβετε γιατί δεν θα χαθούν εντελώς. Θα δίνουν το παρόν με κάποιον τρόπο για να σας προκαλέσουν να κάνετε εσείς το βήμα. «Τυχαία» κάτι θα ακούτε για αυτούς ή θα τους συναντήσετε ξαφνικά και… απρόσμενα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι δεν ξέρουν καλά καλά οι ίδιοι αν τους λείπετε γιατί είναι συνθηματικά ασταθείς. Τη μια στιγμή θα σας σκέφτονται και θα σας το λένε με μηνύματα αγάπης και την άλλη που θα έχουν βρει παρέα και θα περνούν καλά, θα είναι σαν να μην περάσατε ποτέ από τη ζωή τους και τα sms σας δεν θα διαβάζονται. Αφήστε το χρόνο να περάσει, διότι δεν μπορούν να αποφασίσουν αμέσως για το τι θέλουν. Χαθείτε και μην είστε διαθέσιμοι. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν χωρίς εσάς θα σας το πουν αμέσως και χωρίς περιστροφές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί και δεν μπορούν να παίξουν παιγνίδια. Αν τους πληγώσατε βαθιά όμως, ξεχάστε το δεν θα δώσουν εύκολα την ευκαιρία. Αν όμως είχατε μια αληθινή σχέση που βασιζόταν στην αγάπη τότε θα το καταλάβετε εύκολα ότι του λείπετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να το εκφράσει προφορικά, αλλά μέσω των ενεργειών του θα το κάνει σαφές. Θα ανταποκρίνεται αμέσως στα μηνύματα σας, θα προσφέρεται να σας βοηθήσει και θα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να σας δει. Εάν δεν κάνει κάτι από όλα αυτά, τότε είναι αποφασισμένος να μείνει μακριά ή χρειάζεται περισσότερο χρόνο.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Οι Λέοντες δεν μπορούν να κρύψουν εύκολα τα συναισθήματα τους είτε αυτά είναι αρνητικά είτε θετικά. Επειδή η ανάγκη τους για προσοχή είναι μεγάλη, θα καταλάβετε εύκολα ότι τους λείπετε. Αν είναι επιθετικοί προς εσάς που αργείτε να απαντήσετε στο μήνυμα τους ή στην κλήση τους σημαίνει ότι όχι απλά σας σκέφτονται, αλλά ότι έσπαγαν το κεφάλι τους να καταλάβουν αν σας λείπουν αυτοί. Αν όμως δεν διαμαρτύρονται για το αν τους δίνετε σημασία ή όχι, τότε έχετε πάψει να παίζετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Πιο εύκολα μπορείτε να μάθετε τα κρατικά μυστικά, παρά αν λείπετε σε Παρθένους. Είναι τόσο κλειστοί και ντρέπονται να εκδηλωθούν από φόβο μην τυχόν και βιώσουν απόρριψη, που χρειάζεται να έχετε γερό στομάχι . Όσο και αν τους λείπετε δεν θα το μάθετε εύκολα. Γι’ αυτό πρέπει να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία και να παραδεχτείτε πρώτοι το μεγάλο κενό που σας άφησε η απουσία του. Μπορεί να μην έχουν την αυτοπεποίθηση να το πουν οι ίδιοι, αλλά σίγουρα αν το κάνετε εσείς και τα αισθήματα είναι αμοιβαία θα παραδεχτούν και τα δικά τους συναισθήματα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Τα πράγματα είναι πιο απλά για τους Ζυγούς. Δεν θα παίξουν παιγνίδια, διότι εκτιμούν τις σχέσεις περισσότερο από τα άλλα ζώδια και δεν αντέχουν τη μοναξιά. Το πιο πιθανό είναι να τους λείπετε περισσότερο απ’ όσο σας λείπουν αυτοί. Οι Ζυγοί εκτιμούν την ειλικρίνεια και θέλουν να ξέρουν που πατάνε. Αν τους λείπετε θα σας το πουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε εικασίες και σενάρια. Δεν θα κρύψουν την αλήθεια, αλλά θα περιμένουν το ίδιο και από εσάς. Οπότε ανοίξτε τα χαρτιά σας και θα γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό τους και ποιες είναι οι προθέσεις τους.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Οι Σκορπιοί ζουν με πάθος και το ξέρετε πολύ καλά, διότι και κατά τη διάρκεια της σχέσης ήταν παθιασμένοι με όλα. Μπορεί λοιπόν να θέλουν να κρύψουν τα συναισθήματα τους, λόγω μυστικοπάθειας και επειδή δεν τους αρέσει να είναι η ψυχή τους εκτεθειμένη στους άλλους, αλλά το πάθος τους θα τους προδώσει. