Τα ζώδια και ποιοι τύποι ανθρώπων επιδρούν αρνητικά πάνω τους

0
και πρέπει να τους αποφεύγουν.

Ποιος τύπος ανθρώπου είναι τοξικός για κάθε ζώδιο και πως επιδρά αρνητικά επάνω του. Όλοι μας έχουμε κάποια στάνταρ στις ανθρώπινες σχέσεις μας. Με κάποιους χαρακτήρες ταιριάζουμε σαν δυο σταγόνες νερό και με κάποιους τύπους δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ούτε στιγμή. Έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε τους τύπους ανθρώπων που απεχθανόμαστε και είναι τοξικοί για τη ζωή μας. Δείτε ανά ζώδιο τι τύπους πρέπει να απομακρύνουμε για το δικό μας καλό και το δικό τους, ώστε να έχουμε όλοι μας την ψυχική μας ηρεμία!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Tύπος: Κουτοπόνηρος

Είσαι ένα άτομο, έξω καρδιά, θα χαρείς με τη χαρά του άλλου αλλά ταυτόχρονα θα στενοχωρηθείς με τη στενοχώρια του. Τον χαρακτήρα που δεν θα άντεχες και δεν θα μπορούσες να συναναστραφείς ποτέ είναι αυτός που του έχεις συμπαρασταθεί και δεν θα αντέξει τη δική σου χαρά, ούτε καν θα κάνει προσπάθεια να σε πλησιάσει. Πιθανόν να υποτιμήσει τη χαρά, τον δυναμισμό και την λύπη σου. Τι πρέπει να κάνεις; Τρέξε μακριά.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Τύπος: Απαισιόδοξος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο ήρεμο, φιλόδοξο και αισιόδοξο. Τι συμβαίνει, όταν συναντάς, αγαπημένε μου Ταύρε, στο δρόμο άτομα που σου ανεβάζουν την πίεση; Το "έλα να δεις θα γίνει", γιατί δεν είσαι ο χαρακτήρας εκείνος που θα σου μηδενίσει κάποιος τα όνειρά σου. Η μάχη για εσένα έχει πρωταρχικό ρολό στη ζωή σου, άρα οτιδήποτε σε κόβει από τον σκοπό σου, δεν το έχεις σε τίποτα να επιδείξεις τα ...κέρατά σου. Όποτε, μακριά και αγαπημένοι από τον απαισιόδοξο τύπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τύπος: Επαγγελματίας ψεύτης

Χωρίς να το επιδιώξεις, θα βρεθείς στο στόχαστρο αρκετών να σε κατηγορούν και καλά ότι εμπλέκεσαι στη ζωή τους, κάτι που ουσιαστικά δεν συμβαίνει. Αχ ποσό παρεξηγημένο ζώδιο είσαι, αγαπημένε μου Δίδυμε. Αυτό που θέλεις είναι να γνωρίζεις τα πάντα με την καλή έννοια και όταν χρειαστεί να πεις τη γνώμη σου για ένα θέμα συγκεκριμένο, απλά θα τρέξουν να σου βγάλουν τα μάτια. Όχι όλοι όμως. Τα άτομα που τους αρέσει το κουτσομπολιό και το ψέμα. Τα βρίσκεις αμέσως και τα εξαφανίζεις από τη ζωή σου, για να έχεις το μυαλό σου σε λογικά πλαίσια, γιατί έτσι όπως πάνε, θα σε τρελάνουν εντελώς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Τύπος: Αξιολύπητος

Είσαι που είσαι με τις δικές σου ανασφάλειες και παλεύεις διαρκώς να τις αντιμετωπίσεις, έρχεται και ο άλλος στη ζωή σου, είτε είναι ταίρι είτε φίλος, και σου μεγαλώνει το πρόβλημά σου. Όχι δεν θέλεις κάτι τέτοιο. Σαφώς και θα σε πείσει ότι νοιάζεται για εσένα και θέλει το καλό σου. Αλλά οι ενοχές που θα σου φορτώσει θα είναι τόσο μεγάλες που δεν θα μπορείς να αντέξεις το βάρος τους. Απλά ένας τέτοιος τύπος δεν έχει καμιά σχέση στη ζωή σου και κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Τύπος: Δικαστής

Αυτός ο τύπος σε κάνει να νιώθεις μια επιφανειακή ασφάλεια, σιγουριά, μοναδικότητα. Πρόσεξε όμως τι είπα. Επιφανειακή. Μόνο αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις, αφού στην ουσία θέλει να πάρει από τη δυναμικότητά σου και να νιώσει και αυτός κάτι. Αυτό το κάτι σύντομα θα σου σπάσει τα νευρά, γιατί θα μετατραπεί από ένα άτομο που σε νοιάζεται και καλά, σε κριτή των πάντων. Ό, τι και να κάνεις, θα είναι λάθος και δεν μπορείς να παίρνεις ρίσκο έτσι ανεξέλεγκτα. Το αποτέλεσμα; Για να μη σπάσουν τα νευρά σου και να χρειαστείς χάπια ψυχικής ηρεμίας, διώξε τον μακριά σου το συντομότερο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τύπος: Εγωκεντρικός

Με έναν τέτοιο τύπο, αγαπημένε μου Παρθένε, ναι μεν μπορείς κατά κάποιο τρόπο να στηριχτείς στη βοήθειά του, όποια και αν είναι αυτή, αλλά όταν εσύ θέλεις κάτι, ξέχασε το. Ούτε καν τον κόπο θα κάνει να σε πάρει τηλέφωνο να μάθει τι έγινε με το θέμα σου. Από την άλλη όμως, εσύ είσαι ένα άτομο που πραγματικά θα έκανες τα πάντα στο θέμα της φιλίας σου, αλλά δεν θα έχεις και τις ανάλογες προσφορές από τον άλλον. Στην περίπτωση αυτή, για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο, πάρε το επόμενο ταξί και μη φθείρεσαι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Τύπος: Μοιρολάτρης

Είσαι ο άνθρωπος εκείνος που θα πάρεις δύσκολα τις σωστές αποφάσεις και θα σου πάρει χρόνο, αλλά αυτό σημαίνει πολλά. Κατ' αρχάς η αδικία είναι κάτι το οποίο δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σου, αναλαμβάνεις πάντα τις ευθύνες σου. Δεν αντέχεις ποτέ τους ανθρώπους που καταθέτουν τα όπλα εύκολα με την πρώτη δυσκολία και ρίχνουν ευθύνες στην κατατρεγμένη τους μοίρα. Κλείνεις την πόρτα διπλωματικά και δεν ασχολείσαι καν με την υποτιθέμενή τους άδικη μοίρα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Τύπος: Εκδικητικός

Δεν μπορείς να ανεχτείς ότι κάποιος άλλος μπορεί να είναι σε καλύτερη θέση από εσένα και να το παίζει κιόλας. Εσύ απλά μένεις σε στάσιμη κατάσταση και το παρακολουθείς. Δεν ταιριάζει αυτό στον χαρακτήρα σου και δεν μπορείς να αντέξεις αυτούς που επιδεικνύουν συνέχεια το εγώ τους. Στην περίπτωση αυτή, θα πάρεις πιο δραστικά μέτρα και θα δείξεις με τον τρόπο σου ότι δεν είσαι σε θέση να περάσεις σε ανταγωνισμό μαζί του, γιατί εσύ βάζεις πάνω από όλες αυτές τις επιδείξεις, τη φιλία σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Τύπος: Κενός

Εσύ, ένας τύπος καθαρά αισιόδοξος και χαρούμενος, πως θα ανεχτείς διπλά σου ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσένα; Που τα πάντα του φταίνε, τίποτα δεν του πάει καλά και όλη την ώρα είναι σε μια διαρκής ένταση που την προκαλεί το ίδιο; Ακόμα και οι προσπάθειες που θα κάνεις να το βοηθήσεις, θα πέσουν στο κενό, θα χάσεις χρόνο και θα κουραστείς ψυχικά. Δεν είσαι κακός άνθρωπος, αλλά η διαγραφή του από τη ζωή σου, θα φέρει ξανά την ηρεμία και τη γαληνή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Τύπος: Αφεντικό

Είσαι ο τύπος εκείνος που θέλεις να κάνεις ό, τι γουστάρεις εσύ, χωρίς να ρωτάς κανέναν. Οι αποφάσεις που θα πάρεις για τον εαυτό σου, θα είναι καθαρά δικές σου και δεν ρωτάς και κανέναν τι θα κάνεις. Μπράβο σου σε αυτό. Η δυναμικότητά σου είναι παραδειγματική. Τι γίνεται όμως όταν ο άλλος θέλει να σου επιβληθεί, να σε ελέγχει σε όλα, να σου λέει τι θα κάνεις; Τα νευρά σου τσατάλια γίνονται. Για να γλιτώσεις από αυτόν τον πανέξυπνο τύπο, δείξε εντελώς αδιαφόρος, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Τύπος: Ειρωνικός

Έχεις μάθει από την πρώτη μέρα της γέννησής σου, να είσαι φιλελεύθερο άτομο. Αγαπάς και σέβεσαι τη διαφορετικότητα των άλλων. Εάν όμως γνωρίσεις έναν άνθρωπο που είναι ειρωνικός και χλευαστικός απέναντι στις αδυναμίες των άλλων, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε. Όχι απλά έχει διαγράφει επί τόπου από τη ζωή σου ο τύπος αυτός, αλλά θα φροντίσεις να μην ξαναβρεί ποτέ πρόσφορο έδαφος να πουλήσει την ειρωνεία του.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τύπος: ρεαλιστής

Εδώ έχεις πάρει αποφάσεις ριζικές για τη ζωή σου και έρχεται ο άλλος να σε αποπροσανατολίσει από τον δρόμο που διάλεξες για να πετύχεις τον σκοπό σου. Στην ουσία, σε κάνει να νιώθεις ότι θέλει το καλό σου, γιατί πιστεύει ότι απλά φθείρεσαι σε νέες καταστάσεις που δεν έχουν κανένα μα κανένα νόημα. Η αλλαγή είναι ότι και καλά βρίσκεται στο μυαλό σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις όπως είσαι. Η απόφαση είναι καθαρά δική σου.



e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top