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε αν τους λείπετε, προκαλέστε τους. Αν ανταποκριθούν με οποιοδήποτε τρόπο, έστω και με επίθεση, τότε σας σκέφτονται και έψαχναν την ευκαιρία για να το δείξουν. Αν όμως σας έχουν ξεπεράσει θα το καταλάβετε από την απόλυτη αδιαφορία που θα σας δείξουν με μεγαλοπρέπεια για να μην έχετε καμία αμφιβολία.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι Τοξότες έχουν σοβαρό θέμα με την πίεση και τον έλεγχο, οπότε αν προσπαθήσετε να πιστοποιήσετε με λάθος τρόπους αν του λείπετε τα συμπεράσματα δεν θα είναι σωστά. Αν έχουν απομακρυνθεί σίγουρα θα θέλουν να πάρουν μια ανάσα και να αισθανθούν ελεύθεροι χωρίς τις δεσμεύσεις και τα πρέπει που επιβάλλονται από μια σχέση. Αν αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα και κάνετε κλήσεις για να τους τσεκάρετε θα φρικάρουν, αφού απεχθάνονται τους προσκολλημένους συντρόφους. Είναι σημαντικό να πάρουν τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται για να καταλάβουν πώς αισθάνονται. Μόλις νιώσουν ότι θέλουν να είστε ξανά μαζί θα είναι ειλικρινείς και θα σας το πουν ξεκάθαρα, απλά πρέπει να είστε υπομονετικοί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο αυτοέλεγχος που χαρακτηρίζει τους Αιγόκερους τούς κατατάσσει στις δύσκολες περιπτώσεις για να καταλάβει κάποιος αν τους λείπει. Πιθανότατα θα περιμένει από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα και όσο και να το θέλει θα κρατήσει τους τύπους και το σκληρό του ύφος, πριν παραδεχτεί τα δικά του συναισθήματα. Αν είστε και εσείς πεισματάρηδες και δεν θέλετε να ρίξετε τα μούτρα σας, τότε προσκαλέστε τον κάπου έξω, σε ουδέτερο έδαφος, για μια σοβαρή συζήτηση. Αν είστε ειλικρινείς απέναντί τους θα είναι και αυτοί.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι Υδροχόοι δεν εκφράζουν με λόγια τα συναισθήματα τους, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και να διαβάζετε τα σημάδια. Επειδή είναι και πεισματάρηδες δεν θα παραδεχτούν εύκολα σε εσάς ότι τους λείπετε. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι αισθάνονται είναι να παρατηρείτε και να μαθαίνετε τι λένε στους φίλους τους. Αν σας αναφέρουν στα μελλοντικά τους σχέδια, αν μιλάνε για τη σχέση σας και τις εμπειρίες σας στο παρελθόν και το παρόν ή δείχνουν ενδιαφέρον για τη ζωή σας, σίγουρα τους λείπετε και σας νοιάζονται. Αν συμβαίνουν όλα αυτά, η μπάλα είναι στα δικά σας πόδια, κάντε μια ουδέτερη προσέγγιση, ζητήστε τη βοήθεια τους για κάτι και αν τρέξουν τότε σίγουρα τους λείπετε. Μην προσδοκάτε όμως να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, απλά πιάστε το από ‘κει που το αφήσατε.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το αν λείπετε από τους Ιχθύς. Δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν τα συναισθήματα τους όσο και αν το θέλουν. Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά και ρομαντικά ζώδια και αν δεν αντέχουν μακριά σας θα το έχετε καταλάβει, αφού ήδη θα σας το έχουν πει και θα το έχουν δείξει με ό,τι τρόπο υπάρχει. Αν κρατάνε απόσταση, σημαίνει ότι είναι βαθιά πληγωμένοι και τελούν σε σύγχυση ή απλά εντελώς αδιάφοροι πλέον. Προσπαθούν να επεξεργαστούν τα συναισθήματα τους και να πάρουν μια απόφαση. Όσο χάνεστε από το πεδίο βολής τους τόσο πιο εύκολα θα καταλάβουν αν θέλουν να επιστέψουν σε αυτή τη σχέση. Αν σας έχουν σίγουρους θα ροκανίζουν τον χρόνο.



healingeffect
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